Παρασκευή, Μαρτίου 29

Οργισμένη αντίδραση από Αθήνα-Πειραιά κατά της ΕΠΟ ...




Βράζουν από οργή στο Μοσχάτο για τα μπαράζ
Τι προτείνει ο πρόεδρος της ΑΕ Μοσχάτου, Στέφανος Φαναρίτης

Οργή και αγανάκτηση επικρατεί σε σωματεία της Αθήνας και του Πειραιά που θεωρούν ότι ο καταρτισμός των ομίλων για την άνοδο στη Γ Εθνική τους θεωρεί παράφορα, αφού τους βάζει να κονταροχτυπηθούν μεταξύ τους.
Ενδεικτική του αναβρασμού που επικρατεί είναι η δημόσια τοποθέτηση του προέδρου της ΑΕ Μοσχάτου, Στέφανου Φαναρίτη, ο οποίος καλεί τις Πειραιώτικες και τις Αθηναϊκές ομάδες να παραιτηθούν από τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ και της ΕΠΣΠ και να συστήσουν δική τους λίγκα.
Ανεξάρτητα από την αποδοχή της πρότασης αυτής είναι βέβαιο ότι οι φωνές διαμαρτυρίας θα ενταθούν. Ιδού η ανάρτηση στο κοινωνικό διαδίκτυο του κ Φαναρίτη:
“ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ. ΚΑΛΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΝΑ ΣΥΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΛΙΓΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΦΕΞΗΣ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΠΣΑ ΚΑΙ ΕΠΣΠ…. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ… ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ….”

Κοινή ανακοίνωση ομάδων Αθήνας – Πειραιά..
Ε.Π.Σ.Α. | 29/03/2013 - 18:53
Tα συμφέροντα ζουν και βασιλεύουν ! – Ραντεβού στην ΕΠΟ !


Σε κοινή ανακοίνωση προχώρησαν οι ομάδες της Αθήνας και του Πειραιά σχετικά με την απόφαση της ΕΠΟ για τον καταρτισμό των ομίλων μπαράζ που αναφέρει σχετικά:
Με μια φωτογραφική απόφαση όνειδος το Δ.Σ. της ΕΠΟ προσπαθεί να απαξιώσει πλήρως το Αθηναϊκό και Πειραϊκό ποδόσφαιρο και ταυτόχρονα να ‘βολέψει’ για άλλη μια φορά τις εκλογικές περιφέρειες των μελών του
Η περίφημη αποκέντρωση και το περίφημο καλό του ποδοσφαίρου κατά την ΕΠΟ είναι να μην ανέβουν υγιείς ομάδες άλλα κάποιες που σε λίγους μήνες θα απαξιώνουν το ποδόσφαιρο με αδυναμία συμμετοχής .Τότε ως δια μαγείας η ΕΠΟ θα τους επιβραβεύει με το να τους διατηρεί στην κατηγορία όπως έκανε και φέτος .ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΗΤΑΤΕ ΕΓΓΥΗΤΙΚΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΕΤΕ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΗΝ ΝΕΑΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ??
Να τα χαίρεστε κύριοι αυτά τα μπαράζ ! Κάθε μια από τις υπογράφουσες ομάδες έχει πίστη στις ικανότητες της . Δεν μεμψιμοιρούμε ούτε είμαστε ηττοπαθείς .Αλλά και η αδικία έχει κάποια όρια .Δεν μπορεί ΟΛΗ η Ελλάδα να αγωνιστεί σε ομίλους κατόπιν κλήρωσης και οι πρωταθλήτριες ομάδες των αρχαιοτέρων και ιδρυτικών ενώσεων ,οι ομάδες με τον περισσότερο κόσμο να αλληλοεξοντωθούν για να κάνουν κάποιοι κύριοι τα παιχνίδια τους
την ώρα που κάποιες πρωταθλήτριες ενώσεων της επαρχίας δε σκοπεύουν καν να αγωνιστούν στα μπαράζ.

Θα πολεμήσουμε τέτοιες νοοτροπίες και πρακτικές με όλες μας τις δυνάμεις και αυτό το κατασκεύασμα ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
Ραντεβού στην ΕΠΟ !

Μπρατσόλης: Άστοχη η απόφαση της ΕΠΟ


Μπρατσόλης: Άστοχη η απόφαση της ΕΠΟ

Ε.Π.Σ.Π. | 
Την απόφαση με την οποία η ΈΠΟ όρισε την συμμετοχή των ομάδων της ΕΠΣ Πειραιά [...]
Την απόφαση με την οποία η ΈΠΟ όρισε την συμμετοχή των ομάδων της ΕΠΣ Πειραιά στον ίδιο όμιλο με αυτές της ΕΠΣΑ σχολίασε ο πρόεδρος της ένωσης του Πειραιά Στέλιος Μπρατόλης. Αναλυτικά αναφέρει:
Δυστυχώς !
* Αυτή τη – για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά – Άστοχη απόφαση της ΕΠΟ – που Αφορά στη Διαμόρφωση των ομίλων των Ενωσεων για τα Μπαράζ ανόδου στη Νεα Γ ‘ Εθνικη που ορίζει και Πάλι στον ένατο Όμιλο τις 4 ομάδες της Αθήνας και του Πειραιά
ΟΜΟΛΟΓΩ , ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ !
* Μειοψήφησα στη συνεδρίαση τηs Επιτροπής που Εισηγήθηκε την ανωτέρω Πρόταση στο ΔΣ τηs ΕΠΟ και κατέθεσα Επιχειρηματολογημενα ως Αντιπρόταση : την κλήρωση των ομάδων του ενάτου και του ενδεκάτου ομίλου (6 ομάδες της Αττικής συν τιs 2 των Δωδεκανήσων-Κορινθίας) και ” ο,τι Προκύψει από την Κλήρωση ” ! ..
* Ομωs ούτε αυτό έγινε αποδεκτό απο το ΔΣ της ΕΠΟ , παρά μόνο από τον Εκπρόσωπο του Πειραιά κ. Νίκο Ανασόπουλο, τον οποίο Ευχαριστώ για τη Βοήθεια και ‘ Μάχη ’ που δώσαμε μαζί για την υλοποίηση αυτής τηs Ποδοσφαιρικά λογικήs Πρότασης.
* Δεν θέλω να προσθέσω τίποτα Περισσότερο , σεβόμενο  ολεs τιs Ενώσεις και τιs ομάδες τους , για να μην οξύνω την προσεχή διεξαγωγή των αγώνων Μπαράζ .
* Εύχομαι σε όλα τα Σωματεία που θα διαγωνισθούν , ΗΡΕΜΙΑ και Αθλητική Αγωνιστική Επιτυχία στους στόχους τους.
* Θα συνεχίσω να Παλεύω και να καταθέτω με τη συμμετοχή μου στην Επιτροπή της ΕΠΟ ο,τι κρίνω Επαρκές και αναγκαίο για την Νεα Γ’ Εθνικη με ισορροπία , ισοτιμία και ποδοσφαιρικό ορθολογισμό , υπέρ όλων των Ενώσεων και των Σωματείων τους – μη ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ από αυτό το Δικαίωμα .

Στέλιος Μπρατσόλης

 Προεδρος ΕΠΣΠ & Αναπληρωτης Προεδρος Επιτροπης Δ’ Εθνικης ΕΠΟ


from: stoplekto.gr



3 σχόλια:

  1. ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΜΑΘΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΧΙΩΝ ΕΛΛΗΝΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εσυ τι ζόρι τραβας ρε τύπε κάνε μας την χάρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΓΡΙΝΙΑΖΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΩΡΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΧΙΟ ΤΕΛΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.