Τρίτη, Μαρτίου 13

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΙΝΤΕΡ - ΜΑΡΣΕΙΓ

Καλή εικόνα από την Ίντερ στο τελευταίο ματς του πρωταθλήματος απέναντι στην Κιέβο όπου και πήρε τη νίκη με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά.
Ξέσπασμα από Ρανιέρι που σχεδόν έβαλε τα κλάματα στο 2ο γκολ και τρελά πανηγύρια από τους ποδοσφαιριστές που είχαν συγκεντρώσει τα πυρά όλων επάνω τους με την αγωνιστική τους εικόνα αλλά και τα μεζεμένα αρνητικά αποτελέσματα.
Κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος όσον αφορά την διάρκεια αυτής της προς το θετικό αλλαγής στην ψυχολογία τους ( Φορλάν, Μιλίτο , Σνάιντερ και Πατσίνι έμοιαζαν με παίκτες της σειράς στα τελευταία αυτά ματς όπου δεν μπορούσαν να πάρουν τα πόδια τους κυριολεκτικά).
Από την άλλη η Μαρσέιγ των τεσσάρων ηττών σερί!! με τελευταία αυτή από την Αζαξιό, σε ένα ματς όμως όπου ο Ντεσάν είχε αφήσει στο πάγκο για λόγους ξεκούρασης αρκετούς βασικούς του παίκτες.
Εκτιμώ ως πιο ποιοτική ομάδα την ιταλική ( στάθηκε πολύ καλά και στο ματς στη Γαλλία ) και θα ποντάρω στη νίκη της απόψε.
Αν καταφέρουν οι Ιταλοί και ''συμαζέψουν'' τον δαίμονα τον Ρεμί θεωρώ ότι θα την καταφέρουν.
ΙΝΤΕΡ -1/2
2.02

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΕΒΕΡΤΟΝ


Κι άλλη ήττα για τους ''Κόκκινους'' και η γκρίνια στο λιμάνι φουντώνει...
Πολύ μακρυά πια από την πρώτη τετράδα, κοντράρεται απόψε με την Έβερτον σε ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι του νησιού.
Παίζει αρκετά καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο η Λίβερπουλ στο γήπεδο της, με τους οπαδούς της απόψε να ζητούν επιτακτικά τη νίκη και όχι μόνο με τον κάπτεν Τζεραρντ να δίνει το στίγμα...''Πρέπει να παίξουμε καλή μπάλα και να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια που απομένουν''
Φορμαρισμένη και από αήττητο σερί και η Έβερτον, πιθανότατα θα συμμετάσχει σε ένα καλό ματς απόψε και θα συνεισφέρει στα γκολ που αναζητούμε να σημειωθούν στοιχηματίζοντας.
OVER 2/2.5
1.85

ΣΥΣΤΗΜΑ 3/4 ΟΠΑΠ ( Εβδομάδος)


ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΕΒΕΡΤΟΝ. goal-goal (1.70)    3-0
ΙΝΤΕΡ-ΜΑΡΣΕΙΓ. Ίντερ ( 1.85).....2-1
ΔΟΞΑ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ. Ατρόμητος (1.75 )    0-1
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΜΕΤΑΛΙΣΤ. Μέταλιστ Χ2 ( 1.73 ) ....1-2

3 σχόλια:

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.