Τετάρτη, Φεβρουαρίου 13

Τους καταλογίζει αχαριστία....Απάντηση στο δημοσιευμένο στην Αλήθεια της Δευτέρας, κείμενο-καταγγελία της Αναγέννησης Θολοποταμίου, ανάρτησε ο Δήμος Χίου στην ιστοσελίδα του.
(Ακολουθεί η θέση της Αναγέννησης, όπως αναρτήθηκε στο μπλογκ της ομάδας)


Σχετικά με δημσίευμα για το γήπεδο Θολοποταμίου

Ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων του Θολοποταμίου, ήταν η κατασκευή γηπέδου με πλαστικό χλοοτάπητα για να καλύψει τις ανάγκες της νεολαίας αλλά και της ποδοσφαιρικής ομάδας του χωριού.
Η Ν.Α. Χίου και ο Δήμος Χίου σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα ανταποκρίθηκαν στο αίτημα αυτό των κατοίκων, δαπανώντας ένα σεβαστό ποσό για ένα γήπεδο το οποίο δικαιούται ένα χώριο μεγάλο και ζωντανό όπως το Θολοποτάμι. Μάλιστα πέρσι διατέθηκαν επιπλέον χρήματα για να γίνει επέκταση του αγωνιστικού χώρου προς την ανατολική πλευρά.
Παρ' όλα αυτά, μετά λύπης διαπιστώνουμε ότι υπάρχουν μεμονωμένα άτομα στο Δ.Σ. της ομάδας, τα οποία αν μη τι άλλο, αδυνατούν να συνεργαστούν με τον Δήμο και μερικές φορές στρέφονται κατά του Δήμου, όπως πρόσφατα όπου κατά την διάρκεια κοπής της πίτας της Ε.Π.Σ. Χίου, προέβαλαν σαν κύριο αίτημα την τοποθεσία πάγκων (από τον Δήμο) για να γίνει το γήπεδο λειτουργικό και την ίδια στιγμή το προσωπικό αυτό αίτημα μεταφέρθηκε στα Μ.Μ.Ε με τρόπο απαράδεκτο, διαστρεβλωμένο και συκοφαντικό.
Το ερώτημα παραμένει. Γιατί αυτά τα μεμονωμένα άτομα δεν επιθυμούν να συνεργαστούν με τον Δήμο;
Η Δημοτική Αρχή δηλώνει ικανοποιημένη που παρέδωσε ένα τέτοιο έργο στους κατοίκους του Θολοποταμίου, το οποίο άλλωστε είναι ευρύτερα αποδεκτό και αυτό είναι που μετράει.
Ως επίλογο το μόνο που μπορούμε να αναφέρουμε για τα άτομα αυτά, είναι το ρητό που αναφέρει: «Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος».
Από το γραφείο τύπου
Κοιν: Α.Σ. Αναγέννηση Θολοποταμίου
Οι άνθρωποι της Αναγέννησης, υποστιρήζουν πως τα χρήματα που έχουν μπει επιπλέον στο γήπεδο, μπήκαν λόγω κακοτεχιών και πως πλέον δεν υπάρχει δυνατότητα χρηματοδότησης από τους ήδη ''ξεζουμισμένους'' χορηγούς της ομάδας.

ΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ

Την τετάρτη στην εκδήλωση της ΕΠΣΧ στο ξενοδοχείο Χανδρης από το συμβούλιο της ομάδας βρέθηκαν ο πρόεδρος ,Ζαβελης Γιώργος , ο  αντιπρόεδρος Δαφνήτης Δημήτρης και ο ταμίας Μακρίδης Παναγιώτης. 
Κάποια στιγμή πλησιάσαμε τον Δήμαρχο Χίου Πολύδωρα Λαμπρινούδη. 
Στην ερώτηση μας Δήμαρχε τι γίνεται με το γήπεδο μας;
 Έχουν ξοδευτεί περισσότερα από 150  χιλιάδες και δεν έχουμε αγωνιστεί ακόμη εκεί.
Και πήραμε την μέγα απάντηση: φταίει η αμέλεια σας και η αδιαφορία σας. Μάλιστα μάθαμε γιατί δεν έχει ακόμη αξιοποιηθεί το συγκεκριμένο γήπεδο.
Να πείτε στον τάδε επιχειρηματία που είναι και χωριανός σας να σας κάνει αυτό, ο άλλος αυτό κ.λ.π.. 
Μα ο τάδε μας έκανε στολή, ο άλλος μπουφάν, ο άλλος αντιανεμικά, θα του πούμε να κάνει και τους πάγκους; 
Ξεχνάς ότι μας δίνετε μόνο 500 ευρώ;
Αυτά δεν φτάνουν ούτε για κάλτσες.
 Ξεχνάς ότι η Γ.Γ.Α. έχει να μας δώσει χρήματα κάτι χρόνια; 
Και ότι χρήματα ξοδεύτηκαν τα τελευταία χρόνια πάνε σε διορθώσεις  κακών έργων που είχαν γίνει στο παρελθόν?
Στις επόμενες εκλογές θα είμαστε παρόν. 
Στο επανιδείν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.