Τετάρτη, Φεβρουαρίου 13

Μειώνουν τις χρηματικές ποινές....

Λόγω οικονομικής κρίσης στη Λέσβο....


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ.Σ.

Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Λ., κατά την συνεδρίαση του, στις 30-01-13, έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:
α) Σε συνεργασία με τον Σύλλογο ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών Λήμνου, να διοργανώσει σεμινάριο κανονισμών αγώνων και διαιτησίας, στις 16 Φεβρουαρίου 2013 στην Μύρινα, με συμμετοχή ποδοσφαιριστών, διαιτητών και παραγόντων του νησιού. Στην ίδια εκδήλωση θα κοπεί η πρωτοχρονιάτικη πίττα για τα σωματεία της Λήμνου και θα τιμηθούν διακριθέντα σωματεία και ποδοσφαιριστές.
β) Να μειωθούν κατά 50% οι χρηματικές ποινές που έχουν επιβληθεί στα ποδοσφαιρικά σωματεία Λέσβου και Λήμνου, δεδομένης της οικονομικής δυσπραγίας των σωματείων. Καλέι δε τα σωματεία να αποφεύγουν κάθε ενέργιεα που επισύρει ποινές, ώστε να μην αναγκάζονται να πληρώνουν άσκοπα.
γ)  Απαντώντας σε δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδα της Χίου, σχετικά με το τουρνουά Μικτών Αιγαίου στην Μυτιλήνη, απέστειλε την παρακάτω επιστολή:
Κύριε Διευθυντά,
Στην εφημερίδα σας στις 14-01-2013 και στην 2η σελίδα, με τίτλο "Αντανακλαστικά κάτω του μηδενός στην ΕΠΣ Λέσβου", κατηγορείτε την Ένωση μας για προχειρότητα και έλλειψη αντανακλαστικών στο πρωτάθλημα που έγινε στην Μυτιλήνη από 3/1 ώς 8/1/13.
Όπως γνωρίζετε διεξήχθησαν μέσα σε πέντε ημέρες είκοσε αγώνες και φιλοξενήθηκαν διακόσια παιδιά και παράγοντες από τις νησιώτικες Ενώσεις.
Για την διεξαγωγή των αγώνων, την φιλοξενία, τις μετακινήσεις και την διαιτησία των αγώνων όχι μόνο δεν υπήρξε κανένα παραάπονο από τις ενώσεις, αλλά αντιιθέτως όλοι εξέφρασαν γραπτά και προφορικά τα συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες τους για την άψογη διοργάνωση. Μοναδικό πρόβλημα υπήρξε όπως γράφετε για την  τελευταια αγωνιστική, λόγω του χιονιού που έπεσε και μας ανάγκασε την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή να αλλάξουμε την έδρα των αγώνων, ώστε να μην αναβληθούν τα παιχνίδια, αφού οι ενώσεις έπρεπε να αναχωρήσουν σε λίγες ώρες. Και βέβαια μπορεί να γνωρίζαμε από την προηγούμενη ότι έρχεται κακοκαιρία αλλά θεωρούμε υπερβολικό να πιστεύετε ότι μπορούσαμε να προβλέψουμε άν θα πέσει χιόνι και σε ποιό γήπεδο συγκεκριμένα θα υπάρξει πρόβλημα.
Το αποτέλεσμα δείχνει ότι καταφέραμε μέσα σε λίγες ώρες να διεξαχθούν οι αγώνες και να αναχωρήσουν οι αποστολές, άρα μάλλον καλά λειτούργησαν τα αντανακλαστικά μας.
Όσον αφορά βέβαια τον αγώνα Παίδων Χίου - Λέσβου και την διεξαγωγή του σε γήπεδο του Δήμου Λέσβου, πράγματι υπήρξαν τα προβλήματα στα οποία αναφέρεστε, αλλά άν ο Δήμος μας δεν κατάφερε να μας παραδώσει έγκαιρα και έτοιμο (όπως μας διαβεβαίωνε) το γήπεδο, δεν πιστεύουμε ότι πρέπει να απολογηθούμε εμείς. Αν δεν ζητούσα  προσωπικά την παρέμβαση του Δημάρχου και δεν αναλαμβάναμε σαν ΕΠΣΛ τα έξοδα προετοιμασίας, ο αγώνας δεν θα διεξαγόταν με ότι αυτό συενπάγεται.
Κύριε Διευθυντά,
Επειδή πιστεύω ότι ο αθλητικός τύπος  είναι απαραίτητος για την ανάδειξη του αθλητισμού και η καλόπιστη κριτική μας βοηθά να γινόμαστε καλύτεροι, σας εύχομαι ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και να συνεχίσετε με επιτυχία το έργο σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.