Πέμπτη, Μαΐου 27

Ποιες θα βρει μπροστά της ..Νο 3

Συνοπτικά δύο λόγια για κάποιες ακόμη ομάδες του 8ου ομίλου τις οποίες και θα δούμε και από κοντά την επόμενη περίοδο ως αντιπάλους της πρωταθλήτριας Καλαμωτής.
Υπενθυμίζω πως σκοπός αυτής της μίνι παρουσίασης, ήταν μια πρώτη γνωριμία μαζί τους, μια πρώτη γεύση μέσα από κάποιες, έστω λιγοστές εικόνες και αριθμούς.
Μικρές οι αναφορές σχετικά αλλά δε νομίζω ότι χρειάζονταν κάτι παραπάνω αφού αυτές αφορούσαν το παρελθόν, τη περίοδο που μόλις έκλεισε.

Το συμπέρασμα μου, η αίσθηση που έχω ( μάλλον κοινή αίσθηση είναι και όχι μόνο δική μου ) είναι πως η Καλαμωτή θα δυσκολευτεί πάρα πολύ στον όμιλο, λαμβάνοντας υπόψιν τη δυναμικότητα των ομάδων αλλά και την απειρία της ίδιας .
Όμως η χιώτικη ομάδα διαθέτει κάποια πολύ σημαντικά όπλα σε αυτήν της τη προσπάθεια.

Διαθέτει προπονητή που έχει φάει με το κουτάλι τέτοια ματς, απέναντι σε τόσο δυνατούς αντιπάλους και έδρες, ο οποίος πάνω από όλα ΕΙΝΑΙ προπονητής και ΕΧΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ φιλοσοφία και πλάνο δουλειάς. Το ότι κατάφερε και δέθηκε με τους ποδοσφαιριστές του, θα κάνει το έργο του ακόμη πιο εύκολο.
Προπονητής που δεν κερδίζει τους παίκτες του, που δεν καταφέρνει οι παίκτες του να παίζουν ΚΑΙ για αυτόν, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.

Διαθέτει διοίκηση ''προσγειωμένη' με ανθρώπους που δεν αφήνουν τίποτα στη τύχη και αγκαλιάζουν και αυτοί με τη σειρά τους , προπονητή και παίκτες της ομάδας.

Διαθέτει επίσης κόσμο, κόσμο ζωντανό και έτοιμο να προσφέρει από όλες τις πλευρές στην ομάδα.
Θα είναι από τις λίγες χιώτικες ομάδες που θα έχουν φιλάθλους στα γήπεδα της Αθήνας, μαζί τους αφού το Καλαμωτούσικο στοιχείο είναι έντονο στο λεκανοπέδιο.

Πάμε λοιπόν με κάποιες ακόμη από τον 8ο και στο επόμενο και τελευταίο σχετικά ποστ θα κλείσω με την ''αδερφή'' της Μίκρας στον όμιλο.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ



Ο γείτονας και ιστορικός Αιολικός.
Παραδοσιακά πολύ δυνατός στην έδρα του, εκεί στηρίχθηκε και φέτος μαζεύοντας τους 36 από τους συνολικά 49 βαθμούς που του έδωσαν την 6η θέση στον βαθμολογικό πίνακα.
Πρώτος σκόρερ της ομάδας και 2ος στον όμιλο, ο Νταλαμπέκης με 19 γκολ.

ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ


Περασμένα μεγαλεία....
Μέτρια προς καλή πορεία και 5η θέση φέτος.
Διαβάζουμε...

Κυριακή, 23 Μαΐου 2010

5ος ο ΑΘΝΕ!

{H χρονιά 2009-2010 δεν ξημέρωσε για τον Αθηναϊκό η πέμπτη θέση δεν είναι καθόλου και σε καμιά περίπτωση αποτέλεσμα ομάδας που αγωνίζεται άδικα εκατό τις εκατό στο περιφερειακό πρωτάθλημα από το 2003 και δεν δείχνει να ξεκολλάει από την κατάρα της Δ εθνικής.Η χρονιά που πέρασε ήταν μια από της χειρότερες σε διοικητικά θέματα και όλα δείχνουν την απόλυτη απαξίωση στο τμήμα του ποδοσφαιρικού Αθηναϊκού.Οι παίχτες πραγματικά δεν σεβάστηκαν σε καμία περίπτωση το μέγεθος και την ιστορία του Αθηναϊκού αποδεικνύοντας ένα από τα σημάδια του καιρού και της εποχής που ζούμε δείχνοντας απαράδεκτο χαρακτήρα και ούτε ίχνος σεβασμού στο παρελθόν!Διότι χωρίς παρελθόν δεν ζεις το παρόν αλλά δεν ελπίζεις και στο μελλον.Δεν έχει καμία σημασία η οικοδομική κατάσταση για να πιάσεις το μίνιμουμ της απόδοσης σαν ποδοσφαιριστής δεν θα καταμονασουμε κανέναν γιατί δεν έχει νόημα σε μια ομάδα δεν φταίει πάντα ένας αλλά πολύ απλά ολοι!Οι παίχτες θα φύγουν οι διοικούντες πάλι θα δικαιολογηθούν φτηνά οι φίλαθλοι και οι οπαδοί της ομάδας θα μείνουν και θα λουστουν όλη την πικρία.
Κλείνοντας ας ελπίσουμε και ας ευχηθούμε με το ξεκίνημα του χτισίματος του Αθηναϊκού να βρεθεί λίγο φιλότιμο από όλους όσους ασχολούνται με το τμήμα του ποδοσφαίρου στο οποίο υπάρχει πραγματικό πρόβλημα και άδικα βρίσκετε στην απαξίωση της Δ εθνικής.
Τα τελευταία αποτελέσματα τα οποία αποδεικνύουν την παραπάνω κατάσταση είναι το 2-0 ημίχρονο που έγινε 2-2 και παραλίγο 2-3 με αντίπαλο τον Ολ.Λιοσσιων ο οποίος κέρδισε τον Αθηναϊκό το πρώτο γύρο στην έδρα του με 1-0 με ένα ανάποδο φάουλ που είδε ο διαιτητής και ο μονόφθαλμος εποπτης.Αλλα και η αναπάντεχη ισοπαλία σοκ την τελευταία αγωνιστική στην Ρόδο με την ΑΕΡΑ 3-3 αγγλικό σκορ που λένε!Κατά τα αλλά στην Γ εθνικη ανέβηκε η καθαρή σαν δάκρυ ομάδα αουτσάιντερ του Απόλλων Αθηνών,καλά να είναι και να θυμούνται ότι έχει ο καιρός γυρίσματα,για όλους όσους έβλαψαν και συνεχίζουν να βλάπτουν την ομάδα αυτή!}

ΑΟ ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΥ

Άλλη μια ομάδα με ιστορία και πολλές παρουσίες στις κατηγορίες εκτός Αθηνών.
Δυσκολεύτηκε αλλά παρέμεινε στη κατηγορία καταλαμβάνοντας τη τελευταία από τις θέσεις που έδιναν παραμονή.
Μια ματιά στις φώτο που ακολουθούν θα σας δείξουν πράγματα για την οργάνωση της συγκεκριμένης ομάδας.


Γραφεία ομάδας.
ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ





ΦΩΣΤΗΡΑΣ

Δε νομίζω να χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη αναφορά στον ''Φονέα''..
Μετριότατη η σεζόν και 9η τελική στη βαθμολογία.

http://www.contra.gr/images/fostiras_250309.jpg

Εδώ ο ύμνος της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.