Σάββατο, Μαρτίου 30

Στη “μάχη” για την ανατροπή των μπαράζ και ο Ολυμπιακός

Μπαίνει στη μάχη??


Ενημερώθηκε από πειραιώτικα σωματεία ο Μαρινάκης
Στη
Αποφασισμένα να κινήσουν γη και ουρανό προκειμένου να αλλάξουν την απόφαση για τα μπαράζ της ΕΠΟ είναι τα σωματεία από την Αθήνα και τον Πειραιά που θίγονται από τον ορισμό των ομίλων. Μάλιστα στον Πειραιά οι αντιδράσεις είναι πιο έντονες από την Αθήνα και αυτό φάνηκε και την ώρα της απόφασης καθώς μόνο ο εκπρόσωπος της ΕΠΣ Πειραιά, κ Ανασόπουλος μειοψήφησε.
Στον Πειραιά υπήρξε η πρώτη παραίτηση από το ΔΣ της ΕΠΣΠ, αυτή του κ Λαπατά, ενώ το παιχνίδι χοντραίνει ακόμη περισσότερο. Τα σωματεία του Πειραιά που θίγονται αλλά και άλλα που συμπορεύονται με τον Εθνικό και το Μοσχάτο καθώς του χρόνου προβλέπεται να είναι ακόμη χειρότερα αφού θα αποφασιστεί μια ομάδα να λαμβάνει μέρος στα μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική, δεν κάθονται με σταυρωμένα χέρια.
Ήδη, οι Πειραιώτες ήταν αυτοί που πρωτοστάτησαν και βγήκε κοινή ανακοίνωση με τις Αθηναϊκές ομάδες κατά της απόφασης της ΕΠΟ.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που έφτασαν stoplekto.gr , σωματεία από τον Πειραιά ήρθαν σε επαφή και ζήτησαν βοήθεια από τον μεγαλύτερο σύλλογο του μεγάλου λιμανιού και της χώρας, τον Ολυμπιακό.
Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές ενημερώθηκε και ο ίδιος ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος δεν αποκλείεται να πάρει πάνω του την υπόθεση μπαράζ, αφού όλοι στον Πειραιά χαρακτηρίζουν άδικη την απόφαση αυτή.
« Δεν γίνεται να τυγχάνει τέτοιας αντιμετώπισης από την ΕΠΟ η ιδρύτρια ΕΠΣ Πειραιά που διαθέτει τον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας, τον Ολυμπιακό για να ευνοηθεί ο Νένητας Χίου» έλεγαν χαρακτηριστικά stoplekto.gr παράγοντες του πειραϊκού ποδοσφαίρου.
Η εμπλοκή του Ολυμπιακού στην υπόθεση δεν αποκλείεται να φέρει τα πάνω – κάτω στην απόφαση της ΕΠΟ αφού το «ειδικό βάρος» του Πειραιώτικου συλλόγου είναι τεράστιο ενώ στο πλευρό του θα έχει και πολλές Αθηναϊκές ομάδες .
Στην περίπτωση αυτή οι όμιλοι θα αλλάξουν και νέα δεδομένα θα υπάρξουν για τις πρωταθλήτριες ομάδες των ποδοσφαιρικών ενώσεων της χώρας.

from:stoplekto.gr

1 σχόλιο:

  1. o Νένητας Χίου????? Άντε ρε λιμανισιοι μάθετε πρώτα και μετά μιλάτε. ουστ από δω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.