Πέμπτη, Μαρτίου 15

Ολυμπιακός-Μέταλιστ

 


Διαβάζοντας το ζευγάρι, οι πρώτες σκέψεις και οι συνειρμοί που γεννιούνται στο μυαλό δεν είναι άλλοι από...Στάδιο Καραϊσκάκης, φανταστική ατμόσφαιρα, γρήγορος ρυθμός, καλή μπάλα, Ουκρανοί άρα επιθετική ομάδα και με ανάγκη επίτευξης τέρματος, όντας ήδη πίσω στο σκορ από το πρώτο ματς.
Άρα το ματς θα έχει γκολ....Άρα ...over...το ''λογικό'' ποδοσφαιρικό συμπέρασμα που βγήκε μέσα από ''λογικές'' ποδοσφαιρικές σκέψεις...


Επόμενη κίνηση να πας στον μπουκ ,να βρεις το στοίχημα και να το παίξεις, εφόσον βεβαίως-βεβαίως στο προσφέρει σε καλή  και συμφέρουσα τιμή, τουλάχιστον ίση με εκείνη που εσύ έχεις εκτιμήσει ως δίκαιη..
Και οποία έκπληξη....η δική σου εκτίμηση - αξιολόγηση συγκρούεται μετωπικά με εκείνην του μπουκ ( μιλάμε πάντα για το συγκεκριμένο ματς) ο οποίος σου προσφέρει στη βιτρίνα ένα μεγαλοπρεπές over 2 goals που σημαίνει εκτιμά ως ισχυρό αουτσάιντερ το οβερ που εσύ θεωρείς ισχυρό φαβορί.


Τι έγινε, έκανες λάθος σκέψεις και αναπόφευκτα και λάθος εκτίμηση και τελική επιλογή?
Όχι απαραίτητα...
Μπορεί να κάνει λάθος ο μπουκ?
Σαφώς και μπορεί...αλλά μπορεί και όχι....οι πιθανότητες να έχει κάνει λάθος ο παίκτης είναι οι περισσότερες κι αυτό γιατί, λογική στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει ούτε πριν από το ματς, ούτε κατά τη διάρκεια του...
Και η έλλειψη της λογικής απαγορεύει εν τέλει και τις λογικές ποδοσφαιρικά σκέψεις..
 



Σενάρια ναι,αυτά  υπάρχουν και τέτοια στηρίζουμε  και στοιχηματίζουμε πάνω τους, επεξεργαζόμενοι δεδομένα, και βάζοντας πρωταγωνιστές στο όλο σκηνικό..


Ο Ολυμπιακός απόψε θα πρέπει να κρατήσει μπάλα για να δεχθεί όσο γίνεται, το λιγότερες επιθέσεις από μία όντως επιθετική ομάδα,( πολύ επικίνδυνη όταν έχει την κατοχή) έχοντας στα μείον την απουσία του Μέλμπεργκ αλλά και την παρουσία του νεαρού Ούγγρου κάτω από τα δοκάρια του.
Αλλά και οι Ουκρανοί, ξέροντας τι έχουν να αντιμετωπίσουν, πολύ δύσκολα θα παρουσιάσουν πρόσωπο τόσο επιθετικό όπως εκείνο που έβγαλαν σε άλλα ευρωπαϊκά γήπεδα...
Το σενάριο αυτό δεν βγάζει γκολ και θέαμα και αυτό ενστερνίζονται και οι μπουκ και προσφέρουν lines και ανάλογες αποδόσεις.
Τι κάνουμε εμείς τελικά?
Δεν στοιχηματίζουμε τώρα....περιμένουμε να αρχίσει το παιχνίδι και έχοντας εικόνα, πράττουμε ανάλογα, ο κάθε ένας με βάση το σενάριο που έχει πλέξει, βάζει και τα λεφτά του.


υ.γ
Με το αποψινό διαιτητή δεν έχει ήττα φέτος καμία Ουκρανική ομάδα σε ευρωπαϊκό ματς.
υ.γ 2
Ο Μιραλάς δεν έχει σκοράρει ακόμη φέτος σε ευρωπαϊκό ματς στο Καραϊσκάκης.


2 σχόλια:

  1. ta eipes ola edw.
    έχοντας στα μείον την απουσία του Μέλμπεργκ αλλά και την παρουσία του νεαρού Ούγγρου κάτω από τα δοκάρια του.
    sto sistima to eixes dwsei x2 proxtes.
    to eixa paiksei x2 otan to egrapses kai shmera to epaiksa over 2 sto 9'
    krima gia ton apokleismo pantws

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θελω να σε δω οταν το μαθει ο γιος σου πως κοντράρεις ολυμπιακο που θα κρυφτεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.