Τρίτη, Νοεμβρίου 2

Ε.Π.Σ και Διαιτησία...

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEixPDsaKRcuBY7TUJihYbwIExjwoZLLs2xB7fYxbORwjrAoyexpNVnp4H06bwXvi30O073Y0nEkIHMYL82A9UIjYzEXyWn83xHMXw-nHgxE3XluMP-nc7b0mv1x0H3-NYGyuz3atoC6nVM/s1600/DSCF0295.JPG Η διαμάχη που προέκυψε εσχάτως ανάμεσα στους διαιτητές και την ΕΠΣΧ δεν είναι μόνο δικό μας, τοπικό ''προνόμιο''....
Ακολουθούν μερικά από τα δεκάδες ανάλογα δημοσιεύματα με το ίδιο αντικείμενο, ανά την Ελλάδα και τις τοπικές Ενώσεις...
Οποίες ομοιότητες......


ΚΕΡΚΥΡΑ....ΕΔΩ


ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ.....ΕΔΩ


ΗΛΕΙΑ....ΕΔΩ


ΖΑΚΥΝΘΟΣ....ΕΔΩ


ΗΠΕΙΡΟΣ....ΕΔΩ

Και βέβαια το ...ζουμί είναι ΕΔΩ  και ΕΔΩ

Και τέλος ένα αρκετά ''μπαγιάτικο'' δελτίο τύπου της ΟΔΠΕ τον φετινό Μάιο...

Πειραιάς, 13 Μαΐου 2010



Προς
τον Πρόεδρο και Μέλη Δ.Σ. / Ε.Π.Ο.



Κύριε Πρόεδρε και Μέλη του Δ.Σ. /Ε.Π.Ο.,

 

Όπως είναι γνωστό, δηλώσαμε παραίτηση από το δικόγραφο των ασφαλιστικών μέτρων, όπως ομοίως προχωρήσαμε και σε παραίτηση από το δικόγραφο της     20ης Μαΐου 2010, εκτός από τον Σ.Δ.Π. ΔΡΑΜΑΣ, ο οποίος μέχρι αύριο θα μας απαντήσει.

Αναμένουμε δε από μέρους σας την πρόσκληση, για να συζητήσουμε τις προτάσεις μας, ενόψει της έγκρισης του νέου κανονισμού διαιτησίας, με σκοπό την εξεύρεση αμοιβαίας αποδεκτής λύσης στα θέματα της διαιτησίας, που μας αφορούν.

 

Οι προτάσεις μας προς συζήτηση και επεξεργασία είναι οι εξής:

1. Οι διαιτητές, βοηθοί, παρατηρητές, εκπαιδευτές, που θα χρησιμοποιούνται σε όλα τα πρωταθλήματα, να είναι μέλη των Σ.Δ.Π.,

2. Η εκπαίδευση των διαιτητών, βοηθών, παρατηρητών και εκπαιδευτών να γίνεται στους Σ.Δ.Π., υπό την ευθύνη και εποπτεία του Διευθυντή Ανάπτυξης, σε συνεργασία με τους οικείους Σ.Δ.Π. και την Τοπική Επιτροπή Διαιτησίας.

3. Η παραγωγή διαιτητών να γίνεται στους Σ.Δ.Π. υπό την ευθύνη και εποπτεία του Διευθυντή Ανάπτυξης, σε συνεργασία με τους οικείους Σ.Δ.Π., την Τοπική Επιτροπή Διαιτησίας και την Ο.Δ.Π.Ε.

4. Τα ποσοστά αγώνων από τους διαιτητές θα εισπράττονται από τους Σ.Δ.Π.        Οι Ε.Π.Σ. μπορεί να ορίσουν ειδικό τέλος, το οποίο θα εισπράττουν οι διαιτητές με την αποζημίωσή τους από τα διαγωνιζόμενα σωματεία και θα αποδίδουν στις Ε.Π.Σ.

5. Συνεργασία και συμμετοχή της Ο.Δ.Π.Ε. σε θέματα εκπαίδευσης, επιμόρφωσης και παραγωγής διαιτητών, εκπαιδευτών και παρατηρητών με τη Διεύθυνση Ανάπτυξης και την Κ.Ε.Δ.

 

Σας δηλώνουμε για ακόμη μια φορά, ότι είμαστε στη διάθεσή σας και αναμένουμε την πρόσκλησή σας σε  διάλογο.

 

Με εκτίμηση,


ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΟΙΡΑΔΩΡΑΚΗΣ

Πρόεδρος Ο.Δ.Π.Ε.






Καληνύχτα σας....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.