Τρίτη, Φεβρουαρίου 5

Ανοικτή επιστολή...... LET'S DANCE

Προς : Ξέρουν αυτοί.
Υπόψιν & Ειδική παράδοση προς : Ξέρει αυτός

Είμαι στην ευχάριστο-δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσω την αποχώρηση από το ChiosGoals διότι εγώ.....
Οπότε εσύ ( ξέρει αυτός) που παίρνεις τηλ τον πρόεδρο μου
 ( ξέρεις αυτόν που τον αφήσατε στην απόξω) και του κάνεις παράπονα για μένα, μην μπεις ξανά στο κόπο να το κάνεις ( ξέρεις εσύ ) γιατί είναι ενημερωμένος για την αποχώρηση μου, οπότε δεν θα με κάνει ντα!!

Και επειδή αι αναγνώσται του blog τούτου ζητάτε το αντίθετο ( να μην σοβαρευτώ ) , ενέδωσα εις τας πιέσεις του ananias, ο οποίος και αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου την διαχείριση του, από τούδε και στο εξής ( κοίτα να δεις που μου κόλλησε τα δικηγορίστικα του )

And what means ananias? Θα ρωτήσετε..
Α-λοιπόν, ο Ανανίας είναι ένας τρελάρας, χασοδίκης νομικός, με πολλά - πολλά κολλήματα ( κοινώς ψωνισμένος με διάφορα) όπως π.χ τον ΚΑΠ .
Αφού να φανταστείτε στις περισσότερες υποθέσεις που έχει αναλάβει στη καριέρα του, άρθρα του ΚΑΠ απαγγέλλει...Βρε καλέ μου, κλοπή δικάζουμε, ΚΑΠ αυτός, φόνο δικάζουμε, ΚΑΠ ο Ανανίας.
Τρελό κόλλημα!!!
Επίσης είναι ψωνισμένος με τη γυμναστική, δεν αφήνει μιλάμε άνθρωπο να ηρεμήσει ούτε στιγμή.
Όποιον νταλαβερίζεται, γνωρίζεται, και συναναστρέφεται, του βγάζει το λάδι στο...τρέξιμο...
Και το χειρότερο, οι ''αθλητές'' του πρέπει να είναι σε συνεχή εγρήγορση και να τρέχουν σωστά....Όσο κάνουν ''λάθη'' τόσο περισσότερο τρέχουν. Μιλάμε οι άνθρωποι είναι συνέχεια στη τσίτα, ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ!!



Πρέπει επίσης να αναφέρω πως εργάζεται ως νομικός σύμβουλος σε εταιρία  καταθλιπτικών τρακτέρ διατηρώντας μετοχές στην Webber & Meyer Sonata  λτδ Κύπρου η οποία εξειδικεύεται στη λίπανση  αποχυμωτών από φυτική σκωτσέζικη μπανάνα και έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για αισχροκέρδεια εις βάρος του Τάκη και μιας κομπάρσου απ' το Γοργόνες & Μάγκες ένα τηλεπαιχνίδι που παρουσίαζε η Γεωργία Βασιλειάδου Τρικούπη.
Έχει 2 γιούς κι 1/μισή κόρη του Παρθενώνα απ' το γάμο του με τη Στέλλα Μπίρμπιλο, γαλλίδα τραβεστί του 1ου αιώνα π.Χ. και διαμένουν όλοι μαζί στις αφρικανικές στέπες της μαρμελάδας βουτύρου από σύκα καλαμιάς ευρωπαϊκού ISO 2000 .

Η συναρπαστική συνέχεια επί της οθόνης.
Η ανάληψη του blog από τον ananias ορίστηκε στα 4 έτη ( αν και προσωπικά πιστεύω πως μετά από κάνα χρόνο δεν θα έχει αντικείμενο και ο ananias θα πέσει σε κατάθλιψη)...


5 σχόλια:

  1. Φίλτατε, παρέλειψες να αναφέρεις την λατρεία που έχω στον Πειθαρχικό κώδικα της ΕΠΟ.
    Να τα λέμε αυτά.
    ananias

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Den mporeis na sobareyteis esy re me tipota. Pali psemata les

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. GIA DIABASTE STON ETSI TH LEEI KAI O PATRIARXHS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΚΑΤΑΓΟΜΕΝΟΣ ΕΚ ΣΑΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ!! ΑΛΛΟΣ ΞΕΝΟΣ ΑΥΤΟ Ε ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΜΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.