Δευτέρα, Ιουνίου 27

Στο Αιγάλεω ο Κώστας...


«Μπαμ» με Μαστραντώνη!
Την μεγάλη έκπληξη στο μεταγραφικό... παζάρι έκανε το Αιγάλεω, προσθέτει στο ρόστερ του τον Κώστα Μαστραντώνη.

Ο έμπειρος επιθετικός, ο οποίος και στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στο Αιγάλεω (σ.σ. όταν ήταν στην Β’ εθνική), τα βρήκε σε όλα στην συνάντηση που είχε την Παρασκευή (24/6)  με τους ανθρώπους της «Σίτι»  και έτσι την νέα χρονιά θα αγωνίζεται με την φανέλα του Αιγάλεω.
Να υπενθυμίσουμε, πως την φετινή χρονιά ο παίκτης  έπαζε στον Ελπιδοφόρο και βγήκε δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος, πετυχαίνοντας μάλιστα 15 γκολ, ωστόσο δεν συμφώμησε με τον σύλλογο της Κηφισιάς να πορευτούν μαζί και την νέα χρονιά,επιλέγοντας να συνεχίσει την καριέρα του στο Αιγάλεω.
Ο 34χρονος επιθετικός έχει αγωνιστεί επίσης στο παρελθόν, στη Μάρκο, στον Αχαρναϊκό, στον ΑΠΟ Χίου, στον Ερμή Κορυδαλλού, στο Ρουφ και την χρονιά που μας πέρασε στον Ελπιδοφόρο.
Στο μεταξύ, ο Γιανναράκης αμέσως μετά την οριστικοποίηση τηςε συμφωνίας με τον Μαστραντώνη, αποκάλυψε πως θα προχωρήσουν σε ακόμη μία εξίσου σημαντική μεταγραφή.
Συντάκτης:  Αγγελική Κουρεμένου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.