Τρίτη, Ιουνίου 7

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΧΙΟΥ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΝΕΤ

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χίου και πρόεδρος της Επιτροπής της Δ’ Εθνικής, Γιώργος Σαρρής μίλησε στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ για την απόφαση της ΕΠΟ να αναστείλει τη λειτουργία της.
Μεταξύ άλλων, ο κ. Σαρρής είπε πως αν δεν έκλεινε η ΕΠΟ, θα έπρεπε να τιμωρήσει τον ΟΦΗ επειδή προσέφυγε στα πολιτικά δικαστήρια.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Σαρρή στο “ΝΕΤ FM”:
Για το αν η τριμελής επιτροπή που ασχολείται με τα δελτία, θα συνεχίσει την δουλειά της, τόνισε: “Συνεχίζουμε την δουλειά μας κανονικά. Για την κατάσταση του ποδοσφαίρου φταίμε όλοι και οι παράγοντες και οι φορείς και ο Τύπος που πολλές φορές γράφει πράγματα χωρίς να έχει την πλήρη γνώση“.

Για το αν μπορούσαν οι συζητήσεις με τους φορείς να γίνουν χωρίς σταματήσει να λειτουργεί η ΕΠΟ, υπογράμμισε: “Ένας από τους λόγους της αναστολής είναι οι προσφυγές στα πολιτικά δικαστήρια. Αν δεν κάναμε αναστολή, θα έπρεπε από αύριο να πάρουμε πολύ σκληρές αποφάσεις γιατί υπάρχουν ομάδες που έχουν προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια και θα έπρεπε να τις αποβάλλουμε.

Δεν θέλαμε να φτάσουμε στα άκρα με τον ΟΦΗ γιατί θα έπρεπε να υποβιβαστεί. 22 σωματεία της Δ’ Εθνικής έστειλαν εξώδικο στην ΕΠΟ για τις επιχορηγήσεις, ενώ ξέρουν ότι δεν είναι υπεύθυνη η Ομοσπονδία. Η αναστολή δίνει ένα περιθώριο σε κάποιους να συνετιστούν, κάποιους να δουν την πραγματικότητα και κάποιους να αναλάβουν τις ευθύνες τους“.
Για τον κίνδυνο διαγραφής των υποθέσεων με τις ενημερότητες, ανέφερε: “Ο ένας μήνας που απαιτείται για διαγραφή μετράει από την ημέρα που έγινε η καταγγελία. Η καταγγελία έγινε από την επιτροπή μας στην επιτροπή ιδιότητας και μεταγραφών. Υπάρχουν τρεις κατηγορίες ομάδων.
Αυτές που έχουν καταθέσει πλαστές ενημερότητες, αυτές που έχουν καταθέσει εκπρόθεσμες και αυτές που δεν έχουν καταθέσει καθόλου. Υπάρχει ικανός αριθμός ομάδων που έχουν πρόβλημα και θα δείτε σε λίγο τα αποτελέσματα“.
Τέλος, καλούμενος να σχολιάσει τα όσα είπε ο Ανδρέας Καραγκιόζης, σημείωσε: “Ο καθένας λέει ότι θέλει. Δεν θέλω να το σχολιάσω αλλά όταν έρθει η ώρα θα ληφθούν αποφάσεις για όλους. Αυτό που ξέρω είναι ότι σε τρεις ημέρες πρέπει να κατατεθεί το πρωτότυπο“.



fyllasiliasnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.