Τετάρτη, Ιανουαρίου 26

Καταγγελία-Διαμαρτυρία

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi7UvyR7QDOgQ94IQy-O03QiwxTwP-DdnXBtnb5wSsp2fMnhLHEJcnQWRPbryDq2ajoIlt9aK4XCHHLGzvrN6GeeAXqGraud_PKbYwNEeqO4CvXeSe53FcbSNINLCSFqS41202CT9CjSgM/s1600/kotsovolos.jpg

Ο ''τέως'' ποδοσφαιριστής του ΑΤΛΑ  Χ. Θωμάς καταγγέλει.

Προς Ε.Π.Σ. ΧΙΟΥ

Η ιστορία του ποδοσφαίρου είναι ένα θλιβερό ταξίδι απόλαυσης και καθήκοντος!
Στο βαθμό που το άθλημα έχει βιομηχανοποιηθεί έχει χαθεί σιγά σιγά  η ομορφιά που γεννιέται από τη χαρά που νοιώθει κανείς μοναχά γιατί παίζει!
Αξιότιμε Κε πρόεδρε , αξιότιμα έλη του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Χίου , βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση ( μετά από 20αετή θητεία στα γήπεδα αγωνιζόμενος ως ποδοσφαιριστής), να καταγγείλω τους  << παράγοντες>> του σωματείου Α.Ο.Άτλας Νεοχωρίου , τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. για την απαράδεκτη συμπεριφορά προς το πρόσωπό μου, στερώντας μου να ασκήσω το δικαίωμα να μεταγραφώ σε άλλη ομάδα του νησιού, ακόμη και της επιστροφής μου στο σωματείο της Αθήνας Α.Φ.Ο. Πανθησειακός, όπου ήρθα χωρίς καμμιά χρηματική απολαβή.
Ερχόμενος στο σωματείο Α.Ο.Άτλας πίστεψα στον λόγο του προέδρου της ομάδας Κο Νικόλαο Κλαδιά, μη ασκώντας το δικαίωμα της μονοετής θητείας μου στον σύλλογο, δίνοντας το παράβολο των 300 ευρώ για να μην επιβαρύνω το σωματείο , στο οποίο υπηρέτησα με ήθος και αξιοπρέπεια την αγωνιστική περίοδο 2009-2010.
Με την επιστολή μου, την οποία θα στείλω στην Ε.Π.Ο. καθώς και θα δημοσιεύσω στις εφημερίδες, θέλω να προστατεύσω και άλλους ποδοσφαιριστές που μπορεί να πιστέψουν το λόγο κάποιου και να βρεθούν στη δυσάρεστη θέση, στερώντας τους το δικαίωμα να ασκήσουν το χόμπι τους!
Με λύπη μου αξιότιμε Κε πρόεδρε , συμπεριφορές τέτοιες δεν τιμούν το ποδόσφαιρο της Χίου!
Τέλος κλείνοντας, να ξέρουν κάποιοι πως για εμένα : Το ποδόσφαιρο δεν είναι τίποτα λιγότερο από καθρέφτης της ζωής και ότι του αξίζει τον κόπο να συντηρούμε την ελπίδα να γίνει κάποτε η ζωή καθρέφτης του ποδοσφαίρου!


 Με εκτίμηση

Χαρίλαος Θωμάς

3 σχόλια:

  1. και να 'ταν μόνο ο Άτλας...
    το 80-90% των ομάδων έτσι συμπεριφέρονται...
    Ο αθλητής γίνεται κτήμα "παραγοντίσκων" και στα ερασιτεχνικά σωματεία... πωλείται και αγοράζεται...
    Απαιτείται αλλαγή ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν καταλαβα ποιον ενοουσες οταν σου εγραψα για κλαρκ και μπαλετοφορα τωρα που εμαθα και ακουσα απο τον ιδιο τον Κλαδια τι εγινε δικιο εχει ο Ατλας.Νομιζα οτι την επιστολη σου την εστηλε ο Θωμας που ειναι προπονητης στον Ηφαιστο για να τον πειραξουμε γιατι νομιζει πως ειναι ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ.Παντα πρεπει να μαθαινεις και απο της δυο πλευρες το τι εχει γινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι, και εγώ κάπου το έχασα...για αυτό και διέγραψα εκείνο σου το σχόλιο./

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.