Τετάρτη, Μαΐου 26

Απαραίτητη επισήμανση...

Εδώ θα πρέπει να κάνω μια απαραίτητη επισήμανση σχετικά με τη συμμετοχή στον 8ο όμιλο της ομάδας της Μυκόνου.
Τις συμμετοχές της νέας περιόδου στον 8ο όμιλο τις αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ( έντυπα και διαδικτυακά) και έτσι δεν θεώρησα σκόπιμη μια περαιτέρω έρευνα σχετικά.
Όμως πριν από λίγο βρήκα τις παρακάτω δηλώσεις του Γ.Σαρρή από τις οποίες ''βγαίνει'' ότι η Μύκονος πιθανόν να μην είναι στον 8ο όμιλο.

Γιώργος Σαρρής: Ο,τι είχαμε πει, θα γίνει!
Του Δημήτρη Θεοδώρου

Αρκετοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται κάποια πράγματα σχετικά με το πώς θα δομηθούν οι όμιλοι στο πρωτάθλημα της Δ Εθνικής την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Το σίγουρο είναι ότι οι ρυθμίσεις που είχε προαναγγείλει από το περασμένο Καλοκαίρι ο Γιώργος Σαρρής θα ισχύσουν κανονικά! Ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος μίλησε στο periferiako.com για τις επικείμενες αλλαγές στους ομίλους, συγκριτικά με φέτος: "Οπως είχαμε προαναγγείλει από το περασμένο Καλοκαίρι, οι Ενώσεις των νησιών που βρίσκονται στο Αιγαίο θα αλλάξουν όμιλο. Με λίγα λόγια, οι ομάδες της ΕΠΣ Λέσβου (σ.σ. Αιολικός, Αναγέννηση Γέρας) και αυτή της ΕΠΣ Χίου (σ.σ. Καλαμωτή) θα μεταφερθούν στον 8ο όμιλο. Από την άλλη, το σωματείο της ΕΠΣ Δωδεκανήσων (σ.σ. Ανταγόρας Κω) και αυτά της ΕΠΣ Κυκλάδων (σ.σ. Μύκονος, νω Σύρος ή Αστέρας Κορθιου) θα συμπεριληφθούν στον 9ο όμιλο! Αυτό θα συμβεί όπως ακριβώς είχαμε αποφασίσει και είναι κάτι που δεν αλλάζει!". Σε εκείνο το σημείο, ο Γιώργος Σαρρής άφησε να εννοηθεί ότι ανοικτό παραμένει το ενδεχόμενο η ΕΠΣ Σάμου (σ.σ. Πολυκράτης) να παραμείνει στον 8ο όμιλο. Αναφορικά με τα παραπάνω, ο Χιώτης παράγοντας φρόντισε να ξεκαθαρίσει ότι "για όλα αυτά είναι ενήμερος και σύμφωνος και ο κ. Πιλάβιος". Στον επίλογό του, υπενθύμισε ότι δεν πρόκειται να προβεί φέτος σε διάσπαση Ενωσης, όπως είχε συμβεί πέρσι με την περίπτωση της ΕΠΣ Φωκίδας

Το είπαμε....έχει οπαδό της τον Σωκράτη. :)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.