Παρασκευή, Ιουνίου 24

40 Χ 22


Ο κοριός είναι ένα μικρό, επίπεδο, ωοειδές έντομο με καφεκόκκινο χρώμα. Έχει ανεπτυγμένα πόδια που του επιτρέπουν να συρθεί επάνω σε επιφάνειες φτιαγμένες από ξύλο, χαρτί, πλαστικό ή ακόμη και γυαλί.
Τα ενήλικα ζωύφια είναι έτοιμα για δράση περίπου σε τέσσερις εβδομάδες από την εμφάνισή τους, όταν βέβαια στον χώρο υπάρχουν θερμόαιμα (άνθρωποι, ζώα).
Εάν δεν υπάρχουν, τα ενήλικα έντομα μπορούν να επιζήσουν για ένα έτος χωρίς σίτιση.


Μαλ...ας1: Ελα ρε Μαλ...α.. τι έπαιξε πάλι ο Μαλ....ας.. ?
Μα....ας2: Τι να πεις ρε Μαλ....α... αυτός ο Μαλ...ας.... έχει ξεπεράσει και τον άλλο Μαλ...α...
Μαλ....ας1: Για τσεκ ρε Μαλ....α... πόσα έχει χάσει αυτό το μήνα ο Μαλ...ας...?
Μαλ...ας2: Ασε ρε Μαλ...α... δεν έχει πάτο ο κουβάς του Μαλ...α...

Ρε Μαλ...α.... με τέτοιους διάλογους, πως θα πειστεί ο δικαστής ότι ο Μαλ...ας... έστηνε παιγνίδια? Δηλαδή από τη μια έστηνε και από την άλλη πήγαινε κουβά?
Αμ ο άλλος... «Πρόεδρος μεγάλης ΠΑΕ σε συνομιλία εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα κερδίσει η ομάδα του». Ρε Μαλ...α... και γω την Αλ Αχλί διπλό τη βλέπω από δω ίσαμε τη Τζέντα, αυτό σημαίνει ότι την έχω στήσει?
Μακάρι ρε Μαλ...α... να έχετε κι άλλα στοιχεία να τους δέσετε τους Μαλ...ες... αλλά άμα βλέπω δηλώσεις: «με εντολή Πρωθυπουργού η αποκάλυψη των κυκλωμάτων στο ποδόσφαιρο»... υποψιάζομαι που πάει η δουλειά...
Μάρτυρες χρειάζεστε ρε μαλ...α....
Τις πάσες και τα πέναλτι δεν τα έκανε ο Μαλ...ας1 κι ο Μαλ...ας 2....
Σαράντα ύποπτα ματς σημαίνει μίνιμουμ 40χ22 = 880 ύποπτοι ποδοσφαιριστές. Είδατε εσείς κανένα από τους 880 να κληθεί για κατάθεση????
Η κανένας απ΄ αυτούς δεν είχε κινητό?

Προβλέπω ότι θα κλείσουνε μέσα ένα Μαλ...α... για οπλοκατοχή και έναν άλλο Μαλ...α... επειδή δεν είχε κάνει σωστά το Ε9... και θα μας πούνε ότι κάνανε εξυγίανση του ποδοσφαίρου.
Για πολύ ΜΑΛ...ΕΣ... μας περνάτε ρε Μ-ΑΛ-Α-Κ-Ε-Σ


Υποκλίνομαι.


1 σχόλιο:

  1. ο Μανώλάκης που γραφει και στο Βetviews είναι πραγματικά δύναμη. Μοναδική πένα. Μοναδικός στο είδος του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.