Δευτέρα, Μαρτίου 7

Αποκλειστικό!!!!...Ικανοποιήθηκαν τα αιτήματα τους...

Μεγάλη επιτυχία γνώρισε η χοροεσπερίδα των διαιτητών τη Κυριακή το βράδυ στη ''Παράγκα'' με την αίθουσα να είναι κατάμεστη από κόσμο αλλά με χαρακτηριστική την απουσία πολλών διαιτητών...

Προφανώς το παρών έδωσε το ένα εκ των δύο ''στρατοπέδων'', εκείνο του Συνδέσμου, με τους ''νέους'' να λάμπουν δια της απουσίας τους..
Απόντες επίσης οι κύριοι Πρόεδρος της Ένωσης και ο Αρχιδιαιτητής.
Παρ' όλα αυτά το κέφι πολύ, κέφι που εκτοξεύθηκε με την εμφάνιση δύο μασκαράδων... Ο ένας ντυμένος γιατρός με τα ακουστικά περασμένα στο λαιμό, την ιατρική μπλούζα φρεσκοσιδερωμένη και με μία ταμπέλα ανά χείρας που ανακοίνωνε στους παριστάμενους διαιτητές, πως ναι, ''Θα πάρετε το 5%'' και ο άλλος ενδεδυμένος διαιτητής με την επιγραφή ''Αρχιδιαιτητής'' πάνω του, τη σφυρίχτρα στο στόμα και κουνώντας το σημαιάκι επόπτη στο ένα χέρι, μοίραζε αφειδώς κόκκινες κάρτες με το άλλο στα κακά παιδιά, ποινή που δεν απέφυγαν ούτε οι Ρούλης, Αυγουστής και Ν.Ντάτης ( Ο Λεβάς αντί κόκκινης πήρε τούρτα...)
Το γέλιο άφθονο, η σούμα και το ούζο, επίσης...
Και του Χρόνου, Καλή Σαρακοστή.


5 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΘΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝΤΑΝ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ.
    ΚΑΛΟΟΟΟΟ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελπίζω να μη καταταγώ σε κάποιο...στρατόπεδο!Αν και επιθυμούσα πολύ να βρεθώ και πάλι ανάμεσα σε φίλους,λόγοι ανεξάρτητα της θέλησής μου,με κράτησαν ατυχώς μακριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.