Δευτέρα, Μαΐου 2

Ο Γιάχος στο ντέρμπι...

Τα κατάφερε τελικά και θα παρευρεθεί στο νησί, ο Θ.Γιάχος ( είχε πρόβλημα με την εργασία του, εργάσιμη γαρ η Τετάρτη) και έτσι ''δικαιωματικά'' θα σφυρίξει τον ''τελικό'' του πρωταθλήματος, μεθαύριο στο Δ.Στάδιο.
Βοηθοί του οι Πολυτάρχου, Δημουλας.

5 σχόλια:

  1. οποιος και να ηταν ο διαιτητης 50-50 θα επαιζε
    επειδη και φετος υπηρχαν αρκετοι που εβλεπαν φαντασματα και μπαμπουλες με τη διαιτησια,ειτε δικαια ειτε αδικως,λεω του χρονου να μην εχει διαιτητες,ουτε εποπτες,ας αποφασιζουν οι των ομαδων μονοι τους.
    εχει παραγινει η ιστορια με τη διαιτησια,ολοι ψαχνουν αλλοθι εκει.

    οταν παιζουμε παρεες μεταξυ μας,εχουμε διαιτητες?οχι.εχουν γινει φασαριες?οχι.

    δεν ξερω,αλλα δε νομιζω πως η Δαφνη θα νικησει τον Κοφινα,εκτος κι αν ο Κοφινας κατεβει αδιαφορος την τελευταια αγωνιστικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. o kofinas file 5.18 exei 3 apovoles(vildis-grigos-pitsikoulis), stamtelopoulos leipei kai o dikas einai traumatias.Oso kai na theloun na paroun revans apo tin itan sto kipelo, den vlepo na katevazoun 11ada me tis apousies pou exoun.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κοιτα,τις απουσιες των ομαδων δεν τις γνωριζω,στο εξωτερικο βρισκομαι κι ο,τι παρακολουθω ειναι κυριως απο αυτο εδω το μπλογκ,τα Χριστουγεννα ηρθα Χιο για τις γιορτες και πηγα στο Κοφινας-Δαφνη 0-0,ο Κοφινας επαιξε πολυ καλα τοτε,αυτη την εικονα εχω στο μυαλο μου,ενας παικτης του Κοφινα το 3 νομιζω,Καμπουρης λεγεται?,ειχε παιξει παρα πολυ καλα,για τον τελικο Κυπελλου μονο το σκορ ξερω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οπα,φλασια,νομιζω το 3 του Κοφινα λεγεται Καβουρας κι οχι Καμπουρης που διερωτηθηκα χτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.