Δευτέρα, Νοεμβρίου 28

ΙΩΝΙΚΟΣ-ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ (Στιγμιότυπα και δηλώσεις)




Μαρωνίτης: Το θέμα είναι να υπάρχει διάρκεια
Προσγειωμένος ήταν ο Νίκος Μαρωνίτης παρά την ευρεία νίκη της ομάδας του (4-0) επί της Μικρασιατικής. Ο προπονητής του Ιωνικού τόνισε: «Πραγματοποιήσαμε αρκετά καλή εμφάνιση και νομίζω πως «κλειδώσαμε» τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο. Παρ’ όλα αυτά πιστεύω πως στο δεύτερο μέρος παίξαμε καλύτερα. Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και δεν λέμε μεγάλα λόγια, καθώς το θέμα είναι να υπάρχει διάρκεια. Τέλη Δεκέμβρη θα γίνει και ο προγραμματισμός αναφορικά με τις μεταγραφές, ακόμα είναι πολύ νωρίς». Τέλος, αναφορικά με τον τραυματισμό του Τσιτσομήτσου ο νεαρός τεχνικός αποκάλυψε πως ο παλαιός άσος του Αιγάλεω θα μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες 10 μέρες λόγω αιματώματος στο καλάμι.
Τσατσαρώνης: Η απειρία μας έπαιξε σημαντικό ρόλο στην έκταση του σκορ
Τις λιγοστές ελπίδες που είχε η ομάδα του για θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Ιωνικό παραδέχθηκε ο Χριστόφορος Τσατσαρώνης. Ο τεχνικός της Μικρασιατικής γνώριζε πως το έργο του σωματείου από την Χίο ήταν πολύ δύσκολο κόντρα στους Νικαιώτες, ωστόσο περίμενε από τους παίκτες του να είναι πιο συγκεντρωμένοι. Ο έμπειρος προπονητής σημείωσε: «Ήταν ένα παιχνίδι που βαθμολογικά δεν περίμενα και πολλά. Η απειρία μας έπαιξε σημαντικό ρόλο στην έκταση του σκορ, καθώς δεχθήκαμε δυο γκολ ελάχιστα λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου, διάστημα που έπρεπε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Πρώτος στόχος της ομάδας είναι να τελειώσει αξιοπρεπώς το πρωτάθλημα, καθώς η υπόθεση παραμονή φαίνεται πως είναι πολύ δύσκολο εμπόδιο…. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε πως ο σχεδιασμός έγινε την τελευταία στιγμή και αυτός όχι έτσι όπως ακριβώς θέλαμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.