Τετάρτη, Νοεμβρίου 3

Επιστολή- απάντηση..... Λάμπρος Αποστολής.

 
  <<Η δική μου ιστορία στα γήπεδα της Χίου, είναι καθαρή και γεμάτη από προσφορά, δουλειά και μόνο.....άλλοι έχουν γκρεμίσει και καταστρέψει κόπους άλλων και όχι εγώ.>>

Επιστολή - απάντηση του Λάμπρου Απ. σε δημοσίευμα της εφημερίδας Πολίτης.

Θα ήθελα να απαντήσω στο σημερινό ( 3-11-2010 ) δημοσίευμα της εφημερίδας Πολίτης, στην αθλητική του στήλη, για τα όσα αναφέρονται σχετικά με παράγοντα της Δάφνης, και που δήθεν έχει σχέση με την παραίτηση του κυρίου Κακούσιου.( δηλαδή εμένα, μόνο που δεν είμαι παράγοντας στην ομάδα , αλλά εργάτης και φίλος με όλους εκεί, χρόνια τώρα )


Σαν απλός φίλος και φίλαθλος της ομάδας, αναφέρω ότι ένα υγιές σωματείο όπως είναι η ΠΟ Δάφνη, γνωρίζει όπως είναι φυσικό, μόνο επιτυχίες τα τελευταία χρόνια, με 3 πρωταθλήματα Χίου, με συμμετοχή σε 7 τελικούς όπου κατάφερε και κατέκτησε 6 κύπελλα, ένα Σούπερ Καπ και παρουσίες στην Δ' Εθνική κατηγορία.
Άρα οι άνθρωποι που όλα αυτά τα χρόνια απαρτίζουν την διοίκηση της ομάδας, εκτός από επιτυχημένοι, έχουν την γνώση, έχουν την  πείρα και είναι σε θέση να ξεχωρίζουν την ήρα από το σιτάρι. Μπορούν και κρίνουν ποιος κάνει κακό στην ομάδα τους, ποιος βάζει εμπόδια στην προσπάθεια που κάνουν τόσα χρόνια και ποιος και πως στέκεται δίπλα τους σε αυτή τους τη προσπάθεια.


Όσο για το ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται και αναφέρεται στην ομάδα της ΑΕ Χίου, θέλω να θυμίσω σε εκείνους που μάλλον έχουν πρόβλημα μνήμης, ότι όλοι αυτοί που έφυγαν από την ομάδα του Α.Π.Ο Χίος, ποδοσφαιριστές και παράγοντες, συνεχίζουν ακόμη και σήμερα να πρωταγωνιστούν με κατακτήσεις τίτλων με την ομάδα της Δάφνης, ενώ κάποιοι άλλοι είναι στα σπίτια τους έχοντας φροντίσει εν τω μεταξύ επί των ημερών τους, να διαλύσουν την πιο ιστορική ομάδα του νησιού μας ( ΑΠΟ Χίος) και μαζί της άλλο ένα επίσης ιστορικό σωματείο, που τότε στήριζε ο ΑΠΟ, και αναφέρομαι στον ΑΕΤΟ με τελευταίο τους κατόρθωμα, ο εξευτελισμός της ΑΕΧ Βροντάδου την οποία οδήγησαν στα υπόγεια του Χιώτικου ποδοσφαίρου.


Το ποδόσφαιρο κύριοι, είναι ομαδικό άθλημα.Κάποιοι έχουν κάνει λάθος επιλογή, αφού το μόνο που κάνουν είναι να προβάλουν τον εαυτό τους, μέσα από τον κόπο των άλλων. 
Υπάρχουν και τα ατομικά αθλήματα.Το τένις, το πινγκ-πονγκ. Στους αγώνες ποδοσφαίρου, αγωνίζονται 11 εναντίον 11 και όσοι κατάλαβαν, κατάλαβαν....

Είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαι με δηλώσεις ή δημοσιεύματα που αναφέρονται εντέχνως στο πρόσωπο μου, σχετικά με την παραίτηση του κυρίου Κακούσιου από την ομάδα της Δάφνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.