Δευτέρα, Νοεμβρίου 15

Άλλο ένα δυνατό γρανάζι στη μηχανή του ο ΝΟΧ

Κορυφαίος νεαρός πολίστας ο Ποντικέας

Δεν είναι απαραίτητο να είσαι δημοσιογράφος για να μπορείς να μαθαίνεις τα του οίκου σου ( νησιού ) ...λίγο κέφι, όρεξη και πραγματικό ενδιαφέρον ( όχι επαγγελματικό) , σε συνδυασμό με καλούς φίλους ( και ουχί συνεργάτες) από τον αθλητικό χώρο, φτάνουν και περισσεύουν για να μπορείς να μεταφέρεις ειδήσεις και μάλιστα ευχάριστες...
Έτσι λοιπόν μια ολιγόλεπτη συνεργασία ανάμεσα στο ChiosGoals και το omiroskallimasias έβγαλε μία αποκλειστικότητα, που αφορά την ομάδα πόλο του νησιού μας και αφορά μια μεγάλη μεταγραφή, ενός ''μικρού'' πολίστα που τυγχάνει να έχει τα μεγαλύτερα και περισσότερα προσόντα στην ηλικία του...
Πρόκειται για τον Κυριάκο Ποντικέα αθλητή του Ποσειδώνα Ιλισίων, αμυντικό, ο οποίος αναδείχθηκε ως ο καλύτερος νεαρός πολίστας του πρωταθλήματος ( διαγωνισμός επάθλου forthnet), ενώ πριν από λίγες μέρες κλήθηκε στην Εθνική ομάδα από τον Ντράγκαν Αντριτς.
http://aboutsport.gr/wp-content/uploads/2010/10/antrits_pao2.jpg
Ο νεαρός και πολύ ταλαντούχος Κυριάκος, μιλούσε ταυτόχρονα με την Βουλιαγμένη αλλά τελικά θα πάρει το πλοίο για την Χίο και την ομάδα μας.
Χωρίς αμφιβολία το νέο απόκτημα της ομάδας μας, θα προσθέσει με τη σειρά του, ακόμη περισσότερη ποιότητα στην ήδη υπάρχουσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.