Πέμπτη, Μαρτίου 1

Το γήπεδο του τελικού....




Μάρτιος, ο μήνας που θα αναδείξει την φετινή κυπελλούχο ομάδα του νησιού μας.
Αυτή την πολύ όμορφη φωτογραφία, αναγγελίας του τελικού, έφτιαξαν την επομένη των ημιτελικών τα παιδιά του blog της Καλαμωτής, μια αναγγελία όμως που δεν περιέχει αναφορά στο γήπεδο στο οποίο θα διεξαχθεί το μεγάλο ματς, ενώ και η ημερομηνία διεξαγωγής του,δεν έχει αναγγελθεί επίσημα από την ΕΠΣΧ.
Όσον αφορά την ημερομηνία, δύσκολα να είναι άλλη από αυτή που αναφέρεται στη φώτο, με τη λίστα των προγραμματισμένων αγώνων έως τότε, να είναι αυτή που θα την καθορίσει τελικά.
Με το γήπεδο διεξαγωγής του παιχνιδιού όμως υπάρχει θέμα το οποίο και έγινε αντικείμενο συζήτησης αμέσως μετά την οριστικοποίηση του ζευγαριού του τελικού, με τους ανθρώπους της Καλαμωτής να καταθέτουν (ανεπίσημα) κάποιες πρώτες αντιδράσεις, όταν τους έγινε γνωστό πως το ματς θα γίνει στο Δημ.Στάδιο της πόλης μας, γήπεδο που χρησιμοποιεί ως έδρα η Δάφνη.


Επίσημα η διοργανώτρια αρχή ΔΕΝ έχει ανακοινώσει το γήπεδο που θα διεξαχθεί ο τελικός...
Ακούγεται ότι το δ.σ της διοργανώτριας έχει αποφασίσει ( τα τελευταία χρόνια) ο τελικός να διεξάγεται στο Δημ.Στάδιο αλλά παραδόξως ( το παραδόξως κουμπώνει αν αληθεύει αυτή η απόφαση) κάτι τέτοιο ΔΕΝ αναφέρει το σχετικό κομμάτι στην προκήρυξη του κυπέλλου που ακολουθεί, όπου αναφέρεται πως οι διοργανωτές ΘΑ αποφασίσουν...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ-ΕΛΕΓΧΟΣ Η οικονομική οργάνωση και διαχείριση ανήκει στο γηπεδούχο Σωματείο . Η εκκαθάριση θα γίνει σύμφωνα με τις εκκαθαρίσεις των αγώνων των πρωταθλημάτων, δηλ. εισιτήρια θεωρημένα από Δ.Ο.Υ. Χίου.Το ενεργητικό ή το παθητικό με ευθύνη του γηπεδούχου μοιράζονται τα δύο Σωματεία από 50%.Επίσης ο Τελικός Κυπέλλου θα διεξαχθεί σε γήπεδο που θα ορίσει η Έ.Π.Σ.Χίου η οποία θα έχει και την οικονομική διαχείριση του αγώνα.Στους αγώνες μπαράζ καθώς και στον Τελικό Κυπέλλου την οικονομική διαχείριση των αγώνων αναλαμβάνει η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χίου.


Όπως για παράδειγμα αναφέρεται στο αντίστοιχο κομμάτι της προκήρυξης του κυπέλλου Ελλάδος...



ΦΑΣΗ  (ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ):  Ως έδρα του Τελικού αγώνα περιόδου 2011-2012  ορίζεται τοΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑ∆ΙΟ της Αθήνας.  Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσµατος στην Κανονικήδιάρκεια του τελικού αγώνα  ο νικητής αναδεικνύεται µε την διαδικασία ηµίωρης παράτασης  καιεκτέλεσης επανορθωτικών λακτισµάτων (πέναλτι) κατά την διαδικασία που προβλέπει το άρθρο 20 παρ. 9 του παρόντος  Κανονισµού. Η ηµεροµηνία διεξαγωγής του Τελικού Αγώνα 2011-2012 θα κοινοποιηθεί µε νεώτερο έγγραφο


 Το πολύ ευχάριστο της υπόθεσης είναι πως και οι δύο φιναλίστ ( διοικήσεις, αγωνιστικό τμήμα και φίλαθλοι) διαθέτουν και εκπροσωπούν υψηλής ποιότητας ποδοσφαιρική νοοτροπία, όντας πρωταγωνιστές τα τελευταία χρόνια στο ποδόσφαιρο μας και δεν αναμένεται να ανέβουν οι τόνοι στο συγκεκριμένο θέμα.


Οψόμεθα.

2 σχόλια:

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.