Τρίτη, Νοεμβρίου 2

Επιστολή παρατηρητών Superleague



Επιστολή εξέδωσαν οι παρατηρητές της Σούπερ Λίγκας με αφορμή την επίθεση που δέχτηκε ο Κύρος Βασάρας.

Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει τα εξής:


Η άνανδρη και δολοφονική επίθεση στον συνάδελφό μας Κύρο Βασάρα ( που δυστυχώς είναι η συνέχεια και άλλων άνανδρων κτυπημάτων σε άλλους συναδέλφους ) ,αποτελεί την σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι της οργής στον διαιτητικό μας χώρο.
Το κτύπημα αυτό σε έναν άνθρωπο(με τεράστια και τα περισσότερα από όλους διαιτητικά επιτεύγματα )ο οποίος έχει αναλάβει το δύσκολο κομμάτι της ανάπτυξης της διαιτησίας στην χώρα μας , με την εκπαίδευση και παρακολούθηση της εξέλιξης των διαιτητών μας αποτελεί ένα κτύπημα προς όλους μας.

Εμείς λοιπόν οι παρατηρητές της SUPER LEAGUE ,ως ελάχιστη πράξη συμπαράστασης και αλληλεγγύης προς τον συνάδελφό μας καταθέτουμε τον θυμό μας και την αγανάκτηση μας. Έχοντας περάσει και από τον δύσκολο δρόμο του εν ενεργεία διαιτητή και έχοντας την εμπειρία αντίληψης και κρίσης τέτοιων φαινομένων και κτυπημάτων , συμπεραίνουμε πως η κατάσταση έχει ξεφύγει πλέον από κάθε όριο.


Ο διαιτητικός χώρος επί καθημερινής βάσεως δέχεται από διαφόρους κύκλους πολλούς μειωτικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς ,δέχεται την γενική απαξίωση και τέλος δέχεται και αυτές τις δολοφονικές επιθέσεις. Φτάνει πια. Πρέπει να γνωρίζετε όλοι σας πως και εμείς οι διαιτητές είμαστε άνθρωποι.


Έχουμε οικογένειες και μας περιμένουνε τα παιδιά μας να γυρίσουμε από τα γήπεδα . Θα πρέπει όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς να λάβουν δραστικά μέτρα  Αλλά τότε για όλους θα είναι πολύ αργά.


ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ SUPER LEAGUE
ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

ΣΚΟΥΦΙΤΣΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΣΩΜΑΡΑΚΑΚΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ
ΚΑΛΥΒΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΓΚΑΙΤΑΤΖΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΜΠΡΙΑΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΧΑΤΖΗΣ ΗΛΙΑΣ
ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
ΠΑΠΑΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΔΟΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΓΙΑΝΝΑΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΜΠΙΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΒΕΛΛΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΤΣΑΧΕΙΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΝΤΑΜΠΩΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΑΜΥΓΔΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΙΝΤΙΟΥΡΗΣ ΝΑΟΥΜ
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΣΙΠΚΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΜΠΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.