Κυριακή, Οκτωβρίου 9

Μεγάλη νίκη για Δόξα.


Τεράστια νίκη για τη Δόξα επί του φιλόδοξου και φέτος Ηφαίστου, πριν από λίγο στο Δ.Στάδιο.
Ο χαρακτηρισμός τεράστια αποδίδεται στη νικήτρια και για την πολύ καλή συνολικά παρουσία της στον αγωνιστικό χώρο αλλά κυρίως γιατί οι απουσίες που είχε ήταν πολλές και σημαντικές...Αξίζει να αναφερθεί ότι δεν προσήλθε κανείς από τους τρεις τερματοφύλακες που διαθέτει η ομάδα με αποτέλεσμα να αγωνισθεί στη θέση του γκολκίπερ, κεντρικό χαφ της ομάδας, (Εράλντο)  ενώ τελείωσε το παιχνίδι αγωνιζόμενη με 9 παίκτες.


Μοιρασμένο το πρώτο ημχ σε φάσεις με τον Ήφαιστο να έχει στην καλύτερη στιγμή του, ένα δοκάρι (πάνω πλευρά) σε στημένο .
Στο δεύτερο ημχ και με το καλημέρα ο Ρέππας για τη Δόξα έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία να σκοράρει σε κενό τέρμα πετώντας τη μπάλα ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Ηφαίστου.
Ακολούθησε φεστιβάλ ευκαιριών για τη Δόξα με κορυφαία ακόμη μία από τον Ρέππα, καρμπόν με την άλλη , δική του χαμένη.
Ο Ήφαιστος ισορόπησε στα μισά του δευτέρου ημχ και άρχισε να απειλεί με τη σειρά του.
Κάπου εκεί κέρδισε ( σωστά) πέναλτι και αποβολή με το νόμο του ποδοσφαίρου να απειλεί τη Δόξα των πολλών χαμένων ευκαιριών.
Ο Μ.Δόλωμας έστησε τη μπάλα, εκτέλεσε, πλάσαρε τον τερματοφύλακα, αλλά την έστειλε άουτ, ρίχνοντας στα τάρταρα το ηθικό των συμπαικτών του και στα ουράνια εκείνο των αντιπάλων.
Αν και με 10 ποδοσφαιριστές η Δόξα έδειχνε πως αυτό το παιχνίδι δεν θα το έχανε πια.
Συνέχιζε να απαντά με καυτές αντεπιθέσεις στην ανούσια υπεροχή του Ηφαίστου και μέσα από δύο τέτοιες βρήκε δύο γκολ που της έδωσαν τη νίκη που δικαιούνταν.


Δεν υστέρησε κανείς από την ομάδα του Κ.Μπλούκαρη που δείχνει  να βγάζει στο γήπεδο τη δουλειά και τη προσπάθεια που από πέρσι  ξεκίνησε στην ιστορική ομάδα, το νέο δ.σ .


Έχει πολλά να διορθώσει ακόμη ο Κ.Τριανταφύλλου στον Ήφαιστο με την βελτίωση στην αμυντική λειτουργία να αποτελεί πρώτη προτεραιότητα.


Πολύ καλοί - σε ένα δύσκολο ματς - οι Κοτρώνης, Στουπάκης, Τσούχλης.

4 σχόλια:

  1. Κάνε μας μια περιγραφή του λόγου σου.....μεγάλε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τους πατησατε ποτε?Μετα απο το χαμενο πεναλτυ?την κεφαλια στο δοκαρι τα 2 χαμενα τετ α τετ?? το ακυρωθεν γκολ?η την κυκλοφορια της μπαλας?ασε μας ρε μεγαλε..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.