Δευτέρα, Φεβρουαρίου 18

Ανοικτή επιστολή...

Προς εφημερίδα ''Πολίτης''.


Στο σημερινό σας φύλλο, Φεβρουάριος 18 / 13 στην τελευταία σελίδα της εφημερίδας, αναδημοσιεύετε μία ανάρτηση που ανέβηκε στο παρών blog το περασμένο Σάββατο το απόγευμα, 16 Φεβρουαρίου, η οποία αναφέρεται σε επεισόδιο που έλαβε χώρα στο γήπεδο των Θυμιανών, μετά το τέλος του αγώνα Άτλας-Ατρόμητος.
Η ανάρτηση αυτή έμεινε αναρτημένη στο blog μικρό χρονικό διάστημα, κατέβηκε και αντικαταστάθηκε από άλλη, από την οποία απουσιάζουν ονόματα και λεπτομέρειες του επεισοδίου και ο λόγος που αυτό έγινε, είναι προφανής.
Ουσιαστικά η ομάδα του ChiosGoals αναγνώρισε το λάθος του συντάκτη της ανάρτησης, ο οποίος χωρίς να είναι παρών στο επεισόδιο, προχώρησε σε περιγραφή του και αναφορά ονομάτων , στηριζόμενος αποκλειστικά σε τηλεφωνική επικοινωνία και χωρίς να διασταυρώσει την είδηση.
Ως εκ τούτου η αναφορά - κυρίως- και των δύο ονομάτων, ήταν ατυχής ,κακώς έγινε και η ανάρτηση από μέρους μας θεωρείται άκυρη.

Η ομάδα του ChiosGoals έκρινε λάθος την ενέργεια του συνεργάτη του blog και αποφάσισε την σύνταξη αυτής της επιστολής, την δημοσίευση της στο blog και την αποστολή της στην εφημερίδα σας, με την παράκληση, όπως δημοσιευτεί στο ίδιο σημείο, όπου υπάρχει η σημερινή σας αναφορά σχετικά.
Για την αποκατάσταση των εμπλεκόμενων.

Chios Goals Team

3 σχόλια:

  1. Εκπομπή αποκαλύψεων και λοιπών αμυγλάδων και φουντουκίων...Ζαρτινιέρες και γκουχ, γκουχ, ο Σταυρακάκης, υπονοούμενα και φούμαρα, και από ονόματα τίποτα..Μετά βγήκε η ατρόμητη μύγα, που τίποτις δε φοβάται να τα πει εξω απο τα δόντια ( έχουν οι μύγες δόντια??) Τζίφος...όνομα ουδέν...ούτε ποιος έκατσε στο παγωτό καταλάβαμε, ούτε ποιος κολύμπησε στη φασολάδα...Έπρεπε να πάνε στο κοπι πειστ του πολιτη από οπου διαβασανε τα ονοματα για να ακουστούν....και αφησαν για το τελος τη πιο σοβαρή φωνη που ακούστηκε, τον εκπρόσωπο του πολιτη που ανεφερε τα ονοματα και άλλα πολλά-πολλά....
    Και βεβαια ολοιιιιιιι μαζί διακαίωσαν το χιοςγκολς που βγήκε από τα ξημερωματα και τους άδειασε ολους τους μεγαλοδημοσιογράφους που δεν εδέησαν και δεν τόλμησαν μετα από δύο μερες να έχουν ανάλογο ρεπορταζ και μαρτυρίες..........Και είπεν ο Γεωργούλης την αλήθεια...Μίλησα με ενα απο τα παιδιά του μπλογκ και μου είπε πως δεν θα φορτωθει ΜΟΝΟ του το μπλογκ τα πάντα...Ουτε ο δαρμένος δεν μίλησε.....Και ολλοοιιιι μαζί κατέληξαν πως είχαμε ομερτά!!!! ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑΝ ...και προσέχετε εσεις οι δημοσιογράφοι...με το μαλακό τα σκληρά και αποκαλυπτικά ρεπορτάζ γιατί είμαστε σε δύσκολη ηλικία....δεν αντέχουμε πολλά πολλά...
    ...
    ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΩ ΕΚΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ...ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ?? ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΠΣ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΤΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ CENT!! ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ (ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΓΚΡΙΤΟΙ) ΤΟΥ *ΟΛΟΥ!!!!

    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ @@ ΝΑ ΠΕΙ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ΅Ε ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ; ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ; ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ Η ΑΠΛΑ ΘΑ ΓΕΛΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΛΑΣ ΕΞΥΠΝΑΔΑ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.