Τετάρτη, Μαρτίου 9

Προτάσεις σε Πιλάβιο.



Προτάσεις σε Πιλάβιο 
Σε καλό κλίμα έγινε την Τετάρτη (9/3) η συνάντηση της συντονιστικής επιτροπής της Δ’ Εθνικής με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος.
Για μια ακόμη φορά, οι εκπρόσωποι των δέκα ομίλων εξέθεσαν τα προβλήματα της κατηγορίας στον πρόεδρο της ΕΠΟ. Συγκεκριμένα αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων στα έξοδα της διαιτησίας, τα οποία συχνά είναι αδικαιολόγητα αυξημένα, και στα πρόστιμα που είναι εξοντωτικά προς τα σωματεία της Δ’ Εθνικής. Ο Σοφοκλής Πιλάβιος άκουσε με προσοχή τα όσα ειπώθηκαν και δεσμεύτηκε πως θα προσπαθήσει να απαλλάξει όσο είναι δυνατόν, τις ομάδες από κάποια οικονομικά βάρη. Την Πέμπτη η συντονιστική επιτροπή θα εκδώσει ανακοίνωση με τα αιτήματα προς την ΕΠΟ, τα οποία η ομοσπονδία θα συζητήσει στο επόμενο ΔΣ της.
Προς συζήτηση η αποχή
Οσον αφορά το θέμα των επιχορηγήσεων από τη ΓΓΑ, τις οποίες ο Πάνος Μπιτσαξής δεν αναγνωρίζει, οι ομάδες της Δ’ Εθνικής εμμένουν στο αίτημά τους. Η αδιαλλαξία της Γενικής Γραμματείας θα είναι και το κύριο θέμα συζήτησης στις κατά όμιλο συνελεύσεις που θα γίνουν ως το τέλος της εβδομάδας. Το ενδεχόμενο της αποχής θα τεθεί προς συζήτηση και ψήφιση και από την ερχόμενη εβδομάδα θα ληφθεί η οριστική απόφαση για τις μελλοντικές κινητοποιήσεις.
Το σχέδιο «Καλλικράτης» στο ποδόσφαιρο
Στη συνάντηση με τον Πιλάβιο, τέθηκε και το θέμα της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ επισήμανε πως το σχέδιο που έχει δει το φως της δημοσιότητας δεν είναι το οριστικό, αλλά έχει τεθεί προς διαβούλευση και πως μέχρι την ετήσια τακτική γενική συνέλευση της ΕΠΟ τον Ιούνιο, οπότε και θα τεθεί προς ψήφιση, θα γίνουν διαβουλεύσεις. Μάλιστα, η συντονιστική επιτροπή θα στείλει σε διάστημα ενός μήνα, τις δικές της προτάσεις για την αναδιάρθρωση των κατηγοριών. Μέχρι τότε, ελπίζουν οι εκπρόσωποι των δέκα ομίλων ότι η Δ’ Εθνική θα έχει αποκτήσει νομικό πρόσωπο, καθώς γίνονται προσπάθειες να συσταθεί.

SporFM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.