Τετάρτη, Μαρτίου 2

Ποινές ( επιστροφή στους ...τζίρους)



 Διάλειμμα αποδείχθηκε το περασμένο Σ/Κ στα της πειθαρχίας με τα πρόστιμα να υπερβαίνουν για αυτή την αγωνιστική τα 500 ευρώ.
Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣ Χίου επέβαλε τις παρακάτω ποινές:

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΈΝΑΡΞΗΣ: 02/03/2011
 
1) ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΆΤΛΑΣ : 60 ημερολογιακές ημέρες και 100,00 ευρώ χρηματικό πρόστιμο στον παράγοντα Σωζόπουλο Ανδ. για εξύβριση α΄ βοηθού.
2) ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΑΓΧΙΑΚΟΣ/ΑΣΤΕΡΑΣ : 30 ημερολογιακές ημέρες και 50,00 ευρώ χρηματικό πρόστιμο στον παράγοντα του Γρηγοράκη Στ. για εξύβριση του διαιτητή και 10 ημερολογιακές ημέρες στον Μονιό Δ. για απρεπή συμπεριφορά προς τον διαιτητή


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgvZ5aZQ0HIImIPhzL1_jSr-eL9-OcMd2b43YNHAuimp0VZseD_BDHq5TeOPz1oLJx0UntWKi5FjVJZ2jbqS438DCkBcBnT_C4p1OsUvOSW7yrA0AR5FQ3849zUT7ZeVHIEMg1LoDTK3NY/s1600/DSC_0028.JPG
3) ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΝΑΡΗΣ : 100,00 ευρώ χρηματικό πρόστιμο για ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο. (υπότροπος).
4) ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ : 30 ημερολογιακές ημέρες και 50.00 ευρώ στον παράγοντα Μυλωνά Ι. για εξύβριση διαιτητών.
20 ημερολογιακές ημέρες και 100,00 ευρώ στον προπονητή Παπαθεοδώρου Στ. για αποβολή του από τον πάγκο.
20 ημερολογιακές ημέρες και 100,00 ευρώ στον βοηθό προπονητή Ραπτάκη Γ. για αποβολή του από τον πάγκο και για δημοσιεύματα στον τύπο κατά του παρατηρητή του αγώνα και 100,00 ευρώ στο σωματείο για έργο εξύβριση φιλάθλων του (υπότροπος). 

Πηγή :eps-xiou.gr/

3 σχόλια:

  1. H EPS Xiou eftase sto simeio na timorei me prostima kai dimosieymata toy tipoy. Poso xamila ua pesoyn akoma. Poso fragkofoniades einai epiteloys. Oli i Ellada krazei poy den timoroyntai Panathinaikoi kai Olumpiakoi gia xeirotera pragmata kai timorise i EPS XIOY.
    Mprabo toys.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΒΑΖΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΛΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΠΕΞΩ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΕΜΑΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΕΣΑΣ. ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΕΙ Η ΕΠΣ ΧΙΟΥ ΑΛΛΑ Η ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΠΣ (3 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚΤΟΣ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΠΣ) ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΑΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΑΓΩΝΟΣ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΚΑΠ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΦΡΑΓΚΟΦΟΝΙΑΔΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΣΩΣΤΟ. ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ???? ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ. ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ-ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ-ΦΙΛΑΘΛΟΙ)ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.