Κυριακή, Ιουνίου 26

Τραγωδία και υποβιβασμός για Ρίβερ στην Αργεντινή...


Κλαίει η…μισή Αργεντινή: η Ρίβερ έπεσε!




Για πρώτη φορά στην ιστορία της η Ρίβερ Πλέιτ υποβιβάστηκε στην 2η κατηγορία, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 στο δεύτερο μπαράζ με την Μπελγκράνο.






Απίστευτες σκηνές στο γήπεδο «Μονουμεντάλ» του Μπουένος Άιρες, όπου μία από τις ιστορικότερες και μεγαλύτερες ομάδες της Λατινικής Αμερικής, η Ρίβερ Πλέιτ, υποβιβάστηκε στη 2η κατηγορία της Αργεντινής για πρώτη φορά στην ιστορία της. Λίγο πριν τη λήξη του αγώνα με την Μπελγράνο (1-1), οπαδοί των «εκατομμυριούχων» μπήκαν με δάκρυα στα μάτια στον αγωνιστικό χώρο για να ζητήσουν εξηγήσεις, αλλά δεν είχαν κουράγιο ούτε αυτό να κάνουν.


Το σκηνικό με τη λήξη του αγώνα απίστευτο: παίκτες, προπονητές και κόσμος ξεσπούν σε λυγμούς, μη μπορώντας να πιστέψουν τι έχει συμβεί. Η ομάδα με τα περισσότερα πρωταθλήματα στη χώρα (33 έναντι 23 της Μπόκα Τζούνιορς) και με τον περισσότερο κόσμο έπεσε για πρώτη φορά στα 110 χρόνια ιστορίας της. Οι εικόνες συγκλονιστικές, με την αστυνομία να χρησιμοποιεί μάνικες, για να απομακρύνει τον εξοργισμένο κόσμο της Ρίβερ μακριά από τον αγωνιστικό χώρο.
Κλάματα και από την άλλη πλευρά. Στην εξέδρα των οπαδών της Μπελγράνο. Κλάματα χαράς, καθώς η ομάδα τους επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία. Και όχι μόνο από τους οπαδούς της Μπλεγράνο, αλλά και από αυτούς της Μπόκα Τζούνιορς, καθώς είναι βέβαιο ότι κάποιοι εξ αυτών βρέθηκαν στην εξέδρα των οπαδών της Μπελγράνο για να ζήσουν από κοντά τον υποβιβασμό της μισητής Ρίβερ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.