Τρίτη, Φεβρουαρίου 19

Όπως βολεύεται ο καθένας...



Για να το τελειώνουμε.....
Χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης..

Δεν επιπλήξαμε κανέναν.( παράκληση δημοσίευσης απευθύναμε )
Δεν προσπαθήσαμε να ακυρώσουμε  κανένα γεγονός.( τα ονόματα και την περιγραφή αποσύραμε)
Δεν ζητήσαμε συγνώμη από έναν και μόνο ( απολογηθήκαμε και ζητήσαμε συγνώμη από  όλους τους εμπλεκόμενους και τους επισκέπτες του blog ,για τα ονόματα και μόνον)
Αναγνωρίσαμε το λάθος μας να δημοσιοποιήσουμε ονόματα και να περιγράψουμε ένα συμβάν χωρίς να είμαστε παρόντες και χωρίς να γνωρίζουμε όλες του τις πτυχές.
Είναι ξεκάθαρο.
Το ChiosGoals χθες ''υποχρεώθηκε'' να βγει και να διορθώσει  ένα λάθος που έκανε συνεργάτης του.
Ένα λάθος που μεγιστοποίησε η αντιμετώπιση του γεγονότος από τους πραγματικούς δημοσιογράφους μας.
Ένα λάθος που ουσιαστικά αναδύθηκε ώς τέτοιο από αυτή ακριβώς τη συμπεριφορά των επαγγελματιών του net, οι οποίοι έχοντας στη διάθεση τους ΚΑΙ ηλεκτρονικά μέσα, 48 ολόκληρες ώρες μετά το συμβάν, δεν είχαν καταφέρει να κάνουν ρεπορτάζ σχετικά...

Δεν θα γίνουμε κριτές της δημοσιογραφίας, αλλά και εμείς και ο κόσμος, άλλα περιμένει από τους δημοσιογράφους και άλλα από τους μπλογκογράφους...
Κυρίως εν έτη 2013 που οι εφημερίδες αντιμετωπίζουν μεν τα γνωστά κωλύματα με το χρόνο και  το κλείσιμο ύλης , κωλύματα όμως  που πλέον, έχει εξαφανίσει το net.


Καλή συνέχεια σε όλους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.