Τρίτη, Ιουνίου 7

Χωρίς δελτία ο Κεραυνός Κερ. ένα βήμα πριν τον γκρεμό.Ψάχνουν λεφτά στο Κορωπί. Περίεργη άπνοια στον Αιολικό.

Μια γρήγορη ματιά στα τεκταινόμενα στον 9ο όμιλο της Δ' Εθνικής κατηγορίας, στον οποίο πιθανότατα θα συμμετάσχει και η πρωταθλήτρια Μικρασιατική.
Αρκετά τα προβλήματα με  πολλές ομάδες ακόμη να ''ψάχνονται'' και με τις εξελίξεις στις περισσότερες από αυτές να παγώνουν.




Αιολικός:Eolikos
Δεν κουνιέται... φύλλο Η παραμικρή εξέλιξη δεν έχει σημειωθεί στις τάξεις του Αιολικού, παρά το γεγονός ότι οι υποχρεώσεις του νησιώτικου συλλόγου έχουν ολοκληρωθεί εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα. Ο αποκλεισμός από την Ιεράπετρα για το Κύπελλο Ερασιτεχνών στην προημιτελική φάση αποτελεί παρελθόν εδώ και πολλές μέρες, όμως οι διοικούντες το 'κυανόλευκο' σωματείο δεν έχουν δρομολογήσει την παραμικρή ενέργεια για το προγραμματισμό ενόψει της ερχόμενης σεζόν. Οπως γίνεται αντιληπτό, στάση αναμονής τηρεί ο Φώτης Κοκκινέλλης, όπως επίσης και οι ποδοσφαιριστές της ιστορικής ομάδας. Παράλληλα, έντονη είναι η ανησυχία που επικρατεί στο στρατόπεδο των φιλάθλων, οι οποίοι βλέπουν ότι ο καιρός περνάει άσκοπα.     




Ολυμπιακός Λαυρίου:Olympiakos_Lavriou
 Κρίσιμη συνάντηση με Βλάχο Ιδιαίτερα κρίσιμη είναι η σημερινή ημέρα για τον Ολυμπιακό Λαυρίου, στις τάξεις του οποίου πραγματοποιούνται σιγά-σιγά οι πρώτες ενέργειες για την υλοποίηση του προγραμματισμού ενόψει της νέας σεζόν. Απόψε το βράδυ ο Μιχάλης Τσίκλος θα έχει συνάντηση με τον Μιχάλη Βλάχο, κατά τη διάρκεια της οποίας θα ξεκαθαρίσει το μέλλον της συνεργασίας των δύο πλευρών. Αξίζει να σημειωθεί ότι από τη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού Λαυρίου στις αρχές του Νοέμβρη, ο έμπειρος τεχνικός κατάφερε να την οδηγήσει σε σχετικά άνετη εξασφάλιση της παραμονής της στην κατηγορία. Αμέσως μετά τις αποφάσεις για το θέμα της τεχνικής ηγεσίας, αναμένεται να δρομολογηθούν και όλα τα υπόλοιπα ζητήματα του ποδοσφαιρικού τμήματος, με τις ανανεώσεις των ποδοσφαιριστών του υπάρχοντος ρόστερ, αλλά και τις μεταγραφικές κινήσεις για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού.





 Κορωπί: Περιμένοντας τις πληρωμές Αρχείο:PAE koropi AO.jpg
Τις υποσχέσεις... πράξεις περιμένουν άπαντες στο Κορωπί να κάνει η Δημοτική Αρχή της περιοχής. Σε λίγες ημέρες εκπνέει η προθεσμία, εντός της οποίας είχε διαμηνυθεί ότι θα καταβληθεί η επιχορήγηση, χάρις στην οποία θα γίνει εφικτή και η αποπληρωμή των μισθών στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Μέχρι αυτή τη στιγμή στις τάξεις του 'κυανόλευκου' συλλόγου επικρατεί παρατεταμένη στασιμότητα. Από πλευράς διοίκησης δεν έχει πραγματοποιηθεί κάποια κίνηση που να σχετίζεται με τον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν. Οπως γίνεται αντιληπτό, ανοιχτά παραμένουν όλα τα ζητήματα στο σωματείο, με πρώτο και... καλύτερο το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας με τον Βασίλη Στασινόπουλο.


Ελλάς Ποντίων: Επαφές για τρεις 
ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ 
Σε επικοινωνία με τους ανθρώπους τριών πειραϊκών συλλόγων θα έρθουν οι ιθύνοντες της Ελλάδας Ποντίων, για χάρη τριών νεαρών ποδοσφαιριστών που δοκιμάστηκαν τις τελευταίες ημέρες και έδειξαν εξαιρετικά στοιχεία. Μέσα στις επόμενες ημέρες οι διοικούντες το προσφυγικό σωματείο θα έρθουν σε επαφή με τους ομόλογούς τους, με τους οποίους θα συζητήσουν το ενδεχόμενο μετακίνησής τους στους 'βυσσινί'. Αξίζει να σημειωθεί ότι την Τρίτη ολοκληρώνονται οι δοκιμές νεαρών παικτών, ενώ σειρά θα πάρουν οι ανανεώσεις με τους ποδοσφαιριστές του περσινού ρόστερ. Επιθυμία της διοίκησης του Μιχάλη Δριμούση είναι να παραμείνουν όλοι οι ποδοσφαιριστές της κατάκτησης του πρωταθλήματος, μηδενός εξαιρουμένου.





Τριγλία Ραφήνας: Στις 19 Ιουνίου η Συνέλευση Εικόνα
Για τις 19 Ιουνίου έχει προγραμματιστεί η Γενική Συνέλευση στο στρατόπεδο της Τριγλίας, παρά το γεγονός ότι μέχρι τότε θα σημειώνονται καθημερινά εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Να υπενθυμίσουμε ότι δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η ανανέωση της συνεργασίας με τον Στάθη Ασλάνογλου, του οποίου το έργο έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους τους ανθρώπους του 'κιτρινόμαυρου' συλλόγου. Τέλος, μέχρι στιγμής έχει αποχωρήσει από την Τριγλία ο 34χρονος μεσοεπιθετικός Δημήτρης Μπισμπιρούλας.




Αστέρας Βάρης: Συνεχίζονται οι επαφές 
Οι επαφές με υποψηφίους για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας συνεχίζονται στον Αστέρα Βάρης, που θα έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος ΕΠΣΑΝΑ. Ο πρόεδρος του συλλόγου, Χρήστος Γιαννακόπουλος, επιθυμεί να αποφύγει το ενδεχόμενο να προβεί σε βεβιασμένη ενέργεια, επιθυμώντας να πάρει την καλύτερη δυνατή απόφαση για το μέλλον του συλλόγου. Ολα αυτά ενώ στα μέσα του μήνα θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη Γενική Συνέλευση.







Κεραυνός Κερατέας: 
Σε αναζήτηση λύσεων! 
Εντονη κινητοποίηση παρατηρείται στις τάξεις του Κεραυνού Κερατέας το τελευταίο χρονικό διάστημα, μετά και την πρώτη συγκέντρωση των ανθρώπων του συλλόγου που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας. Διοικητικοί παράγοντες από κάθε... περίοδο έδωσαν το 'παρών' στην πρώτη απόπειρα για Γενική Συνέλευση που έλαβε χώρα στο κτίριο του παλαιού Δημαρχείου Κερατέας (και νυν Δημαρχείου Λαυρεωτικής), με τις συζητήσεις να κινούνται γύρω από τους τρόπους με τους οποίους θα βγει η ομάδα από το αδιέξοδο και θα μπορέσει να οργανωθεί ενόψει της ερχόμενης σεζόν. Επιθυμία των διοικούντων το ιστορικό σωματείο είναι να μπορέσει η ομάδα να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής, παρά τις δεδομένες δυσκολίες που παρουσιάζει η εποχή, αλλά και η κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Κεραυνός τους τελευταίους μήνες. 
Είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι το 'κυανόλευκο' σωματείο δεν έχει υπό την κατοχή του δελτία ποδοσφαιριστών. 
Οι άνθρωποι που έχουν δείξει την ανησυχία τους για το μέλλον του συλλόγου, αλλά και το ενδιαφέρον να τον βγάλουν από το αδιέξοδο, θα κάνουν μία προσπάθεια για συγκέντρωση χρημάτων για τα πρώτα έξοδα. 
Η πρώτη... πόρτα που θα χτυπήσουν είναι αυτή των Παλαιμάχων της Κερατέας, ενώ θα ακολουθήσει 'εξόρμηση' προς πάσα κατεύθυνση. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ενδεχόμενο να συνδράμει στην προσπάθεια και ο Δήμος Λαυρεωτικής είναι εξαιρετικά δύσκολο, από τη στιγμή που με τα δεδομένα της νέας οικονομικής πολιτικής που χαράσσεται στη χώρα μας, θα κοπούν ουκ ολίγες επιχορηγήσεις σε αθλητικά σωματεία. 
Αναφορικά με τον σχεδιασμό σε αγωνιστικό επίπεδο, η νέα ομάδα θα στελεχωθεί μόνο από έμπειρους και νεαρούς ποδοσφαιριστές της Κερατέας, λόγω της αδυναμίας για απόκτηση 'ξένων' παικτών. Την ερχόμενη Δευτέρα 6 Ιουνίου στις 20.00 θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη συγκέντρωση των ανθρώπων του Κεραυνού, ενώ σιγά-σιγά θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για τη σύσταση διοικητικού συμβουλίου.


periferiako.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.