Παρασκευή, Νοεμβρίου 18

Ρεπορτάζ Ολυμπιάδας λίγο πριν την άφιξη στη Χίο...


Με τον «πιστολέρο» σε φόρμα και τον Πέρρο εκτός για το «διπλό» στη Χίο

olympiada dakoutros 18 11 1
Δεν ξεπέρασε τελικά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε ο Χρήστος Πέρρος, κι έτσι δεν θα είναι στην αποστολή που θα ταξιδέψει  για την Χίο, για το παιχνίδι με την Μικρασιατική.

Το κλίμα στην νεοφώτιστη ομάδα, είναι αρκετά καλό, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η διοίκηση του συλλόγου τακτοποίησε μέρος των οφειλών προς το ποδοσφαιρικό τμήμα.
Η αποστολή της Ολυμπιάδας θα αναχωρήσει για την Χίο Σάββατο  το μεσημέρι, και αξίζει να σημειωθεί ότι την αποστολή ακολουθούν αρκετά μέλη της  διοίκησης. Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα  θα καταλύσει στο ξενοδοχείο «Χανδρής».

olympiada dakoutros 18 11
Για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας και το δύσκολο παιχνίδι με τη Μικρασιατική Χίο , ζητήσαμε τη γνώμη, από τον πιο φορμαρισμένο 24χρονο «πιστολέρο» της Ολυμπιάδας, όπως είναι το παρατσούκλι του, Γιώργο Δακουτρό.
Χαρακτηριστικά ο δεξιός μεσοεπιθετικός της ομάδας, μας δήλωσε: «Όλα τα παιχνίδια σε αυτή τη κατηγορία είναι δύσκολα και πρέπει να τα αντιμετωπίζεις σαν τελικούς... Απέναντι στην ομάδα της Χίου, στόχος μας είναι το “διπλό” ώστε να μαζέψουμε ακόμη περισσότερους βαθμούς για να πετύχουμε τη σωτηρία της ομάδας στη κατηγορία όσο γίνεται πιο γρήγορα.»
Για τα πρώτα παιχνίδια που έχει δώσει η ομάδα του, μας τόνισε: «Το υλικό της ομάδας είναι πολύ καλό αλλά έχουμε ακόμα, αρκετό δρόμο μπροστά μας ώστε να “δέσουμε” και να βρούμε την κατάλληλη  “χημεία” μεταξύ μας. Ας μη ξεχνάμε, ό,τι για τους περισσότερους από εμάς, είναι η πρώτη φορά που βρισκόμαστε στη Δ εθνική και αντιμετωπίζουμε τόσο δύσκολες και ανταγωνιστικές ομάδες».
sportactive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.