Πέμπτη, Ιανουαρίου 27

Πότε πρόλαβες Πρόεδρε!!!!

Φρέσκος στα του ποδοσφαίρου μας ο νέος πρόεδρος του Ηφαίστου αλλά η είσοδος του κάθε άλλο παρά ήρεμη...
Ακολουθεί η συνέντευξη που παραχώρησε στην patrida tv.



Λ. ΑΜΠΑΖΗΣ: «ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ»

>
> Ρίχνει τα πυρά του σε άτομα της ΕΠΣ και διαιτητές
Εξαγριωμένος και ταυτόχρονα απογοητευμένος από την κατάσταση που επικρατεί στα τοπικό πρωτάθλημα της Β’ τοπικής κατηγορίας, δήλωσε ο Πρόεδρος του Ήφαιστου, Λάμπρος Αμπαζής, λίγο πριν το παιχνίδι της ομάδας του με το Πανεπιστήμιο. 
Ο κ. Αμπαζής που προεδρεύει στην τοπική ομάδα εδώ και ένα μήνα, δήλωσε ότι άτομα του χώρου κάνουν κακό στο χιώτικο ποδόσφαιρο, καθώς επίσης με σκληρά λόγια μίλησε τόσο για την ΕΠΣ Χίου, όσο και για τους διαιτητές καλώντας τους, να ασχοληθούν σοβαρά με το χώρο και να φέρονται ισότιμα σε όλα τα ποδοσφαιρικά σωματεία.
«Μην μπλέξεις με τη σαπίλα που υπάρχει στο χιώτικο ποδόσφαιρο, μου είχαν πει οι φίλοι μου», ανέφερε χαρακτηριστικά στην τηλεόραση της "Π", συμπληρώνοντας ότι και να θέλει κάποιος να προσφέρει στο ποδόσφαιρο με τις απαράδεκτες πράξεις τους, κάποιο τον εμποδίζουν.
Στον προηγούμενο αγώνα του Ήφαιστου με τη Δόξα αναφέρθηκε ο κ. Αμπαζής, επισημαίνοντας ότι η ομάδα του έπρεπε να έχει κερδίσει με 4-0 και όχι με 2-0. Όπως είπε το θέμα δεν είναι απλά το σκορ και με πόσα γκολ κέρδισαν, αλλά η διαιτησία. Όταν μάλιστα απευθύνθηκε στον διαιτητή και ζήτησε διευκρινίσεις για ένα του σφύριγμα (έδωσε πέναλτι), όπως κατήγγειλε, τον πλησίασε ο παρατηρητής και του είπε: «Τι θες ρε μ……; θα σας διαλύσω». Μετά από αυτό και ο κ. Αμπαζής δεν κατάφερε να κρατήσει την ψυχραιμία του όπως παραδέχτηκε και ανταπέδωσε λεκτικά. «Κάποια άτομα της ΕΠΣ και κάποιοι διαιτητές κάνουν απλά τη δουλειά τους και δεν τους νοιάζει τίποτα. Μα τίποτα. Ευνοούν τους φίλους τους  και μετά σου λένε …βρίζεις!», είπε ο κ. Αμπαζής.
Όσον αφορά τα οικονομικά ο ίδιος ενημέρωσε ότι το σωματείο εδώ και 3-4 χρόνια έχει να λαβαίνει από την ΕΠΣ…
Ωστόσο, παρ’ όλη την κατάσταση ο κ. Αμπαζής επιβεβαίωσε ότι δεν θα σταματήσει να προσπαθεί όσο μπορεί για την ομάδα του, ενώ καταλήγοντας ζήτησε συγνώμη από τους ποδοσφαιριστές εκ μέρους των αρμόδιων που δεν δίνουν όπως είπε καμία απολύτως σημασία.  

Αμάν Πρόεδρε μου....ή δεν είχες καλούς δασκάλους ή δεν ήσουν καλός μαθητής...Κακή αρχή..
Αφιερωμένο.

Από το ποινολόγιο
 ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΉΦΑΙΣΤΟΣ: 60 ημερολογιακές ημέρες και 200,00 ευρώ χρηματικό πρόστιμο στον παράγοντα του Ηφαίστου, Αμπαζή Λάμπρο για εξύβριση και απειλή στην Ε.Π.Σ. Χίου και στον παρατηρητή του αγώνα (αρθ.11).

1 σχόλιο:

  1. plaka exei o tupos.....ksexase na anaferei oti sto penalntu(pou htan) o referri dn edwse kai kokkinh karta ston podosfairisth tou hfaistou,pou to xtuphma tou se podosfairisth ths doksas itan antia8lhtiko.....na xaireste autous tous proedrous.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.