Πέμπτη, Μαΐου 20

Σιγά και μην ισοβαθμήσουν!!

Όλη η ποδοσφαιρική Χίος περιμένει - με ή χωρίς αγωνία- την διοργανώτρια αρχή να ανακοινώσει, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΣ της Κυριακής, Τι Θα ισχύσει σε περίπτωση ισοβαθμίας ...
Πιστεύουν είτε όχι σε τέτοιο ενδεχόμενο, ΓΙΑΤΙ το αφήνουν και αιωρείται??

Ούτε ο Πατριάρχης- Βοήθεια μας!!- δίνει τα φώτα του, για το τι θα συμβεί σε περίπτωση ισοβαθμίας την Κυριακή το βράδυ...
ότι λέει ο ΚΑΠ μας λέγει....
Είναι κανείς που πιστεύει ότι δεν ξέρει??
όλοι ξέρουν πως ξέρει αλλά λίγοι ξέρουν το ρητό - κλειδί, που ο ίδιος ακολουθεί και που θα βάλει μπρος τη ''μηχανή''....

Τοιούτον του Συντάγματος το γράμμα και το πνεύμα....
Εντεύθεν η αλήθεια, εκείθεν δε το ψεύμα ....
Γ.Σουρής
Αθήναι, 1890

Πατριάρχης....
Σεβασμιότατε...

Τὸ παραπαῖον γῆρας Τὰς τρίχας ἄσπρης κεφαλῆς σκοπὸν τὰς ἔχουν προσβολῆς κι εἰν᾿ ἐμπαιγμὸς τῆς μοίρας τὸ παραπαῖον γῆρας.


ΟΜΩΣ...

Και Ὅμως! Καὶ ὅμως ἐνῷ πλέον ἐσάπισα παλαίων εἰς τῆς ζωῆς τὴ πάλη τὸ γῆρας τὸ μισῶ καὶ θέλω καὶ λυσσῶ νὰ γίνω νέος πάλι.


και πάλι Γ.Σουρής...

Παραθέτω τα κριτήρια ισοβαθμιών που ισχύουν με βάση το Αρθρο 20 για τα αντίστοιχα μπαράζ της Β' Εθνικής Κατηγορίας, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΟΙ ( εντός και εκτός έδρας όλοι με όλους ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΙ ΟΠΩΣ ΕΔΩ.


Τα κριτήρια των ισοβαθμιών

Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν όσα ορίζονται από το άρθρο 20 του Κ.Α.Π. Δηλ. α) κριτήριο βαθμών στους μεταξύ τους αγώνες, β) κριτήριο διαφοράς τερμάτων στους μεταξύ τους αγώνες, γ) σε περίπτωση που και πάλι κατά την τελική κατάταξη υπάρχει ισοβαθμία τότε τα εκτός έδρας τέρματα λογίζονται διπλά και δ) εφόσον οι ομάδες παραμένουν εκ νέου ισόβαθμες τότε την υψηλότερη θέση στην βαθμολογία των αγώνων κατάταξης καταλαμβάνει η ομάδα που κατατάχθηκε υψηλότερα κατά την διάρκεια της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος. Η ώρα έναρξης των πλέι οφ είναι 20:30 και των πλέι άουτ 17:30. Όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν από το CONN-X .
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΟΦΗ 3 β.
Εθνικός 1
Πανσερραϊκός 1
Πιερικός 0

Βαθμολογία
Θρασύβουλος 2 β.
Δόξα Δράμας 2
Ιωνικός 1
Ρόδος 0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.