Κυριακή, Μαρτίου 24

Ντούσαν σε Σαρρή: Αυστηρή η ποινή της ΕΠΟ σε Κατίδη!

 Έναν απρόσμενο «υποστηριχτή» βρήκε ο Γιώργος Κατίδης. Πρόκειται για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν δικαιολόγησε τον ναζιστικό χαιρετισμό με τον οποίο πανηγύρισε το γκολ κόντρα στην Βέροια, αλλά θεώρησε αυστηρή την ποινή του ισόβιου αποκλεισμού από τις Εθνικές ομάδες που του επέβαλε την επόμενη μέρα η εκτελεστική γραμματεία της ΕΠΟ.

Συγκεκριμένα ο Ντούσαν Μπάγεβιτς που έχει ρόλο στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Βοσνίας Ερζεγοβίνης παρέθεσε δείπνο προς τιμήν της ελληνικής αποστολής το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στο εστιατόριο «Ντουμπρόβνικ».

Στο δείπνο ήταν παρόντες ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, ο αναπληρωτής πρόεδρος Γιάννης Παπακωσταντίνου, ο Γ΄ αντιπρόεδρος Βαγγέλης Τοπολιάτης, το μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ Γιάννης Οικονομίδης, ο πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Σοφοκλής Πιλάβιος και η μεταφράστρια κ. Καπάσογλου.

Σε μια αποστροφή του λόγου του ο Μπάγεβις είπε ότι η ποινή στον Κατίδη είναι μεγάλη και δεν μπορεί να καταστραφεί ο παίκτης για μια λάθος κίνηση.
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ φέρεται να συμφώνησε, και είπε ότι πρόκειται για μια απόφαση που λήφθηκε πάνω στην ένταση της στιγμής και πως το θέμα θα το ξαναδεί.
Υπενθυμίζεται ότι ο Κατίδης και η ΠΑΕ ΑΕΚ θα απολογηθούν στην Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας στις 28/ 3 με το άρθρο 23του Πειθαρχικού Κώδικα περί ρατσισμού. 


soccerplus

1 σχόλιο:

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.