Δευτέρα, Ιουνίου 13

Στη Λήμνο ψάχνουν λεφτά....

Ηρακλής Ατσικής:

Σε αναζήτηση στηριγμάτων Τις πρώτες ενέργειες για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου δρομολογούν ήδη στον Ηρακλή Ατσικής, ενόψει της παρουσίας του στη Δ' Εθνική. Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη σε πολύ καλό κλίμα, διαπιστώθηκε ότι μόνο αν υπάρξει πολύπλευρη βοήθεια θα μπορέσει το νησιώτικο συγκρότημα να σταθεί σε ένα άκρως απαιτητικό πρωτάθλημα.
Οπως υπογράμμισε και ο πρόεδρος του συλλόγου, Γαρούφαλος Κατσώνης, υπάρχει αναγκαιότητα για εύρεση πόρων με κάθε τρόπο, έστω κι αν χρειαστεί να γίνουν συνδρομές από τους φιλάθλους του χωριού, αφού για την ώρα το... ταμείον είναι μείον! 


Αξίζει να σημειωθεί ότι η διοίκηση έχει αποστείλει επιστολές σε αρκετούς φορείς του νησιού, περιμένοντας τη θετική ανταπόκριση που θα σημάνει και την... εισροή χρήματος στα ταμεία του συλλόγου. Από τις απαντήσεις που θα δοθούν θα εξαρτηθεί και η συμμετοχή ή όχι της ομάδας στο πρωτάθλημα. 

periferiako 



Το οικονομικό, το μεγάλο «αγκάθι» στον Ηρακλή!
Γράφει: Μανώλης Λαγουτάρης & Μαρίνος Ορφανός
10/06/2011
Το πρώτο διοικητικό συμβούλιο μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και την άνοδο της ομάδας στη Δ΄ Εθνική πραγματοποιήθηκε στον Ηρακλή μέσα σε καλό κλίμα, αλλά και συγκρατημένης αισιοδοξίας. Ο πρόεδρος του πρωταθλητή, Γαρούφαλος Κατσώνης, μαζί με τους συνεργάτες του κάλεσαν τους φίλους του συλλόγου να εκφέρουν τις απόψεις τους για το πώς οραματίζονται την ομάδα, τι βοήθεια μπορεί να δώσουν και αν είναι εφικτή η δήλωση συμμετοχής σε ένα πέρα για πέρα δύσκολο πρωτάθλημα, που δε σηκώνει αστεία.


Αφού το διοικητικό συμβούλιο άκουσε όλες τις θέσεις, αποφάσισε να αποσταλούν επιστολές σε ανθρώπους μεγάλης οικονομικής επιφάνειας για βοήθεια και χορηγούς που θα επιθυμούσαν να συνεισφέρουν και αυτοί στο σύλλογο. Ειδικά τώρα, που η Λήμνος έχει ομάδα στο πανελλήνιο κοινό μετά από αρκετά χρόνια και είναι κρίμα η προσπάθεια αυτή να πέσει στο κενό. Ο Γαρούφαλος Κατσώνης τόνισε στα μέλη και στους φίλους της ομάδας ότι στο ταμείο δεν υπάρχουν οι πόροι για να γίνει η οργάνωσή της, που θα μπορεί να επιτευχθεί μόνο αν έρθουν χρήματα ώστε να ξεκινήσει η προσπάθεια. «Θέλουμε τον Ηρακλή στην Δ΄ Εθνική, όπως και όλος ο κόσμος, αλλά είναι φύσει αδύνατο η τωρινή διοίκηση να τα βγάλει πέρα μόνη της», είπε ο πρόεδρος του Ηρακλή, που περιμένει έργα και όχι λόγια για να προχωρήσει το εγχείρημα.

Στο συμβούλιο ακόμη αποφασίστηκε να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία ο Κώστας Ψυρούκης, το έργο του οποίου έχει εκτιμηθεί πολύ, ενώ αν η ομάδα αγωνισθεί στη Δ΄ Εθνική, τότε θα παραμείνει στον Ηρακλή και ο Ντίνος Λίμα, γιος του άλλοτε μεγάλου παίκτη του Πανιώνιου Νόνι, τον οποίο ο πατέρας του θέλει να τον πάει στους Ερασιτέχνες του Πανιωνίου για μεγαλύτερη βελτίωση, μια και ο μικρός φαίνεται να θέλει να βαδίσει στα χνάρια του. Ο Λίμα είπε στους διοικούντες τον Ηρακλή ότι μένει στην ομάδα με την προϋπόθεση ότι θα αγωνισθεί στη Δ΄ Εθνική. Ακόμη κανένας ποδοσφαιριστής δεν εξέφρασε την επιθυμία να φύγει από τον σύλλογο, αφού η πρόκληση της κατηγορίας αυτής είναι ένα μεγάλο σκαλοπάτι για τον εκάστοτε παίκτη.

2 σχόλια:

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.