Πέμπτη, Μαρτίου 17

ΑΡΩΓΟΣ Η ΕΠΟ ΣΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

epo grafeia vomva gazakia ekrhxh 
''Γνωρίζω καλύτερα από τον καθένα τις οικονομικές και όχι μόνο δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα σωματεία της Δ' Εθνικής και εκεί έχω εστιάσει τα δύο τελευταία χρόνια''
''Δικαίως διαμαρτύρονται τα σωματεία για τις επιχορηγήσεις, για τις οποίες  ο κύριος Πιλάβιος πιέζει τη Γ.Γ.Α.''


Αυτά μεταξύ άλλων δήλωσε στον Athletic Radio 104,2» της Κρήτης, ο πρόεδρος της ΕΠΣΧ και πρόεδρος  της επιτροπής της Δ'Εθνικής Γ.Σαρρής.


Αναλυτικά η συνέντευξη.
Πρόταση του Γ. Σαρρή για 4 ομίλους

Ο Γιώργος Σαρρής θεωρεί πως η Δ’ εθνική πρέπει να αλλάξει μορφή και να δημιουργηθούν 4 όμιλοι. Με αφορμή την αναστάτωση που επικρατεί στις τάξεις των ομάδων της Δ’ εθνικής και τις σκέψεις για αποχή από το πρωτάθλημα ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλήματος της Δ Εθνικής, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Athletic Radio 104,2» της Κρήτης.
Αρχικά ερωτηθείς για την αναβολή της αποχής από την προσεχή αγωνιστική απάντησε: «Κάποια σωματεία είχαν την διάθεση να αγωνιστούν και καταλαβαίνετε ότι αν δεν ορίζαμε τα παιχνίδια, τότε θα ακολουθούσε ένα «μπάχαλο». Μιλώντας με κάποια μέλη της επιτροπής τους πρότεινα να αναστείλουν την αποχή τους και σε μια άλλη ημερομηνία που θα καθορίσει η συντονιστική επιτροπή τότε να μας εξουσιοδοτήσει να μην ορίσουμε παιχνίδια. Όποιος δεν θα αγωνιζόταν σε παιχνίδια που είχαν οριστεί, θα έπρεπε να υποστεί τις συνέπειες».
Επίσης, σχετικά με τη λίστα των αιτημάτων των ομάδων της κατηγορίας, υπογράμμισε: «Υπάρχει κάποιος που να λέει ότι δεν είναι δίκαιο το αίτημα των σωματείων όταν δεν έχουν πάρει τις επιχορηγήσεις των τελευταίων ετών; Ο κύριος Πιλάβιος πιέζει αφόρητα την Γ.Γ.Α. για να δοθούν τα χρήματα. Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα και δεν βλέπω την διάθεση από την πλευρά της Πολιτείας να δοθούν τα χρήματα. Πιστεύω ότι έφτασε η ώρα να πάρουμε γενναίες αποφάσεις για το μέλλον της κατηγορίας σε μια εποχή έντονης οικονομικής κρίσης».
Κλείνοντας, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις δικές του προτάσεις για την αλλαγή της μορφής του πρωταθλήματος: «Οι προτάσεις θα μπουν σε συζήτηση και είναι σε σωστή κατεύθυνση. 
Εδώ και δύο χρόνια λέω ότι πρέπει να δημιουργηθούν τέσσερις όμιλοι. Όμως αυτές οι ομάδες θα πρέπει να επιχορηγούνται από την πολιτεία και τον ΟΠΑΠ ώστε να έχουν και τα αναμενόμενα έσοδα. Εμείς σαν επιτροπή πρωταθλήματος έχουμε έτοιμο σχέδιο για το πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής. Το επεξεργάζομαι εδώ και δύο χρόνια γνωρίζοντας τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα σωματεία».

Εν τω μεταξύ...

Την αναβολή της αποχής κατά μια αγωνιστική ανακοίνωσε και επίσημα η συντονιστική επιτροπή των ομάδων της Δ’ Εθνικής, περιμένοντας το Δ.Σ. της ΕΠΟ.
Οι ομάδες της κατηγορίας περιμένουν την συμπαράσταση του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας στα προβλήματά τους και την ικανοποίηση των αιτημάτων που έχουν θέσει και θα συζητηθούν αύριο Παρασκευή από το Δ.Σ. της ΕΠΟ. Η στάση που θα κρατήσει η Ομοσπονδία θα κρίνει και το μέλλον των κινητοποιήσεων των ομάδων της Δ’ Εθνικής, με την αποχή να βρίσκεται πάντα προς συζήτηση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της συντονιστικής:
«Μετά την ανακοίνωση της επιτροπής πρωταθλήματος της Δ’ Εθνικής της ΕΠΟ, η συντονιστική επιτροπή των ομάδων της Δ’ Εθνικής αποφάσισε την αναβολή των κινητοποιήσεων των ομάδων μας για την επόμενη Κυριακή 27/03/2011, προσμένοντας την έμπρακτη συμπαράσταση του Δ.Σ. της ΕΠΟ τόσο στο θέμα της αποχής, όσο και στην ικανοποίηση των αιτημάτων μας που θα συζητηθούν αύριο στο Δ.Σ. της ΕΠΟ.
Τα μέλη της επιτροπής: Καλαποτλής Γεώργιος, Ηλιάδης Στέφανος, Ματσούκας Αριστείδης, Αγγελόπουλος Σπύρος, Χριστάκης Παναγιώτης, Σταθόπουλος Βαγγέλης, Βουλκίδης Μανόλης, Πατήρ Κεφαλογιάνης Αντρέας.
fotisbazakas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.