Παρασκευή, Μαρτίου 29

Πρώτες παραιτήσεις στον Πειραιά για τα μπαράζ



Ε.Π.Σ.Π. | 29/03/2013 - 20:18
Κλιμακώνονται οι αντιδράσεις



Οι πρώτες παραιτήσεις για την άδικη όπως την χαρακτηρίζουν απόφαση της ΕΠΟ, έπεσαν στον Πειραιά και έπεται συνέχεια των αντιδράσεων για τον καταρτισμό των ομίλων μπαράζ ανόδου.
Ο κ Παναγιώτης Λαπατάς, μέλος του Δ.Σ της ΕΠΣΠ σε ένδειξη συμπαράστασης στα πειραϊκά σωματεία, υπέβαλλε την παραίτησή του και καλεί να πράξουν το ίδιο και άλλα στελέχη του πειραϊκού ποδοσφαίρου με πρώτον τον πρόεδρο της ΕΠΣΠ, Στέλιο Μπρατσόλη και τον εκπρόσωπο στην ΕΠΟ κ Ανασόπουλο. Ιδού το έγραψε σε ανάρτηση ο κ Λαπατάς.

«Κ. Σαρρη αυτό είναι το ΝΕΟ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΗΘΟΣ που μας έλεγες το καλοκαίρι στο Δ.Σ οτι θα εφερνες στην ΕΠΟ; Ήταν για να αρπάξεις την ψήφο της ΕΠΣΠ; Σε ένδειξη συμπαράστασης στα Πειραϊκά σωματεία ΚΑΛΩ τους κ.κ. ΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟ,ΜΠΡΑΤΣΟΛΗ,ΣΤΟΥΚΑ και ΧΟΛΕΒΑ με όλο τον σεβασμό που τους έχω να ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ σήμερα κιόλας από αυτή την ΕΠΟ των Σαρρηδων,Τζανοπουλων,Κουτρουμανηδων και των όμοιων τους και να τους δώσουν να καταλάβουν ότι αυτή η ΕΝΩΣΗ είναι του μεγαλυτέρου Συλλογου της Νοτιοδυτικής Ευρώπης,του επί σειρά ετών ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.
 Φίλε Στέλιο ΜΠΡΑΤΣΟΛΗ είσαι πρόεδρος μιας ΕΝΩΣΗΣ που έχει διοικηθεί επί σειρά ετών από έναν ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΑΛΠΕΑ και έπρεπε αφού τους έδινες από μια δυνατή κλωτσιά να είχες παραιτηθεί ΑΜΕΣΑ από αυτή την αμαρτωλή επιτροπή.Αρκετά τραβήξαμε πέρυσι.. 
Εγω προσωπικά επειδή δεν θελω υπο τις παρουσες συνθήκες να υπηρετώ αυτό το ποδοσφαιρο σε ένδειξη διαμαρτυρίας και συμπαράστασης στα Πειραϊκά σωματεία ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ ΑΜΕΣΩΣ από μέλος του Δ.Σ της ΕΠΣΠ και κάθε επιτροπής της.ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ με τα παραμαγαζα σου και την ποδοσφαιροεκλογικη σου πελατεια».

from: stoplekto.gr


Για σκάνδαλο μιλάει ο Χαραυγιακός
Ε.Π.Σ.Α. | 29/03/2013 - 20:40
Δηλώσεις stoplekto.gr του προέδρου Μανόλη Φύτρου

Για σκάνδαλο μιλάει ο Χαραυγιακός
Σκανδαλώδη χαρακτηρίζει την απόφαση της ΕΠΟ να μπουν στον ίδιο όμιλο οι πρωταθλητές Αθήνας και Πειραιά στα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική σε δηλώσεις που παραχώρησε «stoplekto.gr» ο πρόεδρος του Χαραυγιακού Μανώλης Φύτρος όπου και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Για μένα η απόφαση αυτή αποτελεί σκάνδαλο. Είναι δυνατόν ιστορικές ομάδες που έχουν δαπανήσει τόσα χρήματα να αλληλοεξοντωθούν μεταξύ τους και να ανέβει μόνο ένας; Είναι δυνατόν να κατακτάς το πρωτάθλημα και να αναγκάζεσαι να δίνεις μπαράζ για την άνοδο, έχοντας μάλιστα και τις πιθανότητες εναντίον σου;Σε αυτό το σημείο πάντως θα ήθελα να τονίσω, πως επειδή είμαστε πρώτοι, δεν σημαίνει πως έχουμε πάρει και το πρωτάθλημα και γι’αυτό ζήτησα στην ανακοίνωση να υπάρχει και η Αγία Παρασκευή».

Ρεπορτάζ: Κωνσταντίνος Ράπτης

6 σχόλια:

  1. ουστ απο εδω μιλάτε κιολας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την απαντηση του προεδρου μας σε ολους αυτους ειμαι πολυ περιεργος θα τη βαλεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΣΑ ΘΕΛΕΙ Η ΧΙΟΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ 10 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ .ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΚΙΟΛΑ ΟΥΣΤ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΡΡΗΣ ΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΡΓΟ ΣΑΡΡΗ! ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΚΑΝΑΡΗΣ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. nai oti ekane gia thn kalamoth kai htan kai proedros sthn d ethniki

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.