Σάββατο, Φεβρουαρίου 16

Από το γήπεδο στο νοσοκομείο....

update

Με βάση νεότερες πληροφορίες οι οποίες όμως, δεν φωτίζουν όλες τις πλευρές των γεγονότων, το blog θεωρεί σωστό και τίμιο και προς τους δύο εμπλεκόμενους, απλά να καταγράψει το επεισόδιο, πλέον, χωρίς να καταλογίσει ευθύνη σε κάποιον από τους δύο.








Στο νοσοκομείο βρίσκεται αυτή την ώρα ο αθλ.συντάκτης, Γ.Ρ  τραυματισμένος στο κεφάλι, μετά από επεισόδιο που είχε λίγη ώρα πριν στο γήπεδο των Θυμιανων με μέλος της ΕΠΣΧ.
Στο πλευρό του Γ.Ρ στο νοσοκομείο, μεταξύ άλλων βρίσκονται οι Στέφανος Παπαθεοδώρου , Στέφανος Μουλάκης και Νίκος Κλαδιάς.


4 σχόλια:

  1. Μάλιστα.... τίποτα στο φώς... σιωπή!!! μη θίξουμε τις ιερές αγελάδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά κάνουν φίλε.
    Να βγουν όσοι ήταν παρών στο γηπεδο και να μιλησουν.
    Ως ποτε θα βγαζουν τα καστανα απο τη φωτια αλλοι.
    Ας βγουν να μιλησουν αυτοι που ειδαν αν ειδαν κατι... αναθεμα ριχνουν πολλοι αλλα ουμπαλα δεν εχει κανεις.
    Ποιοι ηταν εκει? φιλαθλοι του ηρακλή? του ατλα? του ατρομητου? ειδαν τι εγινε? αν εχουν καρυδια να πανε οι παροντες και να καταγγειλουν.
    ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΧΙΟΣΓΚΟΛ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ.

    υπογραφή:
    Κάποιος που δεν ήταν εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και γω συμφωνώ ότι το chiosgoals καλά κάνει και κρατάει αποστάσεις αφού δεν ήταν παρών ο συντάκτης και δεν ξέρει (όχι σαν τον εμπλεκόμενο που βγάζει τα πάντα αδιασταύρωτα επειδή του τα είπε ένας εμπλεκόμενος όπως ήθελε), παρ΄όλα αυτά όμως το να εμπλέκεται σε καυγά με τραυματισμός μέλος της επιτροπής κατά της ΒΙΑΣ της ΕΠΣΧ, είναι επιλήψιμο να κρατιέται στη σιωπή και πρέπει να βγάλει ανακοίνωση η ΕΠΣΧ να διαλευκάνει το θέμα. 2η μέρα συζητήσεων και αδιαφάνιας σχετικά. αναμένουμε να δούμε αν υπάρχει τσίπα... Σε άλλες περιπτώσεις.... tade.gr αποκλειστικό: Στον αγώνα cricket μεταξύ Ολύμπων και Βερβεράτου σημειώθηκαν επεισόδεια κατά τη λήξη σώμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες.. (Η αλήθεια: ότι ένας φίλαθλος φώναξε που πάμε ρε παιδιά χωρίς καντίνα 2 ώρες στο γήπεδο!!! ένα καφέ δεν θα πιούμε!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. όλοι που ήμασταν στο γήπεδο ξέρουμε τι και πως έγινε και ποιος το προκάλεσε .Σε λίγο θα κατηγορήσουν και τους γιατρούς του νοσοκομείου ότι έγραψαν ψέματα στο βιβλίο και ότι το σκηνοθέτησαν το γεγονός για να θιχτεί η καλύτερη ΕΠΣ όλων των εποχών.Επόμενο βήμα............. αποκλειστικές δηλώσεις του Σιδεριδακη. Ειλικρινά λυπήθηκα τον κύριο Φρατζεσκο που τα άκουγε, για τις πράξεις και τις επιλογές άλλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.