Κυριακή, Μαρτίου 6

Έκτη σερί νίκη η Μίκρα, χρυσό βαθμό η Αναγέννηση...

 Η ισοπαλία στα Νένητα με τον Κανάρη, τη πρώτη αγωνιστική του 2ου γύρου, ήταν η τελευταία απώλεια βαθμών για την Μικρασιατική που συνεχίζει να πατάει κορυφή μετά την σημερινή της νίκη, έκτη στη σειρά.
Καλό ματς σήμερα το απόγευμα στο Δ.Στάδιο και σχετικά εύκολη η επικράτηση της γηπεδούχου, αφού δεν απειλήθηκε σε καμία περίπτωση από τον - για άλλη μία φορά  με πολλές ελλείψεις - Ηρακλή .
Κατοχή της μπάλας και καλή κυκλοφορία στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα για τη Μίκρα, αρκετά όμως και τα ''νεκρά'' διαστήματα μέσα στο ματς,με προβλέψιμο ποδόσφαιρο,  διαστήματα στα οποία οι παίκτες του Ηρακλή δεν δυσκολεύονταν καθόλου να αμυνθούν .
Τέσσερις πολύ καλές ευκαιρίες για γκολ στο 1ο ημχ. πήγαν χαμένες για τη Μίκρα που προηγήθηκε στα μισά του 2ου ημχ. με γκολ του αρχηγού της, Φ.Κουτελάκη μετά από ασίστ του Μ.Παγούδη, ένα πραγματικά πολύ όμορφο γκολ, τόσο σε εκτέλεση όσο και σε δημιουργία ( υπέροχη ασίστ του ''κοντού'' της ομάδας).

Φ.Κουτελάκης 1-0

Το σκορ έκλεισε στην εκπνοή ο Σ.Μουλάκης εκτελώντας σε τετ ατ τετ τον Χ.Σαββίδη και συνεχίζοντας το σερί σκοραρίσματος φθάνοντας τα 14 γκολ στο πρωτάθλημα ( έχει ήδη ξεπεράσει κατά δύο γκολ την περσινή του προσωπική επίδοση ( είχε πετύχει συνολικά 12 τέρματα ) όντας πρωταθλητής με την ομάδα της Καλαμωτής.
Σ.Μουλάκης 2-0

Αξίζει να αναφερθεί πως ο έμπειρος επιθετικός,  παραβιάζοντας ιατρικές συμβουλές, αγωνίζεται  στη κυριολεξία με ένα πόδι έχοντας πρόβλημα στο μηνίσκο, ενώ σήμερα έπαιξε έχοντας πρόβλημα και στο άλλο πόδι ( οστικό οίδημα) .


Από τον φιλότιμο Ηρακλή, όλοι έδωσαν ότι μπορούσαν για να αποφευχθεί η ήττα ενώ από τη γηπεδούχο κορυφαίος σε απόδοση και στα 90 λεπτά ήταν ο Θ.Γαλάνης με τους υπόλοιπους να έχουν καλή παρουσία συνολικά στα καλά διαστήματα της ομάδας.
Καθαρό παιχνίδι με αρκετά καλό ποδόσφαιρο και άψογη διαιτησία.

Λίγο πριν τη σέντρα η διοίκηση της Μικρασιατικής τίμησε τον έμπειρο τερματοφύλακα της Κώστα Γωνιά,  για την γεμάτη ήθος προσφορά του στο ποδόσφαιρο του νησιού μας και στη νυν ομάδα του, όπως και τον ποδοσφαιριστή του Ηρακλή, ιατρό, Στέλιο Βασιλάκη για την ανιδιοτελή  προσφορά του και την ιατρική συνδρομή που παρέχει από όποιον  και όποτε του ζητηθεί από τον ποδοσφαιρικό κόσμο της Χίου.

Στα άλλα ματς ο Όμηρος συνέτριψε τον Αστέρα με 5-0 , ο Ατρόμητος τον Άτλα - που έχει μπει για τα καλά σε περιπέτειες με 3-0 στα Θυμιανά ενώ η Αναγέννηση απέσπασε χρυσή ισοπαλία από τις Καρυές στο Βροντάδο.
Λεπτομέρειες για το Άτλας-Ατρόμητος ΕΔΩ
και
για το Καρυές-Αναγέννηση ΕΔΩ


Η βαθμολογία όπως έχει διαμορφωθεί μετά τους σημερινούς αγώνες( με αστεράκι οι ομάδες με ματς παραπάνω)

Α' Κατηγορία
1 Μικρασιατική* 54
2 Δάφνη 51
3 Ατρόμητος* 51
4 Κανάρης 47
5 Κοφινάς 43
6 Όμηρος* 36
7 Καρυές 30
8 Ηρακλής* 28
9 Πύργος 25
10 Καλαμωτή 23
11 Ελάτα 21
12 Άτλας* 20
13 Αναγέννηση* 18
14 Παγχιακός/Αστέρας* 16
15 Λέων 10
16 Πίτυος   0


Φώτο: Μ.Καζάκος & Ν.Μενδώνης

6 σχόλια:

  1. ena burdelo einai i mikra. poli kali omada, isos i kaliteri, alla protathlima den pisteuo na parei...an de ftiaksoun oi sxeseis paixton-proponiti, diskola ta pragmata. kali sinexeia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. exeis xasei episodia megale....poly tha itheles na exoun provlimata alla den....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. den anaferomai se tetoia provlimata file...tha katalaveis tou xronou...i to poli se 2 xronia....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΛΑΘΟΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
    ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΘΕΛΕΙ Η ...ΝΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ
    ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΠΡΩΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΟΡΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΑΡΟΝΗ ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΚΑΝΑΡΗΣ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πριν από τον πίνακα της βαθμολογίας αγόρι μου γράφει αυτό....Η βαθμολογία όπως έχει διαμορφωθεί μετά τους σημερινούς αγώνες( με αστεράκι οι ομάδες με ματς παραπάνω)

    οπότε έχεις δίκιο με την παροιμία αλλά όχι για τον γραφόντα εεεεε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. poios kanaris re ????plaka tou ekane i Mkra tou Kanari..mesa kai ekso...alla isastan tixeroi kai kataferate kai pirate to x sta Nenita

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.