Τετάρτη, Μαρτίου 14

13 Μαΐου αρχίζουν τα μπαράζ ανόδου στη Δ' για τον πρωταθλητή Χίου

Η Επιτροπή Πρωταθλήματος της Δ΄ Εθνικής προχώρησε στον σχεδιασμό για τους αγώνες μπαράζ μέσω των 14 ομίλων, που θα οδηγήσουν στην άνοδο από τα τοπικά πρωταθλήματα συνολικά 28 πρωταθλήτριες ομάδες.
Τα μέλη της Επιτροπής όρισαν ως ημερομηνία έναρξης των μπαράζ τις 13 Μαϊου (Κυριακή) και, πλέον, απομένει η επίσημη επικύρωση από την ΕΠΟ στο διοικητικό συμβούλιο που θα γίνει πριν το Πάσχα, δηλαδή λίγο πριν τα μέσα του Απρίλη.
Οι έξι αγωνιστικές των 14 ομίλων θα γίνονται Κυριακή και Τετάρτη, γεγονός που σημαίνει ότι η διαδικασία θα ολοκληρωθεί στις 30 Μαϊου, ημέρα Τετάρτη.
Από εκεί και πέρα, κατά πάσα πιθανότητα στις 18 Απριλίου θα γίνει η κλήρωση για τον καταρτισμό των αγωνιστικών στους 14 ομίλους, ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα αναμένεται να έχει κοινοποιηθεί η προκήρυξη των κανονισμών που θα διέπουν τους αγώνες. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στους αγώνες μπαράζ θα είναι συνολικά 56 (53 οι πρωταθλήτριες των Ενώσεων και μία έξτρα ομάδα από Αθήνα, Πειραιά και Μακεδονία).
Οι όμιλοι θα είναι 14 συνολικά των 4 ομάδων ο καθένας (4Χ14=56). Οι αγώνες θα διεξάγονται κανονικά μέσα – έξω για κάθε ομάδα. Δηλαδή θα δοθούν συνολικά από 12 αγώνες σε κάθε όμιλο. 





* Στο μεταξύ έγινε γνωστό ότι δεν θα διεξαχθεί φέτος το Κύπελλο Ερασιτεχνών, με την  Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της ΕΠΟ, να αποφασίζει την αναστολή του λόγω των πολλών, κυρίως οικονομικών, προβλημάτων τω συλλόγων και των Ενώσεων. Ο θεσμός του Κυπέλλου Ερασιτεχνών ξεκίνησε το 1971 και αυτή είναι η δεύτερη φορά που δεν θα διεξαχθεί. Για οικονομικούς λόγους δεν είχε γίνει και  πριν μερικά χρόνια και συγκεκριμένα την περίοδο 2005-06. 

2 σχόλια:

  1. 12 αγώνες σε κάθε όμιλο, έχοντας κάθε όμιλος 4 ομάδες? Τι ειδους μαθηματικά κάνετε εκει στο μαναβικο και μας κλέβετε στο ζυγι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να το δούμε λοιπόν, ασιγά-ασιγά....
    Οι ομάδες στον όμιλο θα είναι 4.
    Η κάθε αγωνιστική θα περιλαμβάνει 2 ματς.
    Οι αγωνιστικές είναι τρεις μέσα και τρεις έξω για κάθε ομάδα.
    τρία και τρία μας κάνουν έξι .
    έξι αγωνιστικές επί δύο ματς για την κάθε μία, υποψιάζομαι πως το αποτέλεσμα είναι 12.
    Τα.... αγγούρια δεν ζυγίζονται, πάνε με το τεμάχιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.