Τετάρτη, Μαρτίου 2

Ποιος είναι??


Ο Χρήστος Αρδίζογλου με τη φανέλα της ΑΕΚ.

 


Η σωματοδομή, το όλο στυλ και η...τρελίτσα του, ανάγκασαν τους παλιούς να τον αποκαλούν ''Αρδίζογλου'' .
Η παρουσία του στα γήπεδα δεν σταμάτησε ποτέ από διάφορα πόστα με το μικρόβιο του προπονητή να υποβόσκει όλα αυτά τα χρόνια - ξέχωρα από το ''παραγοντιλίκι'' - και να βρίσκει πεδίο δράσης στα γήπεδα 5χ5 του νησιού, όπου το ''Αρδίζογλου'' έχει αλλάξει πλέον σε ''Μουρίνιο των 5χ5''.
Φαίνεται πως ήρθε η ώρα να δοκιμάσει τις δυνάμεις του και από ένα άλλο, ποδοσφαιρικό μετερίζι, τούτη τη φορά, απείρως δυσκολότερο.
 http://www.politis-gr.com/wp-content/woo_custom/1611-%CE%91%CE%9D%CE%98%CE%A1%CE%A9%CE%A0%CE%91%CE%9A%CE%99-%CE%95%CE%A1%CE%A9%CE%A4%CE%97%CE%9C%CE%91%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%9F-%CE%9F%CE%A1%CE%98%CE%99%CE%9F.jpg
Δεν ξέρω αν ευοδωθούν οι συζητήσεις τώρα ή το καλοκαίρι που μας έρχεται, αν ναι, η ανάληψη καθηκόντων προπονητή για τον ''Αρδίζογλου'' θα εμπεριέχει πολύ περισσότερο ρίσκο από αυτό που αναλογεί η απόφαση του, για δουλειά από τον πάγκο, δεδομένου της δύσκολης θέσης της ομάδας που βρίσκεται σε επαφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.