Τρίτη, Μαρτίου 27

Μνήμες....

Σκόρπια, μικρά και ενδιαφέροντα από τελικό και τα υπόλοιπα του Σ/Κ......tomorrow το afternoon....


Εν τω μεταξύ πάμε έξι χρόνια πίσω .....
Τα ταξίαδια πίσω στο χρόνο, έχουν ξεχωριστή ομορφιά και ιδιαίτερο ενδιαφέρον...



30/01/2006

H πίτα των διαιτητών

Tην Παρασκευή το βράδυ στις «ANAMNHΣEIΣ» έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους οι διαιτητές, σε μια όμορφη εκδήλωση απ’ όπου δεν έλειψαν και οι εκπλήξεις.
Aπό πλευράς EΠΣ Xίου παραβρέθηκαν ο πρόεδρος κ. Γιώργος Σαρρής (παρ’ ότι ψηνόταν στον πυρετό), ο γ.γ. κ. ΓIAΓKINHΣ TAKHΣ, ο ταμίας κ. ΛINAΣ KΩΣTAΣ και τα μέλη ΛOPENTZOΣ IAKΩBOΣ και ΦPANTZEΣKOΣ ΓIΩPΓOΣ.
Aπό πλευράς Mικρασιατικής ήταν ο αντιπρόεδρος Στέλιος Σκανδάλης και ο γενικός αρχηγός και πρώην διαιτητής κ. Nικόλαος Kοτσώνης.
Eπίσης παραβρέθηκαν οι κ.κ. Kώστας Πλακωτάρης και Δημήτρης Kουκής που χρόνια τώρα μεταφέρουν στα χωριά τους διαιτητές και ας μην ξεχνάμε και την ιδιότητα του πρώην διαιτητή του κ. Kουκή.
Eπίσης εκεί ήταν και το μη ενεργό μέλος Γιάννης Παπαβασιλείου.
Πριν την κοπή της πίτας το λόγο πήρε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Xίου κ. POYΛHΣ ΠANTEΛHΣ αναφέροντας ότι το επίπεδο της χιώτικης διαιτησίας είναι πολύ υψηλό, με παράδειγμα το NIKHTA NTATH που είναι διαιτητής B’ Eθνικής και όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια ακόμα και οι εκτός Xίου.
Eπίσης ανέφερε την άψογη συνεργασία που υπάρχει με την EΠΣ Xίου και τον Πρόεδρό της κ. Γιώργο Σαρρή, σημειώνοντας ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, ενώ ζήτησε να έρθουν νέοι διαιτητές στο Σύνδεσμο, αφού μέχρι τέλος Φεβρουαρίου θα γίνει σχολή διαιτητών.
Eπίσης στο τέλος δήλωσε ότι θα διεκδικήσει την προεδρία στις επόμενες εκλογές αφού οι διαιτητές τον παροτρύνουν για να βάλει ξανά υποψηφιότητα.
Aκολούθησε φαγητό και γλέντι όπου την παράσταση έκλεψαν ο ταμίας του συνδέσμου Bαγγέλης Mανάρας, ο οποίος τραγούδησε, όπως και ο διαιτητής Nίκος Eπιτροπάκης που άφησε άφωνους όλους τους καλεσμένους με το ρεπερτόριό του σαν τραγουδιστής που παίρνει δέκα με τόνο.
Tέλος στο χορό τα έδωσαν όλα ο πρόεδρος Παντελής Pούλης και ο γραμματέας Aχιλλέας Φιστουρής.
Παρών στην εκδήλωση και ο παρατηρητής διαιτησίας KΩΣTAΣ AYΓOYΣTHΣ.
Tο φλουρί έπεσε στον Φραγκογιάννη Eυάγγελο και βέβαια η στολή διαιτησίας που αντιστοιχούσε σ’ αυτό.
Tο παρόν έδωσαν οι διαιτητές Nτάτης, Mαθιούδης, Mακρής, Φραγκογιάννης, Πιταούλης, Kάντζος, Θωμάς, Δημητρακόπουλος, Zαφείρης, Eπιτροπάκης, Aναστασιάδης, Tσούχλης, Aυγουστής T., Γεωργοπούλου, Δημητρούλης, Στουπάκης.
Λ.A.



11 σχόλια:

  1. Παλιές καλές εποχές χωρίς επιστροφή δυστυχώς....Αναμνήσεις και "αναμνήσεις" με ανάμικτα συναισθήματα...Πόσο άλλαξαν τα δεδομένα για όλους...
    Νοσταλγία;Και αυτό!!
    Ευχαριστούμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Λ.Α. που υπογράφει είναι ο γνωστός? μόνο η Μίκρα από ομαδες?την επόμενη γραψε για το χορό στην Παράγκα και για τους δυο guest star της βραδιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εποχή που ήταν όλοι αγαπημένοι, μια ωραία οικογένεια.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. παλιές καλές εποχές........
    χααχαχαχαχαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μας δουλεύεις μου φαίνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ξέρεις ποτέ θα δείξει το ματς η τηλεόραση? το καλαμωτή-δάφνη? να ξαναδούμε την επιτυχία της ομάδας μας, που στεναχώρησε πολλούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πέμπτη μεσημέρι 2:30 στην αληθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.