Σάββατο, Ιουνίου 4

'Παγώνουν' οι εξελίξεις στη Δ' Εθνική

Η εισήγηση του Σοφοκλή Πιλάβιου για παύση των εργασιών της ΕΠΟ μέχρι... νεοτέρας, που υπερψηφίστηκε από τη συντριπτική πλειοψηφία των Ενώσεων, είχε σαν συνέπεια την αναβολή στη διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης, που αναμενόταν με τόσο ενδιαφέρον από το σύνολο των σωματείων της Δ' Εθνικής. 
Κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης επρόκειτο να παρθούν οι οριστικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον τόσο της Football league II, όσο και της Δ' Εθνικής. 
Αξίζει να τονιστεί ότι ένας από τους λόγους που οδήγησε τον Σοφοκλή Πιλάβιο στην παραπάνω εισήγηση φέρεται να είναι και το εξώδικο που απέστειλε η Συντονιστική Επιτροπή των σωματείων της Δ' Εθνικής προς την ΕΠΟ (και την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού), μέσω του οποίου ζητάει την καταβολή των επιχορηγήσεων εντός δεκαπενθημέρου.
 Πλέον, οι παράγοντες των ομάδων είναι αναγκασμένοι να περιμένουν, μέχρι να προχωρήσουν στις απαιτούμενες ενέργειες για τον ακριβή σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν, αν και τα περισσότερα και σημαντικότερα σημεία στις αποφάσεις που θα παρθούν έχουν ήδη γνωστοποιηθεί. 
Σε αυτό το σημείο, θα πρέπει να σημειωθεί ότι μέχρι την ημερομηνία διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης δεν πρόκειται να δρομολογηθεί καμία ενέργεια από πλευράς Επιτροπής Πρωταθλήματος της Δ' Εθνικής, κάτι που σημαίνει ότι προσωρινά 'παγώνουν' όλες οι εξελίξεις.


periferiako

1 σχόλιο:

  1. Ειναι και μονο που το σκεφτεσαι προκλητικα αδιανοητο να διακοπη το πρωταθλημα junior στη Χιο επειδη η ΕΠΟ τωρα σκεφτηκε την βρομια τον ομαδων.Τι και πως θα εξηγισουμε στα εννιαχρονα παιδακια οτι το πρωταθλημα σταματα για 15 ημερες? Πως θα τους ξαναμαζεψουμε? Αυτες οι απλες ερωτησεις ειναι ψιλα γραμματα για τους Αθηναιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.