Τετάρτη, Νοεμβρίου 17

Στην αντεπίθεση ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χίου

 http://2.bp.blogspot.com/_pzGQdFZjVVM/TDNrWTvzuxI/AAAAAAAAAJw/07ULCn0duEA/s1600/SARRHS_GIORGOS.jpg

Την αντεπίθεση επέλεξε ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων του νησιού μας, με μήνυση και αγωγή ( ολόκληρο το περιεχόμενο της αγωγής είναι στη διέθεση του ChiosGoals) κατά του γνωστού δημοσιογράφου, Β. Δουκάκου, κάτοικου Αθηνών  και συνεργάτη της εφημερίδος ''Φίλαθλος'', ούτως ώστε να προστατεύσει όχι μόνο τη δική του τιμή και υπόληψη, η οποία συστηματικά και οργανωμένα  σπιλώνεται το τελευταίο χρονικό διάστημα, αλλά και αυτό το ίδιο το ποδόσφαιρο του νησιού μας ( όπου  και ηγείται) το οποίο ταυτόχρονα  δέχεται επίθεση, με την ανάδειξη των όποιων αρνητικών και μόνο αυτών που λαμβάνουν χώρα σε αυτό με αποτέλεσμα την δημιουργία μιας άλλης από την υπάρχουσα εικόνα του ποδοσφαίρου μας.


Σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και από το απαλό βαλς περάσαμε στο - όπως διαφαίνεται- σκληρό ροκ, ήταν τα τελευταία δημοσιεύματα σε έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο καθώς και η αναφορά - επίθεση του εναγόμενου πλέον Β.Δ  σε ραδιοφωνική εκπομπή τοπικού ΜΜΕ....εκεί όπου ο εξ Αθηνών δημοσιογράφος, καλεσμένος από άλλον -γνωστό μας- επίσης εξ Αθηνών δημοσιογράφο, επιτέθηκε κατά πάντων με αιχμή του δόρατος, την παρουσία του Χιώτη διαιτητή στη Σούπερ Λιγκ,  Α.Γιάχου στο ματς Εργοτέλης-Ολυμπιακός και αναφέρθηκε με λεπτομέρειες , σε όλα όσα λαμβάνουν χώρα στο νησί μας το τελευταίο διάστημα ( θέμα διαιτησίας) και όχι μόνο....
Τώρα πως είναι δυνατόν κάποιος να θεωρήσει αξιόπιστα ρεπορτάζ, που γίνονται από δημοσιογράφους, που ΔΕΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ στο νησί, ( και μάλιστα ρεπορτάζ που περιέχουν στοιχεία και λεπτομέρειες για τα οποία πιθανότατα ούτε εδώ δεν γνωρίζουμε καλά -καλά. )  είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο....
Όπως αλλουνού παπά ευαγγέλιο είναι η πρεμούρα κάποιων με το Χιώτικο ποδόσφαιρο, όταν την ίδια στιγμή, λίγες γραμμές και κάποια υποτυπώδη δημοσιεύματα και αναφορές αρκούν, για ακριβώς ίδια γεγονότα και καταστάσεις που λαμβάνουν χώρα ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ σε άλλες ΕΠΣ ανά την Ελλάδα. ( Κέρκυρα και αλλού) δείτε εδώ.


**********************************************************************************

Ο δημοσιογράφος για όσους δεν θυμούνται, απασχόλησε μαζί με άλλους δημοσιεύματα εφημερίδων τον περασμένο Μάιο και για άλλο θέμα....
Δείτε εδώ...Gazzeta.gr
και κάτω, από την Ελευθεροτυπία.

Έντυπη Έκδοση

Αναστάτωση στις τάξεις του Ολυμπιακού προκάλεσε μαγνητοφωνημένη συνομιλία του τέως γεν. αρχηγού Σάββα Θεοδωρίδη και του δημοσιογράφου Β. Δουκάκου, που ανέβηκε χθες στο Διαδίκτυο.  

Σε αυτή ο Θεοδωρίδης εμφανίζεται να ασκεί αυστηρότατη κριτική στον Σ. Κόκκαλη, τον Γ. Λούβαρη και σε άλλα στελέχη της ΠΑΕ Ολυμπιακός και στους οργανωμένους στη «Θύρα 7» οπαδούς της ομάδας. Σε σχέση με όλα αυτά, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης, δήλωσε: «Ελεεινολογούν και συκοφαντούν παρανόμως και θα ενεργήσω τα νόμιμα στη δικαιοσύνη. Πρόκειται για μία στημένη και βρώμικη ιστορία». Ο δημοσιογράφος, Β. Δουκάκος, με τη σειρά του, τόνισε: «Είναι προϊόν υποκλοπής, είναι και εγκληματική ενέργεια. Με τον κ. Σάββα Θεοδωρίδη έχω μιλήσει εκατοντάδες φορές. Τα περισσότερα πάντως από αυτά που ακούγονται στις κασέτες, έχουν ειπωθεί δημόσια, τόσο στο Sport TV όσο και σε άλλα μέσα ενημέρωσης. Τις προάλλες δεν είπε ο κ. Θεοδωρίδης ότι ο κ. Πιλάβιος και ο Ν. Πατέρας τον "έφαγαν" από τη Superleague; Ο ίδιος δεν έχει πει πως ο κ. Κόκκαλης πρέπει να διώξει τους αυλοκόλακες; Θα κινηθώ πλέον νομικά. Ο λόγος ανήκει πια στη δικαιοσύνη». Από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, μέσω του Γραφείου Τύπου, επισήμαναν πως «δεν μπαίνουμε στη διαδικασία να σχολιάσουμε προϊόν υποκλοπής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.