Τετάρτη, Μαρτίου 23

Τελικός Κυπέλλου...Tips

FOTO: M.K

* Κυπελλούχος 2010-11 η ομάδα της Δάφνης, κέρδισε τον τελικό 1-0 , σκόρερ ο Π.Κίτρινος.


* ''Κουμπωμένες και οι δύο φιναλίστ στο 1ο ημχ. είχαν από μία καλή φάση, με τον Βίλδο ο Κοφινάς, όταν κεφαλιά του από καλή θέση έφυγε άουτ και με Παπαλάνη η Δάφνη όταν σουτ που επιχείρησε από αντίστοιχα καλή θέση βρήκε την εξωτερική πλευρά των διχτυών.
FOTO : M.K



* Αρκετά δυνατά μπήκε στο 2ο ημχ. η Δάφνη και  κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ σε αυτό το χρονικό διάστημα μετά από λάθος της άμυνας του Κοφινά αλλά και αντίστοιχη δική της, πολύ καλή και οργανωμένη προσπάθεια που είχε τελικό αποδέκτη τον πολύπειρο Παντελή Κίτρινο, ο οποίος και τελείωσε άψογα τη φάση.



* Μέτριο συνολικά το θέαμα που παρουσίασαν και οι δύο ομάδες, παιχνίδι καθαρά σκοπιμότητας και....τροπαίου.


* Ο έμπειρος κόουτς της Δάφνης ξέροντας πως η ομάδα του θεωρούνταν από όλους το φαβορί, επέλεξε να μην την βάλει στο γήπεδο ως τέτοιο.
Παρέταξε την ομάδα του με πρώτο στόχο την εξουδετέρωση των ατού της αντιπάλου του και το μηδέν στην άμυνα, ελαχιστοποιώντας τους χώρους για τον αντίπαλο, με δεύτερο στόχο την επίτευξη του γκολ από τη δική του ομάδα στηριζόμενος στο ''τετράγωνο'', Σεζένια-Παπαλάνη-Ζαμπετάκη-Κίτρινο.


 
Foto: M.K


* Τόσο το ''τετράγωνο'' όσο και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της Δάφνης ανταποκρίθηκαν στους ρόλους που τους ανατέθηκαν και έκαναν πράξη το βασικό σενάριο που είχε στο μυαλό του ο προπονητής τους, κατακτώντας τη νίκη και το τρόπαιο.

*Πρόσωπο του τελικού για την πράσινη ομάδα, ο άτυχος και απών από το χόρτο ποδοσφαιριστής της, ο σοβαρά τραυματισμένος Ηλίας Ελευθερίου.


* Αντίθετα τα ατού της ομάδας του Κοφινά, οι έμπειροι ποδοσφαιριστές που διαθέτει ( αλλά και ποιοτικοί ταυτόχρονα) αυτοί  που θα μπορούσαν να πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους, συμπαρασύροντας και τους υπόλοιπους σε μία επιτυχημένη παρουσία στον τελικό, δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν, με την απόδοση τους να κυμαίνεται σε μέτρια επίπεδα.
Υπήρχαν κάποια - μικρά - χρονικά διαστήματα που οι Βίλδος( πλήγμα ο τραυματισμός και αποχώρηση του ) , Ζαννίκος, Δίκας και Κούτικας( έπαιξε με ενέσεις)  έδωσαν την απαραίτητη για τέτοιο ματς, ποιότητα αλλά ήταν λίγα και μικρά...Όλοι τους πάλεψαν, μόχθησαν , προσπάθησαν, αλλά το άγχος ήταν αυτό που επικράτησε στο παιχνίδι τους.


* Διαβασμένος και ο Θ.Βίλδος, ανάλογη με του συναδέλφου του προπονητή η φιλοσοφία και το σχέδιο δράσης, όμως η συγκεκριμένη ομάδα ( Κοφινάς) δεν το έχει αυτό το στυλ ποδοσφαίρου, όντας μπολιασμένη δύο χρόνια τώρα πάνω στην επιθετική ( και χωρίς άγχος στόχων ) φιλοσοφία...

* Θανάσης Βίλδος, ο νεαρός προπονητής που δείχνει πως θα τα καταφέρει, με το δικό του προσωπικό στυλ, με τη δική του, μη τυποποιημένη προπονητική φιλοσοφία, να κάνει καριέρα ...
Καλό ποδόσφαιρο, επιθετικό ποδόσφαιρο, απουσία άγχους στόχων, τα συστατικά που τελικά ''γέννησαν'' στόχους και τους έφεραν κοντά στην πραγματοποίηση τους.

* Πολύς κόσμος στο γήπεδο, με άριστη συμπεριφορά.( απογοητευμένοι με το ποδοσφαιρικό θέαμα αποχώρησαν οι ουδέτεροι.)


* Απαρατήρητοι οι επόπτες Πολυτάρχου και Τσαπάρας, δεν δυσκολεύτηκαν.
Διάθεση να επιβληθεί από την αρχή ο διαιτητής της αναμέτρησης Θ.Γιάχος, έβγαλε νωρίς νωρίς την κίτρινη από το τσεπάκι, δεν συνάντησε προβλήματα στη συνέχεια, σε ένα παιχνίδι χωρίς ''δύσκολες'' φάσεις .





Συγχαρητήρια και στις δύο φιναλίστ για την παρουσία τους στον Τελικό.





 ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ....



Chiospress


http://kanarisneniton.blogspot.com/2011/03/blog-post_23.html

http://atromitosags.blogspot.com/2011/03/blog-post_9191.html

http://fyllasiliasnews.blogspot.com/2011/03/blog-post_4753.html?spref=fb

2 σχόλια:

  1. Πείτε ρε παιδια με δυο κουβεντες πως ο αγωνας ηταν χάλια μαυρα. Τρεις φάσεις (με το γκολ) σε 90 λεπτα αγώνα. Αυτό είναι το ποδόσφαιρό μας και ζηταμε και τα ρεστα απο πανω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απόλυτο δίκιο έχει ο φίλος.ΑΚΡΙΒΩΣ!!!3 φάσεις κυριολεκτικά!!Ηδονιζόμαστε μόνο με το να κάνουμε μακροβούτια στην εσωστρέφειά μας.Το καλό θέαμα προήλθε από τα παιδιά του προπαιδικού,το...χορευτικό στην ανάπαυλα και από τις απρόσμενα γεμάτες κερκίδες.Τουλάχιστον ήταν πολύ αθλητικό παιχνίδι.Κέρδος κι αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.