Δευτέρα, Ιανουαρίου 17

Λαίλαπας - Δελτίο Τύπου

ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ

Το Διοικητικό συμβούλιο του Α.Π.Σ. ΛΑΙΛΑΠΑΣ Λειβαδίων συγχαίρει τους Αθλητές και τον Προπονητή της ομάδας για την πραγματικά σπουδαία εμφάνιση που πραγματοποίησαν σήμερα, απέναντι στον πρωτοπόρο Βαρβασιακό ΚΑΙ στο διαιτητικό τρίο που απαρτίζονταν από τους κυρίους Πολυτάρχου, Σύριο και Δημούλα. Οι τελευταίοι, μπροστά στα μάτια δεκάδων θεατών, και του αρχιδιαιτητή κύριου Μαχαίρα, αδίκησαν κατάφορα την ομάδα μας στο καθοριστικό δεύτερο ημίχρονο του αγώνα. Συνιστά πρωτοτυπία το γεγονός ότι σε ντέρμπι των δύο πρωτοπόρων, με το κλίμα μεταξύ τόσο των ποδοσφαιριστών, όσο και των φιλάθλων να είναι άριστο, οι διαιτητές να λειτουργούν με εμπρηστικό τρόπο! Σε όλη τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου το γήπεδο έγερνε! Προσπαθούμε να πιστέψουμε ότι τα χθεσινά σφυρίγματα μπορούσαν να κινούνται στη σφαίρα του ανθρώπινου λάθους. Τέτοια έχουμε δει αρκετά και φέτος, και δεν τα έχουμε αναδείξει εκ πεποιθήσεως, παρότι μπορεί να διαμόρφωσαν αποτελέσματα. Η συγκεκριμένη τριάδα λειτούργησε εχθές με ανεξήγητη εμπάθεια απέναντι στο ΛΑΙΛΑΠΑ και ίσως κάποιο σκοπό να εξυπηρετούσε. Η τεχνική μας ηγεσία, από σήμερα, θα πρέπει να δώσει έμφαση στην βελτίωση των ικανοτήτων των αθλητών μας, ώστε να κερδίζουν ακόμα και αν αγωνίζονται 9 εναντίον 14.

ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ.
Μετά τα παραπάνω, διαπιστώνουμε ότι ο αγώνας των πρωτοπόρων της Β κατηγορίας δεν αντιμετωπίστηκε με τη δέουσα σοβαρότητα, τόσο από τον αρχιδιαιτητή κύριο Μαχαίρα, που ευθύνεται για τον ορισμό των συγκεκριμένων διαιτητών, όσο και την ΕΠΣ Χίου, που το υποτίμησε ορίζοντάς το 11:00 το πρωί. Στην περίπτωση που η παραπάνω διαπίστωση είναι λανθασμένη από μεριάς μας, θα περιμένουμε, στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης – αναβάθμισης των τοπικών κατηγοριών που προγραμματίζεται, να παρακολουθήσουμε έναν αντίστοιχο αγώνα πρωτοπόρων του Α τοπικού στις ίδιες συνθήκες (ώρα και διαιτητικό τρίο).
Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του Βαρβασιακού για την πραγματικά άψογη συμπεριφορά τους σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή χειμώνα.

Χίος 17/1/2011


Για τον Α.Π.Σ. ΛΑΙΛΑΠΑΣ ΛΕΙΒΑΔΙΩΝ
Το Διοικητικό Συμβούλιο

3 σχόλια:

  1. giati h sugkekrimenh omada bgazei anakoinwseis mono otan xanei apo kapoion dunato antipalo??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ε καλα τωρα,ξερεις πολλους που οταν κερδιζουν να βγαζουν ανακοινωσεις?
    πιστευω πως την ιδια γραμμη πρεπει να ακολουθουν παντα ειτε υπερ ειτε κατα.
    αλλα οπως σε ολες τις εθνικες μας κατηγοριες ως και στα τοπικα,η διαιτησια μπαινει στο στοχαστρο κι οι ανακοινωσεις παραγονται οταν το παιχνιδι χανεται.
    πραγματικοτητα αλλου,αλλοθι παραλλου,τι να πεις,αν δεν ηταν κι αυτα τι θα χαμε να λεγαμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να υπενθυμίσω οτι η ανακοίνωση αυτή είναι η 2η στη σύγχρονη ιστορία του Λαίλαπα. Η πρώτη ήταν στις 18/4/2010 μετα τον αγώνα με τον πανοινούσσιο στη Χίο που έληξε με σκόρ 3-3. Όσον αφορά την κρίση διαιτησίας σε νικηφόρα παιχνίδια το μέλλον θα δείξει....
    Άλλωστε μέχρι σήμερα καμμία ομάδα δεν έχει κρίνει αρνητικά τη διαιτησία σε παιχνίδι με αντίπαλο το Λαίλαπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.