Τετάρτη, Μαρτίου 30

Πολλά υπονοούμενα....

Ανακοίνωση με πολλά υπονοούμενα και πάλι από τον σύνδεσμο διαιτητών....


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ
Τρίτη, 29 Μάρτιος 2011


Μπορεί η ΕΠΣ ΧΙΟΥ να θέλει να αγνοεί τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Χίου με τελευταίο περιστατικό να μην τον καλέσει στον Τελικό του Κυπέλλου όπως έκανε όλα τα προηγούμενα χρόνια, αλλά ο Σύνδεσμος συνεχίζει να υπάρχει και να στηρίζεται από τη μεγάλη πλειοψηφία των Διαιτητών όπως φάνηκε και από τη συγκέντρωση της Δευτέρας 28-3-2011 που έγινε στα γραφεία του, διατηρώντας την ιστορία του και την παράδοση του .
Επισημαίνουμε ότι τα προβλήματα που γίνονται εντονότερα το τελευταίο καιρό είναι απόρροια των προβλημάτων της διαιτησίας πανελλαδικά.
Τοπικά οι επιλογές των διαιτητών ανά αγώνα βασίζονται σε ειλημμένες αποφάσεις που ο σύνδεσμος δεν εκφέρει γνώμη για την λήψη τους, πάρα μόνο τις υλοποιεί. Ως εκ τούτου δεν είναι σε θέση επίσημα να γνωρίζει τα κριτήρια επιλογής, ούτε μπορεί να εκφράσει άποψη σε πιθανολογούμενα κριτήρια που ανήκουν σε άλλες εποχές και σε άλλες κοινωνίες.
Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχηθούμε το «ταλαιπωρημένο» ποδόσφαιρο να αποκτήσει την αίγλη του παρελθόντος και να τονίσουμε ότι ο σύνδεσμος διαιτητών θεωρεί την διαιτησία ως λειτούργημα και δεν θέλει να εμπλακεί σε κάθε μορφή «συμφωνιών» με τρίτους.

7 σχόλια:

  1. ΤΙ ........ΠΑΛΙ ΛΕΝΕ???? ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΠΕΤΑΝΕ ΜΙΑ ........ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ (ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΑΝΤΕΣ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΙΕΣ. ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΠΙΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ. ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ???? ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να μας πουν τι ενωουν οταν λενε με τριτους. Εχουμε καθε δικαιμα και εμεις οι παραγοντες τον ομαδων να ξερουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παρακολουθώντας τελευταία αρκετά παιχνίδια του προπαιδικού πρωταθλήματος, διαπιστώνω μετά λύπης-και δυστυχώς δεν είναι αποκλειστικά δική μου διαπίστωση-ότι το "μέλλον" της χιακής διαιτησίας διαγράφεται ιδιαίτερα ζοφερό.Ελπίζω να διαψευσθώ πανηγυρικά αλλά η πολυετής ενασχόλησή μου με το χώρο, μου παρέχει την ευχέρεια να οσμίζομαι κάποια πράγματα παραπάνω.Προς το παρόν ας μην είμαστε ακόμα αυστηροί.Ίδωμεν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βαγγελη μιας που εχεις αποψη για ΟΛΑ,δε μας εξηγας τι λεει ο ποιητης του συνδεσμου σας και ασε τους νεους ησυχους.Αυτοι σε πειραξαν τωρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επιτίθεσαι ανυπόγραφα και άδικα!Βεβαίως και έχω άποψη και τολμώ πάντα να την εκφράζω ΕΠΩΝΥΜΑ.Δεν έχω λόγους να κρύβομαι.Σίγουρα δεν γνωρίζεις ότι τελειώνοντας οι αγώνες του προπαιδικού (!) γίνομαι αποδέκτης έντονων παραπόνων από ανθρώπους των ομάδων χωρίς να έχω καμία ευθύνη κι αυτό με πληγώνει.Οι δικαιολογίες μου,σπάνια τους ικανοποιούν.Και για να τελειώνουμε:Τη διαιτησία την "ΕΧΕΙΣ",δεν τη μαθαίνεις από το βιβλίο,τα πινακάκια και από τους γύρους στο γήπεδο.Αυτά λειτουργούν επικουρικά στο ΤΑΛΕΝΤΟ.Και επειδή το ματάκι μου κάτι πήρε 11 χρόνια παρατηρητής στις χαμηλές κατηγορίες (Γ' και Δ')γράφοντας εκθέσεις για κάποιους "Γιάχους","Τριτσώνηδες",Παππάδες" κ.α. νομίζω ότι "δικαιούμαι δια να ομιλώ".Επίσης, ασχολούμαι με ποιητές άλλου επιπέδου.Ο "ποιητής" του συνδέσμου έχει δουλέψει χρόνια για να φτιάξει τη δική του συλλογή και σε γενικές γραμμές το έχει πετύχει.Τρανή απόδειξη η 20ετής και πλέον εμπιστοσύνη που απολαμβάνει από τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ συναδέλφους του και όχι από τους νεκροθάφτες.Ελπίζω να αποδειχθώ μιά κακή "Κασσάνδρα". Αυτά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οταν παιζει η δικια μου ομαδα παιζουν καλα.Και που σε βλεπω στο γηπεδο δεν βλεπω κανεναν να σου μιλαει.Ανονυμως δεν ειμαι απλως δεν μπορω να φανεροθω γιατι θα με στησους στην γωνια.Γνωριζομαστε καποια στιγμη θα σου μιλησω.Η ΕΠΣΧ δεν ειναι νεκροθαφτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οκ!Σε καμιά περίπτωση δεν αναφέρομαι στην ΕΠΣ.Μη τσιμπάς!Νεκροθάφτες εννοώ όλους αυτούς από το χώρο της ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ που διαχρονικά με τις πράξεις και τις παραλείψεις τους,οδήγησαν την διαιτησία στη διάλυση και στην ανυποληψία χωρίς να εξαιρώ τον εαυτό μου έστω και σε μικρότερο βαθμό αφού με την αποχή μου, έριξα κι εγώ ένα πετραδάκι πάνω στο φέρετρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.