Παρασκευή, Μαΐου 11

Ο Χάρρυ Κλυν σχολιάζει....


@Αυτό που πρέπει να αλλάξει στο παρόν πολιτικό σύστημα, είναι το παρόν πολιτικό σύστημα._
@Ελπίζω να το καταλάβουν κάποιοι πριν είναι πολύ αργά. Αυτή τη στιγμή ο μεγαλύτερος εχθρός του ΚΚΕ είναι η Παπαρήγα και τα φερέφωνά της._
@Σαμαρά, η καραμέλα έλιωσε, σταματήστε το πιπίλισμα γίνεστε καταγέλαστοι… Θα μου πεις έτσι όπως γίνατε…

@Φώτη Κουβέλη, το μυρμήγκι πριν πεθάνει βγάζει φτερά!
@ Παπαρήγα: «Ο λαός να διορθώσει την ψήφο του» Μαζέψτε την ρε παιδιά, γιατί πρόκληση στην πρόκληση, θα φάτε καμιά κατραπακιά και θα σας πάρει καμιά δεκαετία για να συνέλθετε.

@Με ποιο δικαίωμα ρε καθίκια τιμωρείτε τους Έλληνες για να εξυπηρετήσετε τους δανειστές και τους κλέφτες; Γιατί τα δανεικά άλλοι τα φάγανε!
@Ρε ηλίθιοι, δεν τους ενδιαφέρει να σώσουν την Ελλάδα, τις τράπεζες θέλουν να σώσουν ρε βόδια… Στο 21,7% κάλπασε η ανεργία. 53% στου νέους!!!
@29/11/09 800.000 ΝΔκράτες εξέλεξαν αρχηγό τον Σαμαρά μ την εντολή «Αντώνη άλλαξέ τα όλα». Κι ο Αντώνης τα άλλαξε όλα… ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ!
@Να συνεχίσουμε την Σαμαροβουβουζελική εκδοχή διακυβέρνησης και μνημονιακής πειθαρχίας, περιθώρια υπάρχουν, στο 21,7 είναι ακόμα η ανεργία!
@Με συγκεκριμένη, λέει, πρόταση σε Ντόρα, Καρατζαφέρη και Μάνο θα επανέλθει ο υπό εκπαραθύρωση… Και γαμώ τις κωλοτούμπες!
@O κ. Παπαδόπουλος της ΔΗΜΑΡ γιατί διαφέρει από τον «εγέρθητι» της ΧΑ, επειδή αντί μαύρης μπλούζας φοράει κουστούμι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.