Πέμπτη, Φεβρουαρίου 24

Σύνδεσμος Διαιτητών - ΕΠΣΧ.. ...επεισόδιο 760

 Ανακοίνωση.
ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 28-2-2011
Πέμπτη, 24 Φεβρουάριος 2011 20:15
Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Διαιτητών και τα μελή του, σεβόμενοι την παράδοση και την ιστορία του, επιθυμούν η συνάντηση με τον μοναδικό πιστοποιημένο εκπαιδευτή διαιτησίας στη Χίο κ. Γιάννη Μαχαίρα την Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 18:00 μ.μ με θέματα την μέχρι τώρα πορεία των πρωταθλημάτων και την ενημέρωση – υπενθύμιση του κανόνα 6 των κανόνων παιχνιδιού, να πραγματοποιηθεί στα γραφεία μας.
Υπενθυμίζουμε ότι πάντα οι διαλέξεις – σεμινάρια από πιστοποιημένους ή μη εκπαιδευτές διαιτησίας λάμβαναν χώρα στα γραφεία του συνδέσμου, ο οποίος διαθέτει πλέον όλα τα εποπτικά μέσα της σύγχρονης τεχνολογίας που μπορούν να υποστηρίξουν τέτοιες συναντήσεις.
*********************************************************************************


Να θυμίσουμε πως το νέο κύκλο αγώνων ανάμεσα στις δύο ''ομάδες''  άνοιξε εκείνη του Συνδέσμου διαιτητών πετυχαίνοντας το 1-0 με την χθεσινή  ανακοίνωση περί μάζωξης στα γραφεία της με τους προπονητές ενώ η άλλη πλευρά ισοφάρισε σε 1-1 το σκορ με την σημερινή της πρωινή ανακοίνωση πρόσκληση προς τους προπονητές στο δικό της χώρο ..
Κεφάλι στο σκορ με 2-1 για τον σύνδεσμο με την τελευταία του, αποψινή  ανακοίνωση ...

Ξανά ρωτάω...Για γέλια ή για κλάματα είναι το όλο σκηνικό??


1 σχόλιο:

  1. Όπως και να έχει,είναι σημαντική η πρωτοβουλία και είθε να αποδειχθεί και εποικοδομητική.Θεωρώ τους προπονητές πολύ σημαντικό κρίκο στην αλυσίδα των εμπλεκομένων αφού με τη συμπεριφορά τους καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό την ομαλή ροή ενός αγώνα.Σαφέστατα βέβαια ,η ιδιότητά τους υπαγορεύει ενίοτε λανθασμένες και αντισυμβατικές ενέργειες.Για το λόγο αυτό,επιβάλλεται η καλή συνεργασία με τους διαιτητές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Συντακτική Ομάδα δεν φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται. Ρατσιστικά σχόλια θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.