Τετάρτη, Μαΐου 26

Ποιους θα βρει μπροστά της... Νο.2

Α.Ο ΜΥΚΟΝΟΣ

<<<span class=

Η μοναδική ομάδα νησιού που κατάφερε και έμεινε στη κατηγορία, άνετα μάλιστα.
Από τις ομάδες συμπάθειες του Σ.Κόκκαλη, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, την ''χαρτζιλίκωσε'' αρκετά...
Διαβάζουμε...
{Και μαθηματικά πλέον η Μύκονος έχει αποφύγει τον υποβιβασμό και θα προσπαθήσει απλά στο τέλος του πρωταθλήματος να έχει κατακτήσει μια καλή θέση φετινή χρόνια ήταν πιο εύκολη από ότι περιμέναμε μιας και η ομάδα χτίστηκε από την αρχή, με νέο προπονητή,νέους ποδοσφαιριστές κάτι το οποίο είναι πολύ δύσκολο να γίνει όταν είσαι στην Δ Εθνική
Του χρόνου σκοπός είναι η ομάδα να παει ακόμα καλύτερα και γιατί όχι να πανηγυρίσουμε την άνοδο στην Γ Εθνική}



Τερμάτισε ακριβώς στη μέση του βαθμολογικού πίνακα και στηρίχθηκε αποκλειστικά στην έδρα της. Στο νησί κέρδισε τους 39 από τους 43 συνολικά βαθμούς που συγκέντρωσε, με τους υπόλοιπους 4 να αντιστοιχούν σε ισάριθμες εκτός έδρας ισοπαλίες.
Είχε τη 2η χειρότερη, εκτός έδρας άμυνας μετά το Καρλόβασι με 46 γκολ παθητικό, τη στιγμή που μέσα στο νησί δέχθηκε μόλις 10 τέρματα.
Παρά λίγο τα μισά ( 19 από τα συνολικά 47 ) γκολ πέτυχε ο 4ος σκόρερ της κατηγορίας και φορ του ΑΟΜ Ζώνας.


Α.Ο.Ν ΙΩΝΙΑΣ

Μελετώντας τα στατιστικά της Ν.Ιωνίας κουράστηκα να γράφω τον αριθμό τρία...
Έχουμε και λέμε...Τερμάτισε 3η , έχοντας την 3η καλύτερη επίθεση, την 3η καλύτερη άμυνα, τη 3η καλύτερη εντός έδρας βαθμολογική συγκομιδή και τέλος τη 3η καλύτερη εκτός έδρας βαθμολογική συγκομιδή...Σε όλα 3η πίσω από τους, Ελπιδοφόρο Κηφισιάς και Απόλλων Σμύρνης .
Παρ' όλα τα στατιστικά αλλά και τα 69 γκολ ενεργητικό, δεν έχει να παρουσιάσει κάποιον σκόρερ στη πρώτη οκτάδα των σκόρερ του ομίλου, γεγονός που δείχνει ''πολυφωνία'' στο γκολ..
 <span class=

Ιστορική Αναδρομή
Ο Αθλητικός Όμιλος Νέας Ιωνίας, εκπροσωπεί το ποδόσφαιρο στο χώρο του Δήμου της Νέας Ιωνίας Αττικής και έχει προέλθει από τις συγχωνεύσεις των ποδοσφαιρικών συλλόγων ΠΑΟΚαλογρέζας, ΟΦΝΙ και Νεάπολης. Η φετινή αγωνιστική χρονιά βρίσκει τον σύλλογο μας να συμμετέχει στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα της Δ Εθνικής Κατηγορίας στον 8ο Όμιλο. Στόχος των προσπαθειών του συλλόγου μας είναι η αναβάθμιση και η ανάπτυξη του Ποδοσφαίρου στην πόλη της Νέας Ιωνίας. Οδηγός σε αυτή την προσπάθεια είναι οι παλαιότερες και κραταιές ομάδες της πόλης οι οποίες αγωνίζονταν στο Πρωτάθλημα της Β Εθνικής ΠΑΟΚαλογρέζας, Σαφράμπολη, Ελευθερούπολη, και βεβαίως του Ίκαρου ο οποίος έχασε την άνοδο στην Α Εθνική σε αγώνα μπαράζ. Παραμένει όμως μέχρι σήμερα ο σύλλογος με την μεγαλύτερη προσέλευση θεατών σε επίπεδο Β’ Εθνικής Κατηγορίας.
Προπονητής

<span class=


Στο πάγκο της ο Ντανιέλ Μπατίστα.

Τη φανέλα φόρεσαν φέτος και οι...

Λευτέρης Βελέτζας

<span class=

Νίκος Σκαρμούτσος (Απόλλων, Παναχαική, ΠΑΟΚ)
http://assets.in.gr/dGenesis/assets/Content5/Photo/576588_b.jpg



ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΕΡΑΣ
ΛΕΣΒΟΣ



Θα την γνωρίσουμε από κοντά σε λίγες μέρες, καλεσμένη της δικής μας πρωταθλήτριας σε φιλικό ματς-φιέστα.






ΑΟ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/el/c/c5/PAE_xaidari.jpg
Και η κατρακύλα συνεχίζεται με επόμενο σταθμό την Δ' Εθνική.
Δεν είναι καν άξια σχολιασμού η πορεία της ομάδας φέτος. Τελευταία στο Νότιο Όμιλο της Γ' Εθνικής με μόλις 1 νίκη και 5 ισοπαλίες σε 32 ματς.
Οικονομικά προβλήματα αβάσταχτα, θα παλέψει για την επιβίωση της.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ και τελειώνει αύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.