Τρίτη, Μαΐου 10

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Αθλητικός και Ποδοσφαιρικός Σύλλογος «ΛΑΙΛΑΠΑΣ» ΛΕΙΒΑΔΙΩΝ

ΔΕΝ ΒΡΕΧΕΙ…



Με γνώμονα την προστασία του αθλήματος, ιδιαίτερα μετά, και από τη «μεγάλη σύμβαση»… που υπογράφτηκε με συγκρότημα στο χώρο της ενημέρωσης για την ραδιοτηλεοπτική μετάδοση των αγώνων των τοπικών πρωταθλημάτων της, η ΕΠΣ ΧΙΟΥ, δια της πειθαρχικής της επιτροπής, εξάντλησε την αυστηρότητά της στην Α.Ε. Χίου Βροντάδου και τον παράγοντά της Νικόλαο Κυριακούδη. Έτσι, για την δυσφήμιση του αθλήματος του ποδοσφαίρου, που προκλήθηκε από τη γνωστή πλέον υπόθεση πλαστοπροσωπίας του Άλντο Σάλβια, επιβλήθηκαν βάσει του άρθρου 26 του πειθαρχικού κώδικα απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο 1 έτους στον παράγοντα και για το σωματείο χρηματικό πρόστιμο χιλίων ευρώ και απαγόρευση συμμετοχής σε κάθε διοργάνωση για διάστημα 5 μηνών.
 Είναι απορίας άξιο, πως ο οραματιστής και πρώην πρόεδρος της ΑΕ Χίου Βροντάδου, μέλος σήμερα της πειθαρχικής επιτροπής, Σταύρος Καλλίτσης τιμώρησε με τόση αυστηρότητα το «παιδί» του. Εμείς προτείνουμε, για να μην εξοντωθεί το σωματείο, να ισχύσουν τώρα οι 4 μήνες, και ο εναπομείναντας να σπαστεί σε 15 μέρες τα Χριστούγεννα και 15 το Πάσχα. Αν και κατά παράβαση του κώδικα, θεωρούμε πως κανείς δεν θα αντιδράσει σε κάτι τέτοιο…
Ελάτε πείτε την αλήθεια: Δεν θέλατε τελικά να τους τιμωρήσετε! ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Τι ή ποιοί μεσολάβησαν για την αλλαγή των αρχικών προθέσεων για αυστηρή τιμωρία Κύριε Σαρρή? Αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι εννοούσατε κάτι τέτοιο! Η κοινή γνώμη τουλάχιστον περίμενε πολύ περισσότερα. Αναλύστε τα δημοσιεύματα και τα μηνύματα του απλού φιλάθλου. Με τις πράξεις σας δημιουργείται στο φίλαθλο κοινό μόνο αίσθημα απαξίωσης και αποστροφής προς το ποδόσφαιρο. Δυστυχώς δεν βρέχει…
Αμφισβητούμε ευθέως την δικαιοδοσία της συγκεκριμένης επιτροπής να λάβει μια τέτοια απόφαση.
Δηλώνουμε ότι αδυνατούμε  πλέον να πείσουμε αθλητές να βγάλουν δελτίο ποδοσφαιριστή . Γιατί να κάνουν κάτι τέτοιο και να μην επιλέξουν να αθλούνται στα 5Χ5? Για ποιο λόγο να συμμετάσχουμε στο επόμενο πρωτάθλημα και να μην διοργανώσουμε ένα αντίστοιχο των πρωταθλημάτων του Βουνακίου χωρίς δελτία αθλητών? Εκεί θα μπορεί να παίξει και ο Άλντο στην ομάδα  που επιθυμεί! 
Κλείνοντας, αξίζει να σημειώσουμε, ακόμα και αν λίγοι το πιστεύουν, ότι η αντίδρασή μας είναι ανεξάρτητη της θέσης μας στο βαθμολογικό πίνακα. Το ίδιο θα κάναμε είτε ήμασταν πρώτοι είτε τελευταίοι. Δηλώνουμε πως δεν επιθυμούμε την άνοδο και τη συμμετοχή μας στην Α τοπική, γιατί δεν την αξίζουμε αφού αγωνιστικά δεν την επιτύχαμε.
Καλούμε όλα τα σωματεία και τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣ Χίου να πάρουν θέση επί του ζητήματος. Θα επανέλθουμε…

Χίος 08/05/2011

Για τον Α.Π.Σ. ΛΑΙΛΑΠΑΣ ΛΕΙΒΑΔΙΩΝ
Το Διοικητικό Συμβούλιο



13 σχόλια:

  1. η ποινη αυτη μου θυμιζει μια περιπτωση πριν 10 περιπου χρονια,στο ιταλικο πρωταθλημα,ηταν το γιουβεντους-παρμα,διαιτητης ο Ντε Σαντις,κακη διαιτησια,τιμωρηθηκε με 3-4 μηνες,Μαιος-Αυγουστος!!τοτε δηλαδη που δεν εχει αγωνες!

    η ανακοινωση του Λαιλαπα ομολογει πως οι ιδιοι ηθελαν αυστηροτατη ποινη,αλλα δε μας λενε ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ?
    Τι θελετε εκει στο Λαιλαπα?αφαιρεση βαθμων της ΑΕΧΒ?αποβολη της ΑΕΧΒ απο τη Β?Διαλυση?
    παρτε μια σαφη θεση κι οχι γενικολογα

    εγω τον κανονισμο δεν τον ξερω,αλλα θεωρω πως η ΑΕΧΒ θα επρεπε να μηδενιστει σε εκεινο το ματς και να της αφαιρεθουν 3 βαθμοι,οσο για τις απαγορευσεις,για κανα 6μηνο ας απαγορευοταν οι αρμοδιοτητες σε αυτους που εκαναν την μπινια και φτανει,Χιος ειμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. h diafora file xioth,an kai den eimai me to meros tou lailapa, einai oti an h AEXB timorountan me thn kathgoria ths plastografias twra 8a kinduneue na pesei kai kathgoria apla kathgorh8hke gia dusfimish tou a8lhmatos kati to opoio exei mikroterh poinh kai ws ek toutou mh afairesh ba8mwn.kai epeidh den eimai apo xio h frash <> einai auth pou exei katanthsei ta swmateia sas(ektos mia xronias tou APO) na einai asanser sthn D e8nikh.gi auto kalo einai na eiste austhroi stous kaonismous kai na tous efarmozete.alliws ftiakste diko sas prwta8lhma me aneksarthth pei8arxikh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φιλε ανωνυμε δεν καταλαβενουμαι Χριστο τη γραφεις.[ο 2΄02]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. AN EBGENAI O LAILAPAS TETARTOS KAI OXI TRITOS THA THN EBGAZE THN ANAKOINOSEI?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ δεν θα διαφωνήσω ότι έπρεπε να τιμωρηθεί η ΑΕ Χίου...τώρα αν η τιμωρία είναι μεγάλη ή μικρή ας το αποφασίσουν οι αρμόδιοι.Όμως πρέπει να πούμε και τα εξής:
    Γιατί τόσα χρόνια όταν στον Ποσειδώνα αγωνιζόταν η μισή εντεκάδα με δελτία ότι να 'ναι δεν αντέδρασε κανείς έτσι????
    Γιατί τόσα χρόνια που το Πανεπιστήμιο επίσης αγωνίζονταν άλλοι με δελτία αλλων (ποιος ξέρει τους φοιτητές....αντε βγάλε άκρη...και τώρα θέλαν να κάνουν και ένσταση) δεν αντέδρασε ποτέ κανείς έτσι?
    Τότε δεν υπήρχε πλαστοπροσωπία ή δυσφήμηση αθλήματος???Όποτε θέλουμε εφαρμόζουμε τον κανονισμό????Άλλα μέτρα και σταθμά για κάθε ομάδα???
    Να σας πω εγώ λοιπόν: Γιατί καμμία ομάδα από τις προαναφερόμενες δεν διεκδικούσε άνοδο.....Γιατί ο Ποσειδόνας ήταν τελευταίος.....και αν είσαι τελευταίος τότε δεν υπάρχει πλαστοπροσωπία και δυσφήμηση αθλήματος....
    Όσο πιστεύει ο φίλαθλος κόσμος ότι κατά λάθος έγινε ότι έγινε με την ΑΕ Χίου σε εκείνο το παιχνίδι άλλο τόσο πιστεύει ότι και ο ΛΑΙΛΑΠΑΣ τυχαία και ως εξυγιαντής του ποδοσφαίρου κάνει αυτήν την ανακοίνωση.
    Σημείωση: Καμμία σχέση δεν έχω με τις προαναφερθείσες ομάδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΤΙ Η ΠΟΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΟΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ , ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΘΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ-ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ , ΠΙΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΠΙΚΩΝ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΚΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΡΕΜΑΕΙ ΔΕΛΤΙΑ ΠΑΙΧΤΩΝ Η ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ , ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΑΙΟ ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΟ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΣΚΛΑΒΟΜΕΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΠΟΥ ΔΕ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο συγκεκριμένος μπορούσε βέβαια να είχε πάει στην Δάφνη η οποία τα είχε βρει σε όλα με την ΑΕ Χίου και στο τέλος τους είπε ξέρετε δεν θέλω να πάω στη Δάφνη....Οπότε φταίει και αυτός πολύ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πηγε/δεν πηγε δε μπορεις να κρατας εναν ανθρωπο με το ζορι,κι αυτο ''σκλαβια'' ειναι.
    κι ο Μαρκετι του Καλιαρι στο Μουντιαλ 2010 ηταν βασικος κι επειδη ηθελε να φυγει,αυτοι δεν τον αφηναν,μετα δεν πηγε εκει που ηθελαν οι αλλοι,τον εβαλαν στην ακρη και τον εχουν ενα χρονο στα ταρταρα.

    Αν αυτα εκαναν οντως Ποσειδων και Πανεπιστημιο και δεν αντιδρουσε κανεις,τοτε δειχνει και ποσο μικροι ειμαστε ποδοσφαιρικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Bαγγέλης Μανάρας12 Μαΐου 2011 στις 3:23 μ.μ.

    Κρατάω από την ανακοίνωση το σχόλιο για τα πρωταθλήματα του Βουνακίου καθώς ήμουν ένας από την ομάδα των τότε διοργανωτών (δεκαετία 80) που απέδειξε ότι 18χρονα και 20χρονα παιδιά μπορούν να διεκπεραιώσουν σημαντικά πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Από την ανακοίνωση κρατάω το σχόλιο για τα πρωταθλήματα στο Βουνάκι αφού ήμουν στο...team των διοργανωτών στις αρχές της δεκαετίας του 80.Σίγουρα ο συγγραφέας του άρθρου θυμάται την σχεδόν άρτια οργάνωση αυτών των πρωταθλημάτων γειτονιάς με κύριους εκφραστές 16χρονα και 18χρονα παιδιά με πολύ μεράκι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κύριε Μανάρα αυτό ήταν πραγματικά ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ποδόσφαιρο! Είναι κρίμα που δεν διοργανώνονται πιά! Νομίζω οτι θα μπορούσαν να αποτελέσουν αντικείμενο αφιερώματος σε κάποιο ηλεκτρονικό ή έντυπο μέσο ενημέρωσης, αξιοποιώντας τα στοιχεία που φαντάζομαι οτι θα έχετε κρατήσει! Βέβαια κατα την ταπεινή μου γνώμη δεν θα έπρεπε να καρατήσετε μόνο αυτό το σχόλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σαφώς και δε μένω μόνο εκεί αγαπητέ 9:07(μάλλον κατάλαβα ποιός είσαι) αλλά πώς να το κάνουμε!Μου ξύπνησε γλυκές αναμνήσεις το συγκεκριμένο κομμάτι του άρθρου.Φυσικά και έχω κρατήσει...απτές αποδείξεις για τα τεκταινόμενα της τότε εποχής.Μάλιστα βρίσκονται και σε πρώτη ζήτηση!Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσον ενδιαφέρει τους μη μυημένους το αντικείμενο.Το πρόβλημα έγκειται στο ότι είναι αρκετά χρονοβόρα η ψηφιοποίησή τους.Αρκετοί φίλοι όμως που έχουν μάθει ότι διαθέτω αυτά τα αρχεία έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον.Για όποιον ενδιαφέρεται,είμαι διαθέσιμος στο να τα μοιραστώ τονίζοντας ότι πέραν της αναφοράς απλών γεγονότων χρησιμοποιώ και υποκειμενικές κρίσεις-γλαφυρές ενίοτε- που, αν μη τι άλλο,στη σημερινή εποχή φαντάζουν σαν ιστορίες από κλασικά εικονογραφημένα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Θα επικοινωνήσω σύντομα μαζί σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.