Πέμπτη, Μαρτίου 14

Είχε Άγιο και Χριστόφορο....

Κυριολεκτικά στο παρά ένα αποφεύχθηκε η τραγωδία πριν από λίγη ώρα στο Δημ. Στάδιο.
 Ενώ διεξαγόταν δίτερμα ανάμεσα στον Βαρβασιακό και τη Μίκρα , ο ποδοσφαιριστής του Βαρβασιακού Γ.Π βρέθηκε στο έδαφος μετά από τζαρτζάρισμα με αντίπαλο σε φάση συνηθισμένη, και έμεινε ακίνητος.
Σε δευτερόλεπτα όσοι ήταν κοντά του διαπίστωσαν ότι του είχε γυρίσει η γλώσσα...
Χριστόφορος Τσατσαρώνης, Γιώργος Παραδείσης, Νίκος Κοτσώνης και  συμπαίκτες του πάλεψαν με το τα δευτερόλεπτα και επανέφεραν τον ποδοσφαιριστή δύο φορές, ενώ ο γιατρός , Στέλιος Βασσιλάκης πέταξε στη κυριολεξία από το ιατρείο του στο γήπεδο και βρέθηκε στο πλάι του ποδοσφαιριστή, που πλέον είχε ανακτήσει πλήρως τις αισθήσεις του.
Η μεταφορά του στο νοσοκομείο με το ασθενοφόρο που ήρθε στη συνέχεια κρίθηκε απαραίτητη για προληπτικούς λόγους...

Η σχετική είδηση και απο το alithia.gr όπως ανέβηκε πριν από λίγο.
Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2013 - 08:35 
Στο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, από το Δημοτικό Στάδιο Χίου, ο ποδοσφαιριστής του Βαρβασιακού Πνευματικούδης. Χτύπησε στη διάρκεια φιλικού αγώνα με την Μικρασιατική. Στο ποδοσφαιριστή, που του γύρισε η γλώσσα, παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αρχικά από τον προπονητή της Μικρασιατικής Χριστόφορο Τσατσαρώνη και στη συνέχεια από τον γιατρό Στέλιο Βασιλάκη.


1 σχόλιο:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΣΤΕΛΙΟ ΤΟ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΛΥΤΩΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.